Musicale [3422]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rrrudzielec

Faktycznie dźwięk mógłby być lepszy, dobrze że chociaż drugi akt został uratowany... Ale mimo wszystko podpisuję się bez zastrzeżeń - Maciej Balcar i Janusz Radek - dwa różne głosy ale po prostu REWELACYJNIE! :)
  • Kapeć

>eM.My napisała:
    > uważam,że "jezus" trochę za
    >bardzo krzyczał,a szkoda,bo warunki głosowe miał. nie
    >wyciągał też w górnych partiach

heh co to tego to bym się nie zgodził, Balcar to zawodowy śpiewak i słyszałem go parę razy na żywo i czy duł czy górę ma wyśmienitą
  • Dev-Kosiarz umysłów

>Kapeć napisał
    >heh co to tego to bym się nie zgodził, Balcar to zawodowy
    >śpiewak i słyszałem go parę razy na żywo i czy duł czy
    >górę ma wyśmienitą

Błagam :-/ "Dół"!!!
  • ancymon.

być może,ale na tym występie się nie popisał.każdy ma gorszy dzień,a poza tym warunki rewelacyjne nie były.
  • Frija

widzialam kilka lat temu w gdynii. szczerze mowiac nie powalil mnie. moze zbiorowe sceny, niektore, robily na mnie wrazenie, ale calosciowo nie za specjalnie. sadzilam, ze jak na taki musical bardziej sie postaraja.
  • pomaranczoweniebo

zbiorowe sceny rzeczywiście rewelacja, w ogóle choreografia, kostiumy...szczególnie w drugim akcie. no i wspomniana już piosenka Heroda, fantastyczna! :D
  • Tygrys

>pomaranczoweniebo napisała:
    >zbiorowe sceny rzeczywiście rewelacja, w ogóle
    >choreografia, kostiumy...szczególnie w drugim akcie. no i
    >wspomniana już piosenka Heroda, fantastyczna! :D

tak, zgadzam się! :)
  • Tygrys

Tak się zastanowiłem... no nie wszystkim może się podobać hipisowska kultura, ale myślę że warto spojrzeć na ten musical.
  • Tygrys

Krytycy wyrazili pochlebne zdanie.
| |

MUSICAL - typ współczesnego widowiska muzycznego, którego głównym elementem strukturalnym jest...

Fotki

Miejsca grona (0)