-
Ka.
Póki nikt nie wykasuje tego tamatu.. może ktoś zechciałby oświecić mnie, co nowego na ten sezon szykują warszawskie teatry? Z góry dzięki :) -
Monique
Jesli chodzi o rome to nie wiem ale w SABACIE -w sumie to rewia ale mozna podciagnac pod musical-jest nowy-Pocalunki Swiata
w sumie zadna rewelacja,ale za to polecam Witaj Europo -
W Romie jest przygotowywany nowy musical, "Akademia Pana Kleksa". Trwaja próby. Premiera pod koniec tego roku lub na początku przyszłego.
No i oczywiście "The Phantom of the Opera" grane w teatrze Palladium Stage przyulicy Smolnej. Szczegóły na stronie http://www.jakubwocial.pl -
Anonim
>Dev-Kosiarz umysłów napisała:
>W Romie jest przygotowywany nowy musical, "Akademia Pana
>Kleksa". Trwaja próby. Premiera pod koniec tego roku
>lub na początku przyszłego.
>
>No i oczywiście "The Phantom of the Opera" grane w
>teatrze Palladium Stage przyulicy Smolnej.
>Szczegóły na stronie http://www.jakubwocial.pl
co do premiery APK to na pewno bedzie premiera w styczniu:) -
-
Jimmy
-
>Jimmy napisał
>Pocalunki Swiata nie polecam - straszna wiocha! :/
Och, jakże głęboka i wnikliwa recenzja :-/ A ja byłam i powiem, że jest to rzecz specyficzna. Ludziom się podobało bardzo. Zdecydowanie nie jest to mój teatr ale można znaleźć ciekawe momenty. Jak dla mnie to momentami było zbyt różowo. I bardzo mi się nie podobała sekwencja polska. Zwłaszcza taniec do melodii góralskich. Z gór to tam nic nie było.
Generalnie, jak ktoś ma do wyłożenia 90 zeta minimum to niech idzie zobaczyc coś innego i wyrobić sobie własną opinię na temat teatru Sabat. -
Jimmy
No coz, poza tym ze na premierze mozna bylo wypic troche wina, najesc sie, zobaczyc pania prezydentową, a na wyjsciu jeszcze maly prezencik, to same przedstawienie IMHO jest dosc tandetnie zrobione. Milo jest oczywiscie poogladac tanczace dlugonogie lachony, ALE tragiczny Ross - poruszac sie nie umie wogole, jedyne co tam robi to sie usmiecha, zabardzo spiewac tez nie potrafi. Muzyka z syntezatora, jakosc midi dosc sredniej klasy. Scenografii praktycznie brak, dobrze by bylo jakby lepiej zsynchronizowali chociaz te 2 projektory ktore wyswietlaly ten sam obrazek, tworzac panorame. Nie mniej jednak rewia to zawsze cos innego niz musical, szkoda jednak ze tak wiesniacko zrobiona, ale tlum i tak tego nie zauwazy :P -
Anonim
ejjj... normalnie wpadnijcie do Rampy na targówku. Tintilo wystawia nowy musical pt. "Przygody Sary" na motywach małej księzniczki 20 września była pierwsza premiera! naprawde warto zobaczyć :* -
Jimmy
cholera, powinienem w tvnie jeszcze sprawdzic grono, bo chyba ominal mnie niezly ubaw czytania reszty komentarzy :]
Swoja droga naprawde zajebiscie wyglada ostatni Twoj komentarz Magdo, po tym jak usunelas reszte. LOL
Szkoda ze Sheala nie moderuje tego grona...
