Musicale [3422]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kiniacz

Jeszcze jedne bilety...
    Tym razem na NAJLEPSZE Z ROMY na 1.05. g.15:00, miejsca: rząd IX miejsce 8a, 9a; rząd X miejsce 8a.
    Cena 35 zł, jak w ROMIE.
    Kontakt na priv.
  • Asieka

Mam wolny bilet za 80 zł na jutro, na Notre Dame w Kongresowej. Bilet jest na balkonie, naprzeciwko sceny. Jeżeli ktoś byłby chętny, to czekam na kontakt (najlepiej sms), na nr 607734831.

Pozdrawiam
  • Aguś

sprzedam 1 bilet na rock-operę "Krzyżacy" - wartość biletu 100 zł, sprzedam za 50 zł
    kontakt na priv

• Moe

Witam, mam do sprzedania 2 bilety ulgowe na spektakl "Przebudzenie wiosny" w Chorzowie na sobotę 7 maja, godz. 16.00. Cena: 40 zł. Jeśli ktoś byłby zainteresowany jednym lub obydwoma biletami to proszę o telefon: 660-156-826.
  • Milena

Mam na dziś bilety w cenie wejściówek (30 zł) na Wieczór bałkański do Buffo, godz. 19:00, kto chętny?? Zgłoszenia pod adresem mailowym millenium12@wp.pl, będę odbierała przez najbliższe pół godziny.

Pozdrawiam!
    Milena
  • Mariusz W.

Z powodów losowych odsprzedam trzy bilety na musical Notre dame de Paris Concert Hommage w hali Bercy Paryż 18.12.2011r/niedziela/.Dobre miejsca,poniżej ceny ich zakupu!
    Kontakt 601-801-501
| |

MUSICAL - typ współczesnego widowiska muzycznego, którego głównym elementem strukturalnym jest...

Fotki

Miejsca grona (0)