-
-
Kristina
-
Kristina
-
Mnie też pozytywnie nakreca: Richard Wagner - "Ride Of The Valkyries".
-
-
martuś
A ja zdecydowanie kwartet F-dur Ravela i koncert wiolonczelowy e-moll Elgara. Kocham te utwory!! -
Anonim
-
Grono.Net
Jest tak wiele cudnych utworów... Ostatnio wsłuchuję się w 'Longe mala' Vivaldiego. Od dłuższego czasu, w zasadzie...
P.S. czy macie dane nt. 'Vespres della Beata Virgina' Biondiego? -
meditative rose
scieżka dźwiekowa z 'podwójnego życia weroniki.'
samuel barber adagio for strings
-
Tomasz Górny
cały soundtrack do wielkiego błękitu, allegro non troppo z I koncertu fortepianowego Czajkowskiego, masz triumfalny z aidy, la donna e mobile w wyk. Pavarottiego z Rigoletto, O Fortuna z Carminy Burany -
Anonim
"scieżka dźwiekowa z 'podwójnego życia weroniki.'"
popieram!
i jeszcze "trzy kolory" ! -
Krupnik
-
Krupnik
i bym zapomnial a moze i nie z As Good as its gets w wolnym tlumaczeniu Lepiej byc nie moze :) -
Anonim
-
Hobbit
Jeśli chodzi o muzykę filmową to dla mnie króluje "1900-Człowiek legenda" Ennio Morricone. Z typowych klasyków uwielbiam pierwszą część Koncertu c-moll Rachmaninowa i Fantazję polską na fortepian i orkiestrę Paderewskiego. -
Anonim
Basil Poledouris - Gift of Fury
Basil Poledouris - Riders of Steel
Vangelis - The Last Mohican
Braveheart - Main Theme (juz mi sie osluchalo ale kiedys bardzo wzruszalo :]) -
T
w tej chwili
Delibes - Lakme a dokladnie The Flower Duet,
a z filmowki jest tez tego cala masa, ale
Newman - Meet Joe Black - whisper of a thrill -
Anonim
Haficzka - "Chariots of fire" hehe no fajna piosenka ale po tym jak moj ex trener nas skatowal tym filmem to zle mi sie kojazy :] -
matti v
-
ef
ścieżka dźwiękowa z Amelii; )) a z klasycznej to hmmm Chopin Berceuse Des-dur czyli potocznie zwana kołysanka ^^ jak i sonata księżycowa; )) raczej takie utwory -
Jstn.