Musicale [3422]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zosiak

taaak, Marcin Mroziński! Oczywiście! To co robi z postaci Rauola... Cudo!!
    Steciuk, też, chociaz w roli Upiora wolę Damiana, ale duubing i głos świetny :) Żałuję, że nie widziałam go w Grease..; (
  • beti

Tomek Steciuk, Kuba Szydłowski, Marcin Wortmann, Jakub Wocial, Marcin Mroziński, Wojciech Paszkowski, Łukasz Dziedzic, Michał Kocurek, Paweł Podgórski, Paweł Strymiński, Tomek Więcek, Jarek Derybowski, Łukasz Zagrobelny, Zbigniew Macias, Wiktor Zborowski, Robert Rozmus, Wojciech Dmochowski, Jan Bzdawka, Piotr Bajtlik, Jerzy Grzechnik

Edytka Krzemień, Ewa Lachowicz, Basia Melzer, Kasia Walczak, Monika Rowińska, Ania Sztejner, Marta Smuk-Totoszko, Iza Bujniewicz, Ania Gigiel, Kasia Łaska, Monika Ambroziak

Z dzieci bardzo dobrze rokują na przyszłość m.in.: Aleksander Kupisiewicz, Mateusz Zawadzki, Filip Kopeć, Kuba Badurka, Wojtek Kruczek, Justyna Bojczuk, Magda Wasylik, Iga Krefft, Marysia Steciuk, a szczególnie Łukasz Juda, Tuan Minh Albert Do i Mateusz Narloch.
  • Anonim

>beti napisała:
    >Jerzy Grzechnik
    >
    >Monika Ambroziak

I tutaj całkowicie się zgadzam;)

• olson.

Kuba Szydłowski. w każdej [nawet niemej] roli jest idealny!

J.Józefowicz
    W.Paszkowski
    G.Pierczyński
    P.Podgórski

Marcin Mroziński i Jerzy Grzechnik i Kuba Wocial też są świetni, ale widziałam ich tylko w jednej roli więc ciężko coś powiedzieć :)

z Pań:
    B.Melzer
    M.Ambroziak
    K.Walczak
  • Leshien

Bezapelacyjnie Tomasz Steciuk. Dlaczego? Bo jest rewelacyjny we wszystkim - od "Disco Robaczków" do "Upiora w operze". Bo potrafił mnie zachwycić grając w "Pokemonach". Bo nie tylko wspaniale gra, ale i śpiewa. Bo sprawił, że "Wpadłaś w kłopoty" z "Grease" słucham po kilka razy dziennie. Bo sprawił, że najbardziej wyczekiwaną przeze mnie piosenką z "Les Miserables" jest "Master of the house"
| |

MUSICAL - typ współczesnego widowiska muzycznego, którego głównym elementem strukturalnym jest...

Fotki

Miejsca grona (0)