Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no wlasnie
    lubicie czy nie znosicie ?
    jestescie za tym ze to mega kopia czy udane nowatorstwo ?
    pzdr
  • Anonim

mega kopia. no bo ten glos... ale kopia calkiem udana. plyta mi sie podoba. jednak zachwycac sie nie bede. bo wole oryginal.
  • Anonim

Fajne. Choć do Interpolu za bardzo podobne
  • szym

slyszalem 1 raz 1 piosneke
    ale sie nie zrzygalem
    bylo nawet niezle
    ::sZ::
  • Anonim

w plycie do terac rocka jest ich piosenka...nawet niezla
  • Anonim

zenada.

boze, ile tego bedzie. najpierw jakies the departure, teraz editors. az mi sie przykro ze takim sciekom robia promocje
  • Pozytywka

Ja przyznaję, że "Bullets" trofiła (do) mnie totalnie! Nie znam całej twórczosci zespołu, ale ten utwór zrobił nam nie bardzo pozytywne wrażenie :)
  • Pozytywka

Ja przyznaję, że "Bullets" trafiła (do) mnie totalnie! Nie znam całej twórczosci zespołu, ale ten utwór zrobił nam nie bardzo pozytywne wrażenie :)
  • suna-onna

mega kopia.
  • szym

mnie sie fall podoba
    nawet bardzo
  • Anonim

do tej pory jedna z lepszych płyt 2005 roku.

perełeczka.
  • Pozytywka

shit....
    ostatnio słyszałam więcej kawałków i niestety:/
    podobne to delikatne stwierdzenie.... cóż
  • ka

podobne, niepodobne, co za różnica w zasadzie? interpol jest podobny do joy division, editors nawet bardziej do joya niz interpol, ale czy to jakkolwiek dyskredytuje? abstrahując od pobieństw, płyta może być, raz lepiej raz gorzej...
  • Parvati

podobne czy nie podobne, kogo to obchodzi.slucha sie jednej plyty a nie wszystkich naraz poza tym nic sie nie bierze z niczego tylko zawsze musi byc cos zeby bylo cos innego(jezu co za elokfencja)...a tym wszystkim krytykantom proponuje zobaczyc ich LIVE...kopara opada!!!!!buzi
  • szym

ja chetnie
    bo slucham sporo editors sobie ostatnio
    coraz bardziej mi sie podoba
  • marta

a wg mnie editorsi to kupa
  • szym

shit happens :p
  • Anonim

kiedyś pisałem bzdury że tacy nijacy a teraz uzalezniłem się od tej płyty po prostu. interpol mnie męczy a edytorzy nowaysis, choć źródła inspiracji można dobitnie poznać już po 30 sekundach słuchania płyty.
  • szym

mi tesz editorsi wchodza zajebiscie
    wiecej ich nisz interpolu ostatnio
    a bisajdy
    mmmmniam
    i jak ktos lubi to polecam demo snowfield

• marla singer

ja jestem na nie.

tacy są do przytupywania nóżką i grania dwiema kredkami na blacie biurka w ramach perkusyjnej impro z 'racing rats'.
    i pomimo mojego uwielbienia dla wszystkiego co jest takie brytyjskie ja wolę tutaj pana Banksa.