A zeby nie byc posadzonym o offtopowanie, male pytanie: czy ktos juz wie cos na temat Chicago w komedii ? mialy byc ostatnie przedstawienia na jesien a narazie nic oficjalnego nie wyszlo z komedii na ten temat :/ -
>Jimmy napisał
>A zeby nie byc posadzonym o offtopowanie, male pytanie: czy
>ktos juz wie cos na temat Chicago w komedii ? mialy byc
>ostatnie przedstawienia na jesien a narazie nic oficjalnego
>nie wyszlo z komedii na ten temat :/
Chicago zeszło z afisza. Cichutko i dyskretnie :-( -
Edyś
-
ewka marchewka
-
Anonim
>:):)>>>MeTrO SqUaD<<<:):) napisała:
>Teraz w buffo graja nowy WIECZOR AMERYKAŃSKI .:):):)
Mozecie cos blizej napisac na temat tego "koncertu" <- tak jest napisane na www.
-
Goś
no koncert, bo sa tam grane rozne amerykanskie przeboje
np.
stand by me, diana
uptown girl
i'll survive
misty
piece of my heart
I can't live without you (czy jakos tak>
dream a little dream of me
i kilka piosenek elvisa
i duzo duzo innych :)
przy okazji poczestunek amerykanskim winem
jak mi sie cos przypomni to dopisze -
Jimmy
Czyli tak naprawde kolejne odcinanie kuponów z dawnej slawy Buffo.
Szkoda ze obecnie panowie J i S nic nie robia :/ -
Goś
-
Maciek
>Ladies good morning... napisała:
>ejjj... normalnie wpadnijcie do Rampy na targówku.
>Tintilo wystawia nowy musical pt. "Przygody Sary" na
>motywach małej księzniczki 20 września
>była pierwsza premiera! naprawde warto zobaczyć :*
Oj warto warto!!! Super spektakl!!! -
olson.
jakoś od niedawna grają "Klimakterium, i już!" też w Rampie :D oj można płakać ze śmiechu :] polecam! -
Agnieszka
Ośrodek Działań Artystycznych dla Dzieci i Młodzieży
DOROŻKARNIA
oraz
STUDIO BEZ KOTA
zapraszają na spektakl
MUSIC - CALL
17 listopada o godz. 19.00
Reżyseria: Iza Borkowska i Darek Sikorski
Scenariusz: Darek Sikorski
Choreografia: Iza Borkowska
Scenografia: Aleksandra Olszewska
Muzyka z musicali: Grease, The Wizz, Chicago, Sweet Charity, Kabaret, Cały ten zgiełk (All That Jazz)
MUSIC-CALL to pierwszy spektakl Studia BEZ KOTA.
Tym razem, to co młodzi ludzie ze Studia BEZ KOTA lubią najbardziej
i nad czym pracują na co dzień – musicale – staje się podstawą przedstawienia. Początkowo ma to być wznowienie spektaklu Po próbie, przygotowanego niegdyś przez starszych kolegów z Teatru BEZ KOTA. Jednak zespół nie chce powtarzać rzeczy już raz zrobionych.
Po awanturze z reżyserem aktorzy i tancerze muszą wziąć sprawy
we własne ręce a właściwie nogi... Musicalowe hity stają się pretekstem do szaleńczej zabawy. Przy pomocy jednego z członków dawnego Teatru powstaje zarys przedstawienia i odbywa się jego pierwsza, wariacka próba. Czy z takim obrotem spraw pogodzi się reżyser...?
Występują:
Debora Łojko, Maciej Beczek, Magdalena Bińkowska, Magdalena Borkowska, Katarzyna Gajewska,Katarzyna Jezierska, Olga Krawczak, Marlena Miszkiewicz, Martyna Miszkiewicz, Aleksandra Olszewska, Marta Opilska, Aleksandra Pacak, Michał Piwowarek, Małgorzata Śmielak, Marcin Jabłoński, Agnieszka Senderowska
Czas trwania: 45 min. Wstęp wolny!!!!
Dojazd autobusami 108,167
OŚRODEK DZIAŁAŃ ARTYSTYCZNYCH DLA DZIECI I MŁODZIEŻY
DK DOROŻKARNIA, ul.SIEKIERKOWSKA 28, tel.841 91 22, 841 72 17
-
Asia:)
ojej.... a ten spektakl "music-call" jeszcze kiedyś będzie? bardzo mnie to zainteresowało, ale chyba trochę za późno to zuważyłam....; /