Muzyka poważna [932]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Monika

Czy ktoś z was wybiera się na Międzynarodowy Konkurs Chopinowski?
    Jeżeli tak to piszcie, bo potrzebuję biletów!
    Może ktoś się zlituje?!?
  • Monika

Interesują mnie w szczególności bilety na koncert laureatów.
  • pyton z kosmosu

Pelne zestawienie cen mamy tutaj:
    http://www.konkurs.chopin.pl/redire...
    Mozna sie zakrecic, szczegolnie te eliminacje za piatke wygladaja kuszaco. Plus na przyklad trzeci koncert laureatow...
  • ewa

bilety? ja sie wybieram:) na ostatnie etapy i final wyprzedane byly podobno jakies dwa lata temu. ael to iformacja nie sprawdzona. a poza tym wiem ze drogie:)
  • ewa

no to jakies dwa lata nie masz juz szans zeby je dostac...... zrobilam ten sam blad
  • ewa

chociaz juz sama nie wiem:))))
  • ewa

chociaz juz sama nie wiem:))))
  • Anonim

Wusiol, ale oczywiście wiesz z kim się wybierasz?:)
  • Monika

Taaa. Biletów już dawno nie ma! A ja je muszę mieć! Rozumiecie co to znaczy pasja? Nie wybaczę sobie jak nie pójdę na koncert laureatów!!!

Gdzie mogę znaleźć te cholerne bilety!!!
  • h jaw

no.... ja sie z repertuarem nie wyrabiam, wiec tym razem nic z tego nie bedzie ... :(
  • Anonim

ja moze sie wybiore:) xxx weź mnie z sobą, Ewe też :))))))
  • Anonim

OK:) ostatecznie mogę się zgodzić:) Proponuję zacząc już od eliminacji - najlepiej śledzić konkurs od samego początku zwłaszcza, że pojawią się znajomi:)

Czy jesteście na 100% pewni, że na niektóre etapy nie ma już biletów?
  • Anonim

A tak wogóle, czy ktoś z tego grona bywał już na poprzednich edycjach?
  • Anonim

Ja byłem na poprzedniej, ale tylko raz na przesłuchaniach II etapu - jestem spoza W-wy i przywiozłem grupę młodzieży ze szkoły muzycznej, żeby posłuchała. Niestety, o tej porze przesłuchań (10.00 - 13.00 bodajże) większość publiczności stanowiły takie grupy, wskutek czego na sali panował szum wzmagający się niekiedy do poziomu gwaru :/
  • Anonim

Olciu i Ewciu - mistrz nam nie wybaczy :DDD jak nie pójdziemy :)))))
  • Monika

Biletów już naprawdę nie ma :(

Ale może uda mi się wkręcić inaczej. Trzeba kombinować. Jak macie jakieś pomysły to piszcie.

Szkoda tylko, że nie znam nikogo z AM, albo z PKiN...

Naprawdę szkoda...
  • Anonim

ujdziesz w tloku,a raczej natloku.najlepiej tylnym wejsciem dla konkursowiczow.przy ewentualnych trudnosciach mozesz podac sie za siostre jakiegos uczestnika i spokojnie bez stresu wejsc.Tak tez uczynilam na poprzednich przesluchaniach.nie daje gwarancji ze operacja sie powiedzie ale szansa zawsze jest.
    Na kursach w Dusznikach i Kolbudach mialam okazje poznac wiekszosc mlodych uczestnikow...ale nawet tego nie moge w tym roku wykorzystac,bo mnie nie ma w Wawie.ZLA!!!!!
  • Anonim

A tak zbaczając troszkę z tematu ( z góry przepraszam... ) to jak jest na kursach w Kolbudach? Chciałam się tam wybrać w tym roku, ale nie wypaliło... Warto jechać?
  • Monika

A kto jest Twoim faworytem Krishna?

Poznałaś K. Trzaskowskiego i R. Blechacza?

• ca peut toujours etre pire...

Ja stawiam na Rafała, ma naprawdę wielki talent i spore doświadczenie. poza tym cechuje go niespotykana skromność i pokora wobec sztuki, co jest, przynajmniej moim zdaniem, bardzo ważne. a Krzysia dawno nie słyszałam, więc trudno mi coś na ten temat powiedzieć. :-)