Musicale [3422]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • cool_max

Napiszcie co myślicie o tym musicalu, dla mnie wspaniały, klasyka ... właśnie niedawno odświeżyłem wspomnienia; ) Pozdrawiam świątecznie wszystkich.
  • Anonim

o tak:)))

me a name i call myself
    fa(r)long long way to ruuun:D

i jodłowanie i wogfle ajajaj:)))

tak tak, klasyka i super wspomnienia z dziecinstwa :)
  • cool_max

Nio jodłowanie klasa :)
  • La Esmeralda

Ja bardzo lubię piosenkę gdy dzieci uczą się gamy :) no i kilka innych oczywiście.. ale ogólnie musical przecudowny, chętnie bym go obejrzała znów bo jakoś dawno go widziałam, parę dobrych lat temu...
  • cool_max

No bo dawno pare lat juz nie ma go w TV :/ zostaje komp :)
  • Anonim

o tak, nauka gamy - cudowna scena! i jeszcze piosenka w czasie burzy - 'Favourite things', tak? tez swietna! w ogole musical niesamowity, taki.. pozytywny ^^
  • Anonim

Moją ulubioną piosenką jest "Climb every mountain". Jest taka śliczna i łapie za serce :)
    A musical poznałam w wieku ok 7 lat, potem było "West side story". Dzięki nim poznałam coś takiego jak musicale i zakochałam się w nich :)
  • cool_max

Moja edukacja przebiegała podobnie :) a potem wszystko potoczyło sie dalej :)
  • Martuśka:)

aja nie widziałam:( ktos ma to na kompie i mogłby mi przesłac?
  • Agata

mój pierwszy musical.Chciałabym go jeszce raz zobaczyć,bo pamiętam jak przez mgłę.
  • Crowlock

O tak zgodze sie baaardzo fajny musical. Dzisiaj nawet udało mi sie dorwać na bazarku Soundtrack z niego na....winylu za....8zł:P
    Miodzio
  • myszka-chan

Ja oglądałam ten musical będąc jeszcze małą dziewczynką i bardzo mi się podobał.

Julie Andrews jest niesamowita.
  • Martuś

Mi też się bardzo podobał:) Mam płytkę z muzyką. Swietności:)
    Julie Andrews rzeczywiście genialna:)
  • Anonim

nie wiecie, czy da się to skądś z internetu ściągnąć?
  • Martuś

Ja mam LimeWire do ściągania muzyki i tam można ściągnąć:)
  • myszka-chan

Czarownico, możesz postarać się ściągnąć z Osiołka.
  • La Esmeralda

Jezeli tak ten musical uwielbiacie to za jakis czas bedziecie miec okazje obejrzec go na zywo; )

Webber planuje go wyrezyserowac, a bardzo utalentowana aktorka zagra Marie. Byla moja faworytka od samego poczatku w programie specjalnie stworzonym po to aby wylonic Marie na West End. Ja sie na pewno wybiore! Moze nie na premiere... ale ktorys z pozniejszych spektakli obowiazkowy do obejrzenia!; )
  • Jaq

Niestety Sound of Music recenzji najlepszych to nie zdobyl, ale tez sie na pewno niedlugo przejde, chodz do polowy stycznia bilety sa sold out.
  • Agata

leciało w telewizorni,11 listopada...ah wróciły wspomnienia:)
    no i pan kapitan-mój najnowszy ideał bardzo męskiego mężczyzny...
  • rolka

o rany rany! aż się dziwię że dopiero teraz ten temat odnalazłam! :)

Dźwięki Muzyki to najwspanialszy musica, w ogole film jaki kiedykowliek widziałam! A żeby pokazać, jak bardzo ześwirowana jestem na jego punkcie: widziałam go pierwszy raz jak miałam jakieś 8 lat - tak się skłąda, że mi go tatuś nagrał wtedy. Od tego momentu (13 lat) oglądam go przeciętnie 3 razy w tygodniu, co daje prosty wynik 2028 razy co najmniej :) Dialogi znam w 2 językach (dorobiłam się dvd :), piosenki w 3, niektóre w 4 wersjach językowych.

Potem przez musicale poszło gładko, jednakże zawsze Dźwięki Muzyki pozostały moim ulubionym. A odkrywałam ten gatunek przez Julie Andrews - potem widziałam Mary Poppins, dalej Victor/Victoria, Star, Thoroughly Modern Millie... itd :) Julie Andrews jest postacią, którą uwielbiam całym sercem od czasu, kiedy byłam naprawdę mała :)
  • 1
  • 2
| |

MUSICAL - typ współczesnego widowiska muzycznego, którego głównym elementem strukturalnym jest...

Fotki

Miejsca grona (0)