- 1
- 2
-
Anonim
co myslicie o kulturze hh w polsce czy to dobrze ze hh stal sie wszedzie obecny?czy ta muza nalezy tylko do podziemia? -
Kimu
raczej ujowo sie dzieje ze tego tyle ..wiekszośc to szmira ze az sie beczec chce jak jakiś kakofon nazywa to hh..wstyd...kurw...moze jestem stary wyjadacz i mam duże wymagania w tej kwesti ale wszystko zniese ale kakofoni nie!!!!..i podpierania sie hh do popularyzacji soich wypocin przez jakiś ziomków poziomków :D..co pierdolą takie smuty ze aż mi ich żal:D -
Kimu
co do kultury myśle ze ma sie dobrze ..zawsze sie miala ..własnie w podziemiu:)...tam sie rodzą żeczy które nazywa sie hip hopem..:) -
Grono.Net
-
-
Kimu
-
Grono.Net
to wogole nie ma sensu: "ej ziom joł joł joł luknij jak naokoło źle e e e e e, ah, ah, ah, joł joł joł"
to na jedno kopyto. -
Kimu
-
Grono.Net
-
Kimu
ale niepodciągaj tego pod hh ..uwiez mi niema to nic wspólnego z tym nurtem.....to najkkrótsza ironia czegoś co moim zdaniem niesie pewne wartości:D..ale przez takie kurwy mezza donia