-
Anonim
no wlasnie
lubicie czy nie znosicie ?
jestescie za tym ze to mega kopia czy udane nowatorstwo ?
pzdr -
Anonim
mega kopia. no bo ten glos... ale kopia calkiem udana. plyta mi sie podoba. jednak zachwycac sie nie bede. bo wole oryginal. -
Anonim
-
szym
slyszalem 1 raz 1 piosneke
ale sie nie zrzygalem
bylo nawet niezle
::sZ:: -
-
Anonim
-
Anonim
zenada.
boze, ile tego bedzie. najpierw jakies the departure, teraz editors. az mi sie przykro ze takim sciekom robia promocje -
Pozytywka
Ja przyznaję, że "Bullets" trofiła (do) mnie totalnie! Nie znam całej twórczosci zespołu, ale ten utwór zrobił nam nie bardzo pozytywne wrażenie :) -
Pozytywka
Ja przyznaję, że "Bullets" trafiła (do) mnie totalnie! Nie znam całej twórczosci zespołu, ale ten utwór zrobił nam nie bardzo pozytywne wrażenie :) -
suna-onna
-
szym
-
Anonim
-
Pozytywka
shit....
ostatnio słyszałam więcej kawałków i niestety:/
podobne to delikatne stwierdzenie.... cóż -
ka
podobne, niepodobne, co za różnica w zasadzie? interpol jest podobny do joy division, editors nawet bardziej do joya niz interpol, ale czy to jakkolwiek dyskredytuje? abstrahując od pobieństw, płyta może być, raz lepiej raz gorzej... -
Parvati
podobne czy nie podobne, kogo to obchodzi.slucha sie jednej plyty a nie wszystkich naraz poza tym nic sie nie bierze z niczego tylko zawsze musi byc cos zeby bylo cos innego(jezu co za elokfencja)...a tym wszystkim krytykantom proponuje zobaczyc ich LIVE...kopara opada!!!!!buzi -
szym
ja chetnie
bo slucham sporo editors sobie ostatnio
coraz bardziej mi sie podoba
marta
-
szym
-
Anonim
kiedyś pisałem bzdury że tacy nijacy a teraz uzalezniłem się od tej płyty po prostu. interpol mnie męczy a edytorzy nowaysis, choć źródła inspiracji można dobitnie poznać już po 30 sekundach słuchania płyty. -
szym
mi tesz editorsi wchodza zajebiscie
wiecej ich nisz interpolu ostatnio
a bisajdy
mmmmniam
i jak ktos lubi to polecam demo snowfield
marla singer
ja jestem na nie.
tacy są do przytupywania nóżką i grania dwiema kredkami na blacie biurka w ramach perkusyjnej impro z 'racing rats'.
i pomimo mojego uwielbienia dla wszystkiego co jest takie brytyjskie ja wolę tutaj pana Banksa.