-
Anonim
siema. ludzie?????!!!!!!!!!!!!! szukam jakiejs fajnej gitary elektrycznej w dranicach 2000zł podpowiedzcie mi coś -
Bartek
To zależy co chcesz grać, ale za taką sumę możesz kupić już w miarę grywalny sprzęt powiedzmy Ibaneza czy jakiegoś Epiphone`a Les Paula. No wszystko zależy od preferowanego gatunku... ja w każdym razie odradzałbym gitarę z mostkiem typu floyd rose, bo mimo wszystko za dwa tysiaki to może być jakaś podróba flojd rołsa, która nie będzie się chciała stroić i będziesz sobie pluł w brodę, że tyle kasy wywaliłeś. Lepiej zainwestować w zwykły nieruchomy mostek. Poza tym czasem lepiej kupić używaną gitarę od jakiegoś pasjonata, który o nią dbał i np. wprowadzał modyfikacje (wymieniał np. przystawki itp.). Jeśli takiego znasz oczywiście... -
kapitan-sova
-
the outsider
z tego co wiem to za 2000 możesz już kupic całkiem dobry sprzęt. Zależy czy w tą cene ma wchodzic piec czy nie. Gitarke możesz równiedobrze podłaczyć do kompa albo do wierzy. Ale radze kupic pieca. -
-
Anonim
powiem tak... widziauem ostatnio Epiphone'a Les Paula studio za skromną cenę 1.600 zł w sklepie... dżingiel taki był, że był lekko zarysowany przy transporcie i opuścili kilkaset złotych... gdybym miał przy sobie gotówkę, to bym brał bez wahania...
a coś dla ludzi i początkujących...
Meg Ella
http://www.empmeg.com.pl/oferta.htm
mój brejdak tłucze się na tym sprzęcie i muszę powiedzieć, że bardzo wygodna i przyzwoita gitarka, do tego w przyzwoitej cenie.... -
Anonim
-
Krisu
Za 2 kafle kupisz na ebayu gitary : Greco, Burny, tokai..wszystkie kopie gibsona Les Paula super jakości..polecam, grałem ..niczym nie ustępują oryginalnym Gibsonom..oprócz nazwy oczywiście. Zorientuj się w temacie..są to wszystko stare japońskie produkcje , bardzo wysokiej jakości. -
Anonim
ja jestem bardziej zaawansowanym graczemi mam juz cały sprzet tylko gitarke chce zmienic na jakaś lepszą myslałem o Ibanezie lub jacksonie brałem pod uwage również B.C Rich. ja mam problem z wyborem bo wszystkie mi sie podobają ale która bedzie najlepsza zeby nieokazało sie ze mogłem miec lepszą bo był by kwas.
-
Anonim
Ibanez do dwu tysięcy to deska zwykła... prawdziwe Ibanezy z "brzmieniem" chodzą po 4.000 i wzwyż! Nie daj się złapać na ładną główkę i nazwę... -
Anonim
no własnie kurcze jak tu kupic cos dobrego w sesie porzadnego. Chce miec jakąs fajną która bedzie podobała mi sie wizualnie i brzmieniowo zastanawiam sie czy jackson wrxt warrior bedzie dobrą gitarą -
Đim
popieram. bas wymiata for ever xD gdyby nie my basisci to zespoly nie mialyby co grac :F -
Anonim
-
Anonim
rozważ tego Mega Ella... on jest naprawdę ładny i brzmienie ma bardzo dobre... średnio codziennie go słucham w wykonianiu mojego brata...
ale to już Twój wybór... -
Anonim
Ja mam Richa model mockingbird co prawda tylko te z USA i tylko z przystawkami duncana sa fajne ale to dobra gitarka jest bardzo głebko wycieta przez co mozna dojsc do najwyzszych progów. Co prawda taki sprzecik kosztuje jakies 4000 tys ale jak bys sie pooglądał i znalazł gdzies uzywana moze zaplacisz duzo taniej
http://www.machine-guns.pl
taka mam kapelke posłuchacie na tej stronce a fanatykiem i GNR i velvetow jestem wielkim:) -
Kuba