Muzyka [1004]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

co myslicie o kulturze hh w polsce czy to dobrze ze hh stal sie wszedzie obecny?czy ta muza nalezy tylko do podziemia?
  • Kimu

raczej ujowo sie dzieje ze tego tyle ..wiekszośc to szmira ze az sie beczec chce jak jakiś kakofon nazywa to hh..wstyd...kurw...moze jestem stary wyjadacz i mam duże wymagania w tej kwesti ale wszystko zniese ale kakofoni nie!!!!..i podpierania sie hh do popularyzacji soich wypocin przez jakiś ziomków poziomków :D..co pierdolą takie smuty ze aż mi ich żal:D
  • Kimu

co do kultury myśle ze ma sie dobrze ..zawsze sie miala ..własnie w podziemiu:)...tam sie rodzą żeczy które nazywa sie hip hopem..:)
  • Grono.Net

hieh
  • Kimu

:P
  • Grono.Net

to wogole nie ma sensu: "ej ziom joł joł joł luknij jak naokoło źle e e e e e, ah, ah, ah, joł joł joł"
    to na jedno kopyto.
  • Kimu

no dokłądnie ..ze niema ..ale to niejest hh...móie ci:D...poważnie:D
  • Grono.Net

ale oni tak robia kurde
  • Kimu

ale niepodciągaj tego pod hh ..uwiez mi niema to nic wspólnego z tym nurtem.....to najkkrótsza ironia czegoś co moim zdaniem niesie pewne wartości:D..ale przez takie kurwy mezza donia i inne hujojady obsrajnogi takie jest pojęcie...ja pierdole kto kupuje ich muzyczne popuczyny..na nie!!!
  • Grono.Net

no dobra. nie nerwuj sje.
  • Kimu

:*..ciii:)
  • Grono.Net

boś ty jakis taki nerwus.
  • daniel

hamstwo! brak kultury!
  • daniel

parafrazujac - "Jaki kraj taki hip hop;)"
  • Kimu

no nizłą pararafara:)..ale tru obywatelko raczej troszke narwany jestem ...czasem:P..jak mi deptają po pintach:P
  • Grono.Net

ja ci deptam po pintach? :P
  • Don Johnson

a to jest jakaś kultura hh w polsce !?!
  • Kimu

nie ironizuj don bo to sensu niema..pewno ze jest ..jak jest kult policjantów z majami to i kultóra hh jest..:)
  • Kimu

kultura:)
  • Don Johnson

heh
  • 1
  • 2