Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • loverboy79

Mam pytanko!! Ma ktoś może soundtrack z Polskiego Fame?? Miałem płytkę, ale niestety pożyczyłem i na 300% jej nie odzyskam......
  • Anonim

ja mam , ale nie na kompie. a co za problem sciagnac?
  • Anonim

hehehe ja mam nawet 2 wersje! radomską/warszawską i gdyńska...;)
  • Dev-Kosiarz umysłów

Mam :-) Ale nei wiem która wersja.
  • loverboy79

Radomsko-Warszawska mnie interesuje..... a ze ściągnięciem naprawdę jest problem.... :>
    przynajmniej dla mnie.... to jak możecie mi pomóc?? hehe
  • Facess

Podaj mi maila to Ci wysle.Mam nadzieje ze masz pojemna skrzynke.
  • loverboy79

dzięki!!!! loverboy79@interia.pl
  • Chłopiec z gwiazd

a czy i ja się załapię? chociaż na te najbardziej znane kawałki - w necie szukam bezskutecznie a naprawdę potrzebuję - chcę ich użyć w moim monodramie, z góry dzięki

maciek_radel@o2.pl
  • Anonim

Muzyka z musicalu Fame jest faktycznie bardzo fajna,nawet musical był genialny:).
  • Anonim

tak i Irene Cara !!!!!!!!
  • G;-)

Bardzo prosiłbym również o przesłanie mi takiego maila:) Będę bardzo wdzięczny. chodzi mi polskie FAME. Wielkie dzięki. pozdrawiam.
    gregor691@wp.pl
  • loverboy79

minęło trochę czasu, a ja nic nie dostałem........... Kurde, nagraj mi to na płytkę, a i wyślij, a ja pokryję koszty.......
  • Nevermore

a gdynska wersja to jaka? bo cus nic mi to nie mowi?:>
  • SiJey

Też nie wiedziałem, że mamy 'gdyńską' wersję :)

:O
  • Anonim

o... ja tylko przypadkiem prawie, natknełam się na "sławę" amerykańska; ) gdzieś z przed 20 lat czy cuś...taki filmik jakby musicalowy niby..ale nie zrobił na mnie wielkiego wrażenia, tylko takie średnie
  • paulina

wiem ze troche pozno :P ale moglabym tez prosic <haha> paulin-k-a@o2.pl :>
  • Anonim

Juz niebawem w TM w Gdyni bedzie Fame :) Na razie przymiarki do castingu :) :D:D:D Ja sie ciesze, bo to byl jeden z najlepszych musicali jaki widzialem, mam nadzieje,ze do castingu rusza osoby, ktore w Gdyni juz graly w Fame :) A wiec Kornel, Lukasz, Andrzej, Oscar...ruszajcie :)
  • Anonim

>SiJey napisał
    >Też nie wiedziałem, że mamy 'gdyńską' wersję :)
    >
    >:O

Gdynska to taka specjalna wersja, spektakl byl robiony jako dyplom, musical odbyl sie na scenie kameralnej, dwa pierwsze spektakle byly na zaproszenie, trzeci mozna bylo zobaczyc bez zaproszenia, ale malo ludzi o nim wiedzialo (ja widzialem wszystkie trzy :D). W musical wlozono wiele sil i zarazem serca co bylo widoczne na scenie, studenci sami "kombinowali" kase na licencje muzyczna (np koncert gospel itp). Wrazenie z spektaklu byly niepowtarzalne, dlatego bede namawial ich na wziecie udzialu w castingu, bo jw niebawem sie odbedzie, przynajmniej taka informacja do mnie dotarla.
    A co do muzyki to za mozna sie usmiechnac co do niektorych i jak pozwola to udostepnie, choc przyznam,ze slaba jest slaba jakosc:(
  • Jula

jejciu a mozesz zamieszczac tu info jak juz bedzie fame na scenie bo ja pewnie zapomne a w necie przeczytam jak juz zejdzie z afisza :))
  • Anonim

To są potwierdzone/oficjalne/pewne/w hatever informacje????

Jeśli faktycznie Gdynia przymierza się do zrobienia Fame, to tylko się cieszyć :D
| |

MUSICAL - typ współczesnego widowiska muzycznego, którego głównym elementem strukturalnym jest...

Fotki

Miejsca grona (0)