-
Dziunia
Nie mogę odszukać tego tematu a w regulaminie jest napisane, że to właśnie tam mam pisać bzdury :)
Mam takie pytanie do moderatorów; naprawdę banujecie za powtórzenie tematu, który był kilka stron temu?
Bo na innych gronach spotkałam się z przeklejaniem postu do odpowiedniego tematu, pouczyć możecie na privie.. A tak to tylko pozamykane tematy na pierwszej stronie.. i to niby porządek..? Czy tylko ja się oburzyłam?
-
A może by tak doczytać do końca???
Po pierwsze, po dwóch dniach zamknięty temat jest usuwany. Więc nie "tylko pozamykane tematy na pierwszej stronie".
Po drugie, ban jest czasowy, na miesiąc. Potem osoba jest odbanowywana.
Po trzecie, na innych gronach jest inaczej a tu jest tak. Regulamin został opracowany współnie przez wszystkie moderatorki tego grona.
-
Dziunia
-
wyszukiwarka NAPRAWDE nie gryzie.
a wiesz, ile to dodatkowej pracy jest, jak dziennie potrafią powstac i po 3 tematy- duble, bo komus nie chciało sie w wyszukiwarke wrzucic?
a kazda z nas moderuje conajmniej 5 gron.
a takie cos wprowadza porzadek i przypomina ze lenistwo cool wcale nie jest :) -
-
Dziunia
ja wiem co to takiego wyszukiwarka ale znam takich co nie i sama wolałabym im pomóc a nie ciapy z nich robić :( -
na głównej stronie, po prawej stronie, na górze, pod paskiem gdzie są wiadomości, znajomi i reszta, jest "szukaj w wątkach".
tam wpisujesz frazę, którą chcesz znaleść i klikasz szukaj.
wyjasnienie dokłądnie w załącznikach. -
-
Phea
-
☆ Kawior ☆
-
Anonim
Spoko ale niemoge posłuchac muzyki...
i rozkminiam czy to brak anteny czy jak???
słychać piękny szum.; ] -
Anonim
-
wiolkęsik
-
Phea
Nie znam nawet jednej rosyjskiej litery, ale jestem wniebowzięta :D Bardzo fajny pomysł :) -
wiolkęsik
-
F.
-
-
Anonim
-
Anonim
A mi wyszło:
You're Annie! You're a cutie! You're also a hopeless dreamer. You tend to live in your own world too much, but eventually, you step into reality.
Za dużo marzeń? :-D -
zdziśka
Widział ktoś musical Make me a song? Od marca będzie grany na West Endzie.. -
Krysia
Za tydzień idę na imprezę w stylu broadway i nie mam pojęcia jak się ubrać. Nigdzie nie mogę znaleźć nawet zdjęć ludzi ubranych w takim stylu albo coś, co dałoby mi jakiś ogląd.
Czy ktoś z Was mógłby mi pomóc jak powinien wyglądać taki ubiór i co jest charakterystyczne dla stylu braodway?