-
Lexie
Reklama lecąca w kinie - jakiś żołnierz biegnący z bronią przez coś w rodzaju ruin (?)... I fajna piosenka do tego. Miałam wrażenie, że ją znam, ale nie mogłam skojarzyć tytułu.
Gorzej, że nie wiem czego to reklama, bo o produkcie mowy w reklamie nie było. Tylko jakaś, przeoczona przeze mnie, migawka na koniec... -
Anonim
w tv ostatnio widziałem. to jest reklama jakiejś gry komputerowej, i tak ze słuchu wydaje mi się że to jest Damien Rice, poszukam, może coś znajdę. -
ت
ti nie jest damien rice... :P
Michael Andrews feat. Gary Jules - Mad World
Xbox 360 - costam z 'gear' w tytule gry... -
Lexie
Ja i koleżanka w kinie miałyśmy skojarzenie z Damienem Rice :). Podobny głos.
Krystek - bardzo dziękuję! :) Ściągnę i posłucham czy to to :)
-
-
Lexie
Zgadza się, to ta piosenka :).
Jeszcze raz dziękuję, bo wiem, że zasób informacji posiadałam marny, jeśli na pierwszy post spojrzeć; ) -
chciałbyś tak?
a piosenka tego aparatu. co jedzie facet w taxi i dziewczyna w drugiej. i ona mu numer pokazuje i on robi zdjecie.
i mowia ze sa zdjecia ktore musza sie udac.
i leci w tym czasie 'would you love me for some reason, would you love for my heart'...
pomozcie -
°kaź
-
ewa
nie chce zakladac nowego tematu wiec tak sie spytam..
muzyka z reklamy Snickers'a i Carlo costam jakies wino i spiew:D -
cypsalbozyps
świąteczna reklama ery(ta z ramkami na zdjęcia), śpiewa, wydaje mi się, że macy gray.jaki jest tytuł tej piosenki?? i jeśli ktoś wie co za piosenkę wykorzystano w reklamówce balsamu dove summer glow "sunny...yesterday..coś tam dalej :p" to byłabym baardzo wdzięczna! -
Anonim
hej:) jezeli chodzi o reklame ery : Macy Gray - Winter wonderland;
a Dove to : Kameil Madison - Rock ya body.
Pozdrowionka:) -
Anonim
Ej, a wie ktos, jaka muzyka byla w reklamie czekoladek Mon Cherry?? Jakas para tam tanczyla i mi sie ta muzyka bardzo podobala :) Ale nie wiem, co to za piosenka :( Pomozecie?? -
ت
-
Anonim
-
Anonim
dokladnie tej samej piosenki szukam juz od jakiegos czasu i pojecia nie mam co to jest!!! jak ktos wie to bardzo prosze o tytul :)
bo to nie jest Debelah Morgan - Dance With Me, chyba ze jakas inna wersje sciagnelam...ale ta piosenka jest taka bardziej rapersko-hiphopowa, a w reklamie byla inna.jakies tango albo cos takiego! -
Anonim
ja mam taką wersję i wydaje mi się, że to ta, ale sprawdźcie bo juz dawno tej reklamy nie widziałam; )
http://www.sendspace.com/file/umtet...
-
Anonim
-
roch
-
Pierzak
-
Pierzak
>Szpaner™ - Pierzak napisał
>MUZYKA Z REKLAMY Carlo Rossi wino i spiew :) ktos moze wie?
juz to wczesniej bylo na forum :P
Ft China Moses -The Other Way Round -
Anonim
Ja mam pytanie odnośnie piosenki z pewnej reklamy. To była reklama jakiegoś samochodu, jednak nie pamiętam jakiej marki. Ta reklama leciała w czasie Mundialu i w niej jest facet i ma klamkę w ręku i jak ją gdzieś przykłada to się tworzą drzwi tak jakby..... I przez te drzwi przechodzi dalej.... Piosenkę "śpiewa" (bo tam było bardziej jakieś "uuuuu" ale też kilka słów :P) jakiś facet.....