-
Anonim
Hej!
Czy ktoś może to zna? Z pewnością tak :) Doskonałe połączenie tańca i muzyki, nic tylko patrzeć i patrzeć , słuchać i słuchać :) -
Grono.Net
-
leen.
-
Magdalenka
Niesamowity, wspaniały, cudowny, genialny... Mogłabym oglądać bez przerwy :)
A który fragment podoba wam się najbardziej?
-
-
Lord
Dla mnie całośc stanowi cos pieknego także trudno mi powiedziec co mi sie najbardziej podoba :-0
-
Anonim
Dlugo oj dlugo ogladalem Lord of Dance (a wlasciwie Feet of Flames, ale to to samo, tylko ze ulepszone =) Dla mnie najlepsze fragmenty to te z uczestnictwem wojownikow oraz wielki final.
Ostatnio jednak oczarowal mnie zupelnie inny show, ktory w moim prywatnym rankingu przewyzszyl Lorda, a mianowicie Gaelforce Dance - kto widzial, ten zapewne wie dlaczego, a kto nie widzial, ten niech jak najszybciej to nadrobi =) -
Magdalenka
Mnie najbardziej podoba się pierwsze wejście Złego i jego bandy; ] oraz solówka stepowa Blondyny :] -
Mirkiway
wejscie Złego jest faktycznie genialne! Ta muzyka!!! jedno co mnie wkurza, to te Flatleyowskie cekiny, ue! mógł wymyśleć coś innego...Ameryka mu się trochę na mózg rzuciła.
bardzo mi się też podoba druga piosenka, śpiewana przez tą Rudą. Straszny smęt, ale jaki piękny! -
Anonim
ja od jakiegos czasu ciągle oglądam Feet of Flames z Hyde Parku w Londynie. Niesamowite:)
Jedyne co mnie wkurza to skrzypce z playbacku:/ -
Mirkiway
chyba jednak gorsza jest kurteczka Michaela na końcu-Irlandzka i amerykańska flaga z cekinów.....bleee
a skrzypce...cóż...kobitkom bardzo realistycznie smyczek pęka.. -
Mirkiway
a oglądał ktoś może Dancing on a dangerous ground? Cukiereczek! trochę mniej spektakularne ale jakie piękne!!! -
Vampircia
Muzyka świetna... Jestem zachwycona... Niestety nie widzialam nigdy Flatley'a w akcji; ( -
Joyek
jak zobacyzlam ten Show to normalnie szczena mi opadla... Co prawda mimo wszystko chyba wole Riverdance... chyba.. ale tak czy siak... WOW!!! ale oni przebieraja tymi nogami! -
ewa:-)...
ja tam nie wiem
muzykę już dawno znałam więc nie zaskoczyła mnie
tańce przyznam great
ale kurcze jak dla mnie wszystko było tak przesycone amerykańskością...
cóż może po prostu przesadzam
ale sam Flatley chyba nie wzbudził mojego zaufania...
jak na mój gust za mało klimatów celtyckich
i wkurzało mnie to nieokreślone płciowo złote coś
alem pojechała
nie żebym chciała urazić czyjeś uczucia ale...ja się zawiodłam
-
Bladooka
taa festyniarsko jest momentami na Lordzie, przesyt tandety w strojach, makijażach i fabule (dobry musi powalczyć ze złym itp) ale zwinnych stóp odmówić Flatleyowi nie można... -
Anonim
ja pamietam, ze bedac chyba w LO, mielismy na angielskim zajecia z jakims praktykantem, bylo to w okolicach Wielkanocy i własnie puscił nam ten kawałek i potem go tłumaczylismy. od tamtego czasu zaczęłam sie interesowac tym co tworzy Irlandia, bo kraj jako kraj od dawna mnie fascynował -
HighDust
Rastafari : wiesz może skąd można załatwić albo najlepiej ściągnąć sobie "Gaelforce Dance". Chciałbym mieć jakieś porównanie do Flatley'a. -
LadyKaren
Jesli chcesz miec porownanie do Flatleya to zobacz sobie Dancing on Dangerous Ground jak dla mnie najlepsze show jakie do tej pory powstalo... -
HighDust
z chęcią ... ale wiesz ... tak łatwo tego nie da sie zrobić, bo nie wiem skąd ściągnąc to sobie :/ więc gdybyś miała może jakiś adresik lub może plik torrent bo byłbym wdzięczny :D -
LadyKaren