Musicale [3422]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pingi

Proponuję żebyśmy tu wpisywali to co ma się pojawić w tv. Wszak nie wszyscy korzystają ze zdobyczy kultury jakim jest program telewizyjny ^^ a szkoda czasem ominąć coś przez zwykłą nieuwagę.
  • Ania B.

No więc dziś było sporo o APK w "Radość Życia" na Polsacie -_- ale BYŁO. jak nikt nie nagrywał, to albo trzeba poczekać na powtórkę (jeśli jest) albo liczyć, że ktoś nagrał, albo westchnąć i czekać na coś dalej...
  • Pingi

Łaaaaa!!!! dziś leciał Dirt dancing!! A najgorsze jest to że nawet nie było tego w programie!!! W tym czasie powinni lecieć czterej pancerni i pies... przez przypadek włączyłam na końcówkę; /
  • Ania B.

Czterej pancerni lecieli przed.
  • paulina

lecialo przed:D
    a potem mialo byc warsaw cup,ale przelozyli wiec dali DD :D
  • Róża

e no zesz kurde. a DD tak dawno nie oglądałam:(
  • Bryłka

chcialabym by lecial upiur w operze.Jak by bylo wspaniale. Moze napiszemy do tv zeby dali ?
  • Dev-Kosiarz umysłów

>Bryłka napisała:
    >chcialabym by lecial upiur w operze.Jak by bylo wspaniale.
    >Moze napiszemy do tv zeby dali ?

Jak napiszemy "upiur" to na pewno nie dadzą :/ Ale jak napiszemy "UpiÓr" to może.
  • Bryłka

>Dev-Kosiarz umysłów napisała:
    >>Bryłka napisała:
    >>chcialabym by lecial upiur w operze.Jak by bylo wspaniale.
    >>Moze napiszemy do tv zeby dali ?
    >
    >Jak napiszemy "upiur" to na pewno nie dadzą :/ Ale jak
    >napiszemy "UpiÓr" to może.

nie czepiaj sie mnie bo nie jestem asem z ortugrafi :P
  • Dev-Kosiarz umysłów

Na dwójce właśnie leci "Zabawna dziewczyna" z Barbarą Streisand
  • Anonim

'Upiora w operze' oglądałam kiedyś na HBO... teraz nie mogłam na niego trafić...
  • Anonim

No fajnie jakby dali, bo nie oglądałam, a chciałabym.
  • Dev-Kosiarz umysłów

W piątek 13.06.2008 o godzinie 21.35 na kanale Ale Kino będzie Teh Rocky Horror Picture Show :-)
  • beti

W sobotę 2 sierpnia na TVN o godz. 21.10
    "Upiór w operze" (ten z Gerardem B.)
  • dzisiaj na Ale kino o 20.00 są 'Dźwięki muzyki' :]
  • ancymon.

na ale kino w godzinach przedpołudniowych i wczesno popołudniowych non stop nadają musicale z Fredem Astairem i Ginger Rogers.

a po "Dźwiękach muzyki" na tym samym kanale będzie film dokumentalny pt. "Od filmu klasy B do filmu kultowego : Musical"
  • ten film dokumentalny widziałam już. Szczerze to nic specjalnego, no ale czego można się spodziewac po 30 minutach. Początek dość dobrze zrobili a potem to tylko po jednym zdaniu o każdym wspomnianym musicalu. I poruszyli te tylko najbardziej znane. Miałam też wrażenie że skakali z jednego na drugie i w sumie zarówno przed jak i po obejrzeniu tego dokumentu moja wiedza na ten temat była mniej więcej taka sama.
  • Dev-Kosiarz umysłów

Dziś o 20.30 na TVP Kultura będzie musical Tommy, do którego muzykę napisali członkowie zespołu The Who.
  • Tratatata

#@$#@! akurat jak mnie nie ma
  • Dev-Kosiarz umysłów

Dla tych, którzy nie znają tej produkcji, garść informacji http://www.filmweb.pl/f11125/Tommy,...
| |

MUSICAL - typ współczesnego widowiska muzycznego, którego głównym elementem strukturalnym jest...

Fotki

Miejsca grona (0)