Musicale [3422]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • sztuciec.

Chyba jeden z najlepszych filmów jakie oglądałam. taka smutna historia, świetna muzyka (epiphany przede wszystkim) i cudowny Johnny. Na końcu się poryczałam, jezzu jaki on miał niefart, tak mu współczułam :(
  • Anonim

czarny humor, nie spodziewałam się, że tak się zakończy. I o to chodzi; ]
  • Mati.

Zdecydowanie jeden z najlepszych musicali. Oglądałam wersję filmową i mogę stwierdzić, że Deep i Bonham Carter spisali się znakomicie. "Epiphany", "Have a little priest" i "Johanna" w wersji z Johnnym oraz "Pretty Woman" - powaliło mnie na kolana:)
  • Anonim

oj tak.. Pretty Woman mogę słuchać nieustannie. :).
  • Mati.

Poza tym, Johnny ma taki intrygujący, mroczny głos, idealnie się wpasował. A Helena Bonham Carter też się świetnie spisała. Delikatny głos i żelazny charakter... świetne:)
  • Bania!

no wiadomo Johnny i Tim mówią sami za siebie. Johnny ma boski głos!(polecam spiewającego Johnnego w zespole) wspaniały ! spóżniłam sie na pierwsze 5 minut niestety ale i tak fantastico...
  • PAULINA B

jedno jedyne okreslenie przychodzi mi na mysl. dziwny;p w zyciu ie widzialam tak dziwnego filmu! ale mimo wszystko go uwielbiam;d
  • Izolda;)

Film bardzo fajny!! Tajemniczy, mroczny:D ale i tak aktor jest najlepszy:)
    Można się rozmarzyć!! Pozdrawiam
  • madelain; ]

Sweeney Todd- film genialny. Zwłaszcza podobało mi się jak depp śpiewał epiphany. Nie mogę się już doczekać Alicji krainie czarów. Depp jako kapeluszik ucharakteryzowany jest świetnie!
  • Aлгидa:*, мальенкая рыжая смерть

Też mi się Sweeney Todd podobał, a szczególnie delikatne wykonanie "Green Finch and Linnet Bird" ^^
  • Anonim

od strony muzycznej był nawet dobry, ale trochę za dużo krwi
| |

MUSICAL - typ współczesnego widowiska muzycznego, którego głównym elementem strukturalnym jest...

Fotki

Miejsca grona (0)