-
Irek
Ktoś tego jeszcze slucha, czy po Ten juz wszyscy dali sobie spokój??? -
radosny
-
ewa k
-
Irek
-
-
1
kiedys uwielbialem teraz juz mnie tak nie rusza.
mam jednak nieco sentymentu :) -
Jahlove
-
Irek
a czy ktos przebrnal dalej??? Wiem ze pierwsze 2-3 plytki wymiataja, ale chlopaki do dzis trzymaja klase pomimo sedziwego :) wieku. -
Irek
-
Anonim
ja po koncercie w katowicach mam bardzo duzy sentyment i wspomnienia, podziw, szacunek i w ogole wszystko naraz. jeszcze niekiedy ich slucham:) -
rado
slucham rzadziej niz dawniej, ale mam duzy sentyment i ... szacunek, tak tak; )
nie zaprzedali sie komercji, robia swoje
a koncert w Katowicach byl jednym z najlepszych, jakie widzialem w zyciu - niesamowicie emocjonalny (bylem na tym drugim) -
Anonim
ja bylam na pierwszym, niestety na drugi nie moglam zostac.
mam nawet plytki z tego koncertu...poprostu bylo genialnie.przez pewien czas nawet wydawalo mi sie ze on spiewa z playbacku bo nie wierzylam ze ktos moze spiewac tak na zywo. :) teraz juz wiem:) -
Irek
Szczegolnie slychac w brain of J
na stronce http://www.peraljamlive.com sa wsztstkie zapisy koncertow z 2000 roku za wyjatkiem rokskilde - posluchajcie tego z pragi 13 czerwca -
Anonim
wkradla sie literowka:
http://www.pearljamlive.com/
;)
jak milo sobie wieczorkiem posluchac:)dzieki.. -
Anonim
przy kawalku "last kiss' poprostu zawsze umieram:)
oczywiscie ze szczecia...;) -
Anonim
-
aducha aducha
ehhhhh, to byly czasy, nagrany na vhs mtvunplugged z eddiem bazgrolacym na reku czarnym pisaczkiem:-)) kaseta nie przetrwala tyle razy byla odtwarzana.......
ja dotarlam do vitalogy, przesluchalam raz no code i yeld.......
i zdecydowanie dziele pearl jam na przed i po vitalogy:-))
za to alice in chains, hmmmm, alice in chains paluszki lizac, szkoda tylko ze juz nic nie nagraja:(
z wieczornym powiewem magicznej wiosny
aducha -
Jahlove
Alice in chains - znakomity band
lubiłem bardzo
bardzo fajny unplugged poza wszystkim -
Anonim
skoro juz poruszony zosatł wątek Alice In Chains to popieram :) unplugged dla MTV jest tak niesamowity że to tej pory odtwarzany z kiepawej jakosci na kompie mnie wzrusza...zwłaszcza Nutshell cudownie momentami zawodzone :) mmm...odływam :D -
Irek
Jezeli ktos tylko chce to mam koncerty unpluged
Jamiku na *.mpeg
Aliceów na mp3
mistrzowski kawalek Porch (ten z mazakiem) jak Amment staje na centrali od perki
a z alice to mistrzowski nutshell -
Jahlove