-
Monika
Czy ktoś z was wybiera się na Międzynarodowy Konkurs Chopinowski?
Jeżeli tak to piszcie, bo potrzebuję biletów!
Może ktoś się zlituje?!? -
Monika
-
pyton z kosmosu
Pelne zestawienie cen mamy tutaj:
http://www.konkurs.chopin.pl/redire...
Mozna sie zakrecic, szczegolnie te eliminacje za piatke wygladaja kuszaco. Plus na przyklad trzeci koncert laureatow... -
ewa
bilety? ja sie wybieram:) na ostatnie etapy i final wyprzedane byly podobno jakies dwa lata temu. ael to iformacja nie sprawdzona. a poza tym wiem ze drogie:) -
-
ewa
no to jakies dwa lata nie masz juz szans zeby je dostac...... zrobilam ten sam blad -
ewa
-
ewa
-
Anonim
-
Monika
Taaa. Biletów już dawno nie ma! A ja je muszę mieć! Rozumiecie co to znaczy pasja? Nie wybaczę sobie jak nie pójdę na koncert laureatów!!!
Gdzie mogę znaleźć te cholerne bilety!!! -
h jaw
no.... ja sie z repertuarem nie wyrabiam, wiec tym razem nic z tego nie bedzie ... :( -
Anonim
-
Anonim
OK:) ostatecznie mogę się zgodzić:) Proponuję zacząc już od eliminacji - najlepiej śledzić konkurs od samego początku zwłaszcza, że pojawią się znajomi:)
Czy jesteście na 100% pewni, że na niektóre etapy nie ma już biletów?
-
Anonim
A tak wogóle, czy ktoś z tego grona bywał już na poprzednich edycjach? -
Anonim
Ja byłem na poprzedniej, ale tylko raz na przesłuchaniach II etapu - jestem spoza W-wy i przywiozłem grupę młodzieży ze szkoły muzycznej, żeby posłuchała. Niestety, o tej porze przesłuchań (10.00 - 13.00 bodajże) większość publiczności stanowiły takie grupy, wskutek czego na sali panował szum wzmagający się niekiedy do poziomu gwaru :/ -
Anonim
-
Monika
Biletów już naprawdę nie ma :(
Ale może uda mi się wkręcić inaczej. Trzeba kombinować. Jak macie jakieś pomysły to piszcie.
Szkoda tylko, że nie znam nikogo z AM, albo z PKiN...
Naprawdę szkoda... -
Anonim
ujdziesz w tloku,a raczej natloku.najlepiej tylnym wejsciem dla konkursowiczow.przy ewentualnych trudnosciach mozesz podac sie za siostre jakiegos uczestnika i spokojnie bez stresu wejsc.Tak tez uczynilam na poprzednich przesluchaniach.nie daje gwarancji ze operacja sie powiedzie ale szansa zawsze jest.
Na kursach w Dusznikach i Kolbudach mialam okazje poznac wiekszosc mlodych uczestnikow...ale nawet tego nie moge w tym roku wykorzystac,bo mnie nie ma w Wawie.ZLA!!!!! -
Anonim
A tak zbaczając troszkę z tematu ( z góry przepraszam... ) to jak jest na kursach w Kolbudach? Chciałam się tam wybrać w tym roku, ale nie wypaliło... Warto jechać? -
Monika
A kto jest Twoim faworytem Krishna?
Poznałaś K. Trzaskowskiego i R. Blechacza?
-
ca peut toujours etre pire...
Ja stawiam na Rafała, ma naprawdę wielki talent i spore doświadczenie. poza tym cechuje go niespotykana skromność i pokora wobec sztuki, co jest, przynajmniej moim zdaniem, bardzo ważne. a Krzysia dawno nie słyszałam, więc trudno mi coś na ten temat powiedzieć. :-)