Musicale [3422]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Madeleine

zgadzam się z Dev :)

a Benvolio to perełka francuskego R&J. Romeo mi się anwet podobał, Julia nie. Merkucjo był straszny.

Ale ogólnie bardzo podobało mi się :)
  • paulina

romeo et juliette jest okropnie nudne...polska jest ciekawsza!!! I lepsza ogólne...Julia tez mi się nei podobała,Romeo taki sobie,Merkucjo okropny,a Benvolio nawet ok .. Muzyka też nie powalająca
  • agressst

Ja jestem oczarowana Tybaltem... Bardzo, bardzo, bardzo podoba mi się zarówno jego głos i śpiew jak i gra... Benvolio też jest fantastyczny, Romeo ślicznie śpiewa, Julia jest taka sobie, chociaż wolę ją od, dajmy na to, Malwiny, a Mercutio... lepszy był polski :) ("Metro" sprawia, że człowiek robi się nieobiektywny;P)
  • Dev-Kosiarz umysłów

Taaaa. NIe ma to jak polski Romeo. Takie piękne aktorskie drewno :-/
  • Anonim

a co powiecie na niemiecką wersję? uhuhu:D no proszę...
    http://www.musicalvienna.at/ "Liebe" mnie jakoś nie pociąga :D

Magda..Ty weź mi zgraj R&J en version française, co? bo ja ściągać nie mogę :/ mam jakiś buntowniczy i zbyt wolny kompiuter...
    a który drewniany, który? bo jeden to faktycznie:D
    no ale nic to, idę posłuchać Damiena, bo na Lucasa mogę tylko patrzeć:P
  • Madeleine

spoko, ale musisz poczekac do przyszłego tygodnia- mam to na swoim kompie który odmówił współprac ze mna i koczuje czasowo u brata...
    ehhh...
  • Anonim

ach, dzięki!
    poczekam..wiesz mam dużo czasu :P
    oj za dzień matura :D

ach...i czy istnieje taka możliwość, że na płytce znajdzie się fragment z "Czarnym Piotrusiem"?:D to nie będzie nadużycie?:P
    Pozdrów brata;)
    próbuję się oswoić z Romeo und Julia:D

jeju jej..jakie ta Marjan ma włosy...
    no ale w rudych jako Sara to nieszczególnie...:P
    przemawia przeze mnie zazdrość...;)
  • marta

w empiku (akurat byłam na nowym świecie) jest wyprzedaż płyt - płyty cd z romeo et juliette są po 33 zł - fyi...
  • Anonim

chyba się przejdę... może coś innego ciekawego się znajdzie.

a co do R&J - mnie się podobało, z polską wersją porównac nie mogę, bo nie widziałam
    ale w odróżnieniu od opinii tu przedstawionych nie podobali mi się odtwórcy głównych ról, a bardzo spodobała postać Merkucja - zwłaszcza w scenach pojedynku (:
    i zgadzam się całkowicie - Śmierć była fenomenalna, mimo że niema...
    o właśnie, ktoś zwrócił uwagę na La Muette? Tancerkę-służącą Julii, która "śpiewała" językiem migowym/ a przynajmniej tak to wyglądało dla niewtajemniczonego/
    moim zdaniem - świetny pomysł (:
| |

MUSICAL - typ współczesnego widowiska muzycznego, którego głównym elementem strukturalnym jest...

Fotki

Miejsca grona (0)