Musicale [3422]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Duża reklama, duża inwestycja, duża kasa... duży niewypał?
    Jakie są wasze opinie?
    Ciekawa jestem:)
  • Benia

Koszmar nie musical....po tych aktorach można się dużo więcej spodziewać a tu taka porażka. Józek się nie popisał. Za duża koncentracja na efektach. Gdyby tam występowała stara obsada z Buffo to by była rewelacja, jestem pewna. Miejmy nadzieję, że to dopiero rozpęd do czegoś na miarę "Metro":)
  • Asinus

Ogólnie kiepskie, ale momenty bałdzo fajne.
    Ojciec Laurenty na przykład....:)
  • Anonim

Och ojciec Laurenty cudowny... utworu słucham prawieże non-stop; ]
  • Asinus

No, w końcu Kuba Szydłowski to śpiewa, nie?:)
  • ♥ panna Nonszalancja

o, tak, Szydłowski śpiewa na płycie :D
    a ogólnie R&J nie zachwyciło mnie szczególnie...klapa to przesada, ale arcydzieło też na pewno nie
  • Anonim

hmmm....w sumie wystarczyłoby wymienić Romea i nie byłoby tak źle... a Kuba oj tak, śliczny głos
  • Anonim

Siema ja uważam że spektakl jest warty zobaczenia spowodowali to na pewno młodzi artyści którzy osiągneli bardzo dużo
    Sądze że jeszcze bardziej się rozkrecą i dopiero pokażą na co ich stać a wiem że stać na wiele!
  • Alicja w krainie muchomora; )

zgadzam sie z flammable. wymienic Romea i jest spoko!
    mnie podobal sie fragment z breakdancem i piosenka...
  • DiAnA

Uważam, że Romeo i Julia to godny pożałowania spektakl.
    Z jednym muszę się jednak zgodzić:
    Szydłowski w roli ojca Laurentego jest fenomenalny!!!
  • Martuśka:)

Ten spekatkl nie jest zbyt udany, ale tez nie jest totalnym dnem. Jozek owszem nie popisął sie postawił na efekty. Ale trezba docenic ciezka prace jaka włozyli w to młodzi katorzy. bo zostali rzuceni na głebaka wode. rezyser nie wywiazał sie ze swojego zadania i nie nauczy ich podtsaw aktorstwa sami do wszystkieo dochadza wmiare grania i uwag jakie daja im znajomi aktorzy;) Uwazam ze Marta Moszczyńska jest swietna w roli julii a co do Krzyska ktory gra romea to spiewa swietnie ale grac nie umue:/ ale od kwietnia ma grac kuba Molenda:D
    Nie zapomnajmy o tancerzach!!!!!!!! coprawd mało tu robia, bo o nich zapomniał jozefowicz, ale jak juz sa to sa wyrazisci i pełni energii. Pozdrawiam Sebka lubanskiego grzesia puchalskiego Kaje Mysinska Weronike Pelczynska Kasie Rasińska i wielu inncyh tancerzy ktorzy sa naprawde the best;*
  • Anonim

Ja jeszcze nie widziałam, ale chętnie bym się wybrała do Warszawy(lub gdzieś indziej) bo zobaczyć.Chociażby po to by wygłosić własną opinię.
  • Sin

ja jeszcze nie bylam na R&J ale mam zamiar isc... Jestem zwiazana z buffo i tyle.. A najlepsze bylo i jest "metro"!!!!!!!!!!!
  • Anonim

"Metro" chyba na zawsze pozostanie nieporownywalne;) I dobrze!!!
    A wracajac do "Romea i Julii"...
    wydaje mi sie, ze zbyt wysoka poprzeczke postawiona tym mlodym aktorom...zbyt wiele od nich oczekiwano, a oni po prostu nie sprostali wymaganiom...nie mozna im niczego zarzucic, po prostu brak tu doswiadczenia...
    Mysle, ze krytykowac mozna tylko sam musical w sobie, a prawda jest taka, ze oprocz sciany deszczu nie ma w nim ciekawego...jest po prostu nudny, malo wzruszajacy ( a przeciez to najwiekszy dramat o jakim swiat slyszal) i prosty w odbiorze, nie ma w nim zadnej tajemnicy, mozliwosci,aby w nim troche poszperac...mysle, ze Jozefowicz poszedl na latwizne i zrobil musical dla tepakow...a przeciez stworzyl swego czasu genialne "Metro"...szkoda, ze tym razem nie wyszlo;(
  • martelo

A mi się tam podobało, chociaż faktycznie gra aktorów nie była porywająca... ale to był dla mnie bardzo fajny spektakl, a w ogóle w muzyce to sie zakochalam:P Laurenty ze swoją piosenką jest boski...=) czy ktoś widział inną Julię niż Zosia Nowakowska i Marta Moszczyńska??
  • Sin

hmm narazie inne julie nie graly Marina i Ania beda garac teraz w kwietniu; ) No moze i nie byla porywajaca ale zauwazcie ze oni dopiero zaczynaja mowie o mlodych i ze to byl ich pierwszy musical i jaki duzy... Bardzo dobrze im poszlo ... Pozdrwaiam ich goraco i do jurta; )
  • harry (not so solo)

Marta ... Kuba Molęda ??????????????????????/ jakto ?????????? czy to jest pewne - kurcze ...a co z Krystianem Sacharczukiem - to jest świetny człowiek i uważam, że dużo więcej potrafi niż Krzysiek ... :/
  • Anonim

Krystian na maturę przygotowanie do niej zajmuje mu wystarczająco dużo czasu i na pewno jak już będzie po to wtedy będziemy go oglądać w głównych rolach :) ja w to wierze
  • harry (not so solo)

nie no spoko ... ja wiem ... mam nadzieję , że matura to jedyny powód przez który Krystek nie gra ... bo z tego co wiem, to łaził na próby i też musiał ćwiczyć ... ale to lepiej , że darowali mu przed maturką -> wyjdzie mu na lepsze, a spektakl i tak będzie miał :D
  • CB to reality

a mi sie podobało... porostu robi wrażenie :)... aczkolwiek nie było to zbyt kreatywne... ja lubie filmy i spektakle na których trzeba troszeczke pogłowkowac... w r&j wsyztko bylo wylozone na tace...;/... wiele osob ktore braly udzial w spektaklu ma takie samo zdanie... i jeszcze jedno: woda starsznie smierdzi:)
| |

MUSICAL - typ współczesnego widowiska muzycznego, którego głównym elementem strukturalnym jest...

Fotki

Miejsca grona (0)