-
Czy są tu fani tego musicalu??? Widział ktoś wersję z Chorzowa? Ja tylko dwa razy. Gdybym mogła to chdoziła bym codziennie chyba :-)
-
Martuśka:)
no ja niestety nie widzilam i bardzo załuje.
mam tylko muzyke z angielskiej wersji -
Never for ever
Widziałem, ale tylko raz. Powinni częściej do Warszawy przyjeżdżać :) -
Zdecydowanie tak!! Powinni częściej przyjeżdżać bo do Chorzowa daleko raczej. A kiedy byłaś na The ROcky Horror? Teraz czy kilka lat temu?
-
-
Grono.Net
-
arien
...ja miałam przyjemnośc w nim występowac i bardzo miło słyszec takie opinie......:)...... -
Kaśka
Ja też widziałam 2 razy w Teatrze rozrywki w Chorzowie:) genialny musical:) achhh ten Frank’n’Further :D szkoda, że już go zdjęli z afiszu..:( polecam też musical West Site Story albo Rent... no i oczywiście teraz wchodzi nowy musical JEKYLL & HYDE :D -
Anonim
Jeju ja widziałem fragmenty tego na Polconie :D świetne XD a zapomniałem tytułu i nie wiedziałem jak znaleźć; ) -
Jeden z moich ulubionych =)
Szkoda ze tylko 2 razy mogłam go oglądać...
Frank jest porywający szkoda ze tak marnie skończył i ten jego "sweet tranvestite"; ) Wykonaniu Janusza Kulika o wiele bardziej przypadł mi do gustu niż filmowy grany przez Curry'ego... -
-
Czytałam o tym na Filmwebie... Mam nadzieje ze tego nie popsują... Bo MTV wiadomo... nie trzeba komentować... -
Beep
-
Anonim
Widziałam wersję filmową. Muszę przyznać szczerze, arcydzieło. Muzyka, temat z przymrużeniem oka i genialny Tim Curry. Umierałam ze śmiechu. A Dammit Janet chodzi mi po głowie od paru dni! -
lucrecia
Ja też jakoś niedawno miałam okazję zobaczyć film i jest po prostu boski:D Tim Curry jest absolutnym mistrzem:D I straaaaasznie żałuję, że ten musical zszedł z afisza w Chorzowie:/ Może warszawska ROMA by go wystawiła?;) Ale to raczej mało możliwe;) -
beti
>Dev-Kosiarz umysłów napisała:
>...Gdybym mogła to chodziłabym codziennie chyba :-)
Niestety nie widziałam wersji z Chorzowa, ale wkrótce będziemy miały okazję chodzić na to - choćby codziennie - w Warszawie. Oby tylko nie skiepścili. :)
Premiera w Och-Teatrze planowana jest na wiosnę 2011 r.
Musical wyreżyseruje Tomasz Dutkiewicz, kier. muzyczne - Grzegorz Jabłoński, choreografia - Sylwia Adamowicz, scenografia - Wojciech Stefaniak, kostiumy - Zofia de Ines. Przekład - Michał Ronikier (libretto) i Andrzej Ozga (teksty piosenek). Wystąpią aktorzy wyłonieni w castingach, które ruszają już 25 września.
http://stacjakultura.pl/2,9,13549,R...
http://www.ochteatr.com.pl/och-teat...
-
No i jak wrażenia? Coś nikt się nie dzieli. Ja jak na razie byłam dwa razy i udało mi się zobaczyć dwóch Rockich. Maciek Radel tak, tak i jeszcze raz tak! Pięknie się chłopak wyrzeźbił do roli, głosowo też są postępy i aktorsko bardzo fajnie. Pan Michalak do tej roli jednak powinien trochę poćwiczyć. No i trochę jakoś tak bez wyrazu dla mnie. Mam też wrażenie, że kondycyjnie nie do końca sobie radzi. W roli Riff Raffa jak na razie widziałam tylko Tomka Bacajewskiego ale w pełni mnie to satysfakcjonuje :-) Co za wokal! W Boybandzie nie bardzo miał się jak wykazać. Aktorsko też jak dla mnie bardzo dobrze. Natomiast jeśli chodzi o Franka to pan Skorupa jest w porządku, fajnie się go ogląda ale dla mnie szału nie ma. Janusz Kulik z Chorzowa to był Frank dopiero!
Tak generalnie to spektakl ogląda się przyjemnie. Ja się bawię na nim super. Szkoda, tylko, że tak mało widzów bierze w nim udział interaktywny. Ale mam nadzieję, ze to się zmieni :-)