-
beti
Od listopada musical "BOYBAND" w Teatrze Komedia. Obsada:
*Olga Borys
*Tomasz Dutkiewicz/Jan Jankowski, Maciej Robakiewicz
oraz Boyband "Freedom" w składzie:
*Tomasz Bacajewski/Jarosław Derybowski,
*Edson Ganga Neto
*Michał Kruk
*Marcin Mroziński/Łukasz Talik
*Maciej Radel
http://www.teatrkomedia.pl/?nodeid=...
Dla mnie bomba! :D -
M
-
beti
No nareszcie raczyli coś napisać w prasie :)
http://www.e-teatr.pl/pl/repertuar/... -
-
-
clamour for glamour!
-
she's like the wind
Bardzo jestem ciekawa tego musicalu! Dziś jestem myślami w Komedii i trzymam kciuki za prapremierę. Bilet mam na niedzielę, a to jeszcze tyyyyleeee czasu; -) Jakoś dłuży mi się czas, kiedy na coś czekam. Wytrzymam jednak, bo coś czuję podświadomie, że warto poczekać - tym bardziej, że mam pierwszy rząd, czyli mój ulubiony :) A tymczasem może jakieś wrażenia od osób, które miały przyjemność dziś być na widowni Komedii? -
Anonim
Oj, warto czekać! Fabuła może jest trochę.. płytka, ale przy takim wykonaniu piosenek, to nie ma znaczenia; P Aktorzy, efekty świetlne i muzyka tworzą naprawdę ciekawą całość. Ten musical, to bardzo dobra zabawa! No bo, jak może być inaczej, kiedy na scenę wchodzi 5 seksownych facetów z uroczymi uśmiechami; P Jednak jeden podobał mi się najbardziej, pomimo tego, że trochę seplenił.
A w pierwszym rzędzie możesz trochę... zmoknąć; ) -
-
Anonim
-
marcioszkent.
moje kolezanki byly wczoraj juz, bo 2 naszych kolegow tam wystepuje i mialy zupelnie inne zdanie mimo tego, ze powinno byc ulagodzone z powodu wystepu znajomych. powiedzialy, ze za dlugie, ze niektore sceny sa zupelnie niepotrzebne, ze poziom wokalny sredni, a jak boyband tanczy, to nalezy zakryc oczy. ciekawa jestem dalszych opinii i tego, jak mi samej sie spodoba -
Anonim
na tym ten spektakl polega... "z przymrużeniem oka"...
moim zdaniem świetna zabawa :-) -
beti
-
Anonim
> na tym ten spektakl polega... "z przymrużeniem oka"...
moim zdaniem świetna zabawa :-)
Zabawa świetna ale nie wiem czy na przymrużeniu polega, ponieważ widziałem ten musical w wersji zachodniej no powiem szczerze że tańczą WSZYSCY jak Jarek, śpiewają jak Marcin, i grają i są zabawni jak Edson.
Ale zabawa świetna... -
beti
-
ubawiłam się świetnie wczoraj!
przypominają się czasy wczesnego nastolatkowania, gdy boybandy były na topie i tego się słuchało :).
Kto mi najbardziej przypadł do gustu? hmm... chyba Marcin Mroziński i Maciek Radel.
Marcin się genialnie rozwija wokalnie, aż dziw bierze :).
Piękne i swietne tancerki: to to co jeszcze zaróciło moją uwagę :).
Podobało mi się baaaaaaaaaaaaaaaaardzo :D -
Polsat, 12.05 w programie "Się Kręci!" o premierze musicalu Boyband będzie.
-
♫Aga♫
>Kto mi najbardziej przypadł do gustu? hmm... chyba Marcin
>Mroziński i Maciek Radel.
>Marcin się genialnie rozwija wokalnie, aż dziw bierze :).
Mi też oni najbardziej się podobali:)
W sumie jedyną rzeczą, która mnie denerwowała, były rażące w oczy światła... Chociaż może po prostu siedziałam w złym miejscu. -
Kawa
dolaczam sie do pytania: czy wiadomo dlaczego obsada bez Łukasza Talika? i czy to pewne? -
Anonim
Nie zwolnili go z TM ROMA... niestety, a ciekawy byłem jego propozycji na rolę. -
Weronika