-
sztuciec.
Chyba jeden z najlepszych filmów jakie oglądałam. taka smutna historia, świetna muzyka (epiphany przede wszystkim) i cudowny Johnny. Na końcu się poryczałam, jezzu jaki on miał niefart, tak mu współczułam :( -
Anonim
czarny humor, nie spodziewałam się, że tak się zakończy. I o to chodzi; ] -
Mati.
Zdecydowanie jeden z najlepszych musicali. Oglądałam wersję filmową i mogę stwierdzić, że Deep i Bonham Carter spisali się znakomicie. "Epiphany", "Have a little priest" i "Johanna" w wersji z Johnnym oraz "Pretty Woman" - powaliło mnie na kolana:) -
Anonim
-
-
Mati.
Poza tym, Johnny ma taki intrygujący, mroczny głos, idealnie się wpasował. A Helena Bonham Carter też się świetnie spisała. Delikatny głos i żelazny charakter... świetne:) -
Bania!
no wiadomo Johnny i Tim mówią sami za siebie. Johnny ma boski głos!(polecam spiewającego Johnnego w zespole) wspaniały ! spóżniłam sie na pierwsze 5 minut niestety ale i tak fantastico... -
PAULINA B
jedno jedyne okreslenie przychodzi mi na mysl. dziwny;p w zyciu ie widzialam tak dziwnego filmu! ale mimo wszystko go uwielbiam;d -
Izolda;)
Film bardzo fajny!! Tajemniczy, mroczny:D ale i tak aktor jest najlepszy:)
Można się rozmarzyć!! Pozdrawiam -
madelain; ]
Sweeney Todd- film genialny. Zwłaszcza podobało mi się jak depp śpiewał epiphany. Nie mogę się już doczekać Alicji krainie czarów. Depp jako kapeluszik ucharakteryzowany jest świetnie! -
Aлгидa:*, мальенкая рыжая смерть
Też mi się Sweeney Todd podobał, a szczególnie delikatne wykonanie "Green Finch and Linnet Bird" ^^ -
Anonim