-
Pingi
Proponuję żebyśmy tu wpisywali to co ma się pojawić w tv. Wszak nie wszyscy korzystają ze zdobyczy kultury jakim jest program telewizyjny ^^ a szkoda czasem ominąć coś przez zwykłą nieuwagę. -
Ania B.
No więc dziś było sporo o APK w "Radość Życia" na Polsacie -_- ale BYŁO. jak nikt nie nagrywał, to albo trzeba poczekać na powtórkę (jeśli jest) albo liczyć, że ktoś nagrał, albo westchnąć i czekać na coś dalej... -
Pingi
Łaaaaa!!!! dziś leciał Dirt dancing!! A najgorsze jest to że nawet nie było tego w programie!!! W tym czasie powinni lecieć czterej pancerni i pies... przez przypadek włączyłam na końcówkę; / -
Ania B.
-
-
paulina
lecialo przed:D
a potem mialo byc warsaw cup,ale przelozyli wiec dali DD :D -
Róża
-
Bryłka
chcialabym by lecial upiur w operze.Jak by bylo wspaniale. Moze napiszemy do tv zeby dali ? -
>Bryłka napisała:
>chcialabym by lecial upiur w operze.Jak by bylo wspaniale.
>Moze napiszemy do tv zeby dali ?
Jak napiszemy "upiur" to na pewno nie dadzą :/ Ale jak napiszemy "UpiÓr" to może. -
Bryłka
>Dev-Kosiarz umysłów napisała:
>>Bryłka napisała:
>>chcialabym by lecial upiur w operze.Jak by bylo wspaniale.
>>Moze napiszemy do tv zeby dali ?
>
>Jak napiszemy "upiur" to na pewno nie dadzą :/ Ale jak
>napiszemy "UpiÓr" to może.
nie czepiaj sie mnie bo nie jestem asem z ortugrafi :P -
-
Anonim
'Upiora w operze' oglądałam kiedyś na HBO... teraz nie mogłam na niego trafić... -
Anonim
-
W piątek 13.06.2008 o godzinie 21.35 na kanale Ale Kino będzie Teh Rocky Horror Picture Show :-)
-
beti
W sobotę 2 sierpnia na TVN o godz. 21.10
"Upiór w operze" (ten z Gerardem B.) -
Qń
-
ancymon.
na ale kino w godzinach przedpołudniowych i wczesno popołudniowych non stop nadają musicale z Fredem Astairem i Ginger Rogers.
a po "Dźwiękach muzyki" na tym samym kanale będzie film dokumentalny pt. "Od filmu klasy B do filmu kultowego : Musical" -
Qń
ten film dokumentalny widziałam już. Szczerze to nic specjalnego, no ale czego można się spodziewac po 30 minutach. Początek dość dobrze zrobili a potem to tylko po jednym zdaniu o każdym wspomnianym musicalu. I poruszyli te tylko najbardziej znane. Miałam też wrażenie że skakali z jednego na drugie i w sumie zarówno przed jak i po obejrzeniu tego dokumentu moja wiedza na ten temat była mniej więcej taka sama. -
Dziś o 20.30 na TVP Kultura będzie musical Tommy, do którego muzykę napisali członkowie zespołu The Who.
-
Tratatata
-
Dla tych, którzy nie znają tej produkcji, garść informacji http://www.filmweb.pl/f11125/Tommy,...