Muzyka filmowa [9473]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kasia

No cos niesamowitego! jaki klimat!!!!! aż dreszczyk mi przechodzi....ta muzyka wprawia w dziwnie niepokojaco- ekscytujący nastrój.... (chodzi mi oczywiście o melodię przewodnia filmu czyli "playground love"). czy wy tez podzielacie moje zdanie???
  • Anonim

ja też bardzo lubię... I film i muzykę... Teledysk jest boski...
  • kasia

niestety teledysku nie widzialam.... :(
  • Bartek

Jest tak klimatyczna ta muza, że czasem boję się jej słuchać, bo wprowadza taki niepokojący nastrój.
  • kasia

masz racje....oj masz...
  • Anonim

czujesz takie coś... metacoś... niesamowita muza...
    a teledysk? taka guma do żucia, która się przeklejała z miejsca na miejsce i chyba w końcu spotkała drugą gumę do żucia-ją...
  • Babcia-Szklana-Kula

muza sama w sobie jest genialna, ale w połączeniu z filmem jest jeszcze lepsza, bo nabiera sensu. w ogóle nie wiem czy wiecie, ale stare piosenki, np. te, które w filmie puszczają przez telefon - są zaczerpnięte z książki, oczywiście o tym samym tytule :)
  • Santa Klaus

Ostatnio słucham. Fajne, ale... ale bez zachwytów.
  • Bartek

Mnie powala na kolana oprócz Playground Love i wersji piano Highschool Lover przede wszystkim przedostatni kawałek - Dead Bodies(ble, jak to brzmi!). Najpierw pianino, a potem te chórki i perkusja. Aż strach się bać!
  • Babcia-Szklana-Kula

szczerze mówiąc, wolę piosenki niż muzykę AIR - choć ta jest genialna. np. crazy on you, kiedy Dunst wpada do autka Hartnett'a i całuje go (z gumą:)), albo kiedy puszczają sobie piosenki z płyt przez telefon, m.in Carole King, Al'a Green'a albo ELO
  • mmmartka

uwielbiam! moim zdaniem soundrack lepszy niz sam film...
  • kasia

może nie lepszy ale z pewnością równie dobry :)
  • Anonim

ja też mam dwa soundtracki, jeden z piosenkami, drugi z muzyką Air i prawdę mówiąc też częściej słucham tego z piosenkami. Dopóki nie obejrzałam filmu muzyka Air średnio mi się podobała (no poza tytułową piosenką oczywiście, która jest imho genialna), zdecydowanie wolałam zawsze słuchać Moon safari
| |

Co to muzyka filmowa? http://pl.wikipedia.org/wiki/Muzyka... Szukasz tracklisty? Warto zajrz...

Fotki

Miejsca grona (2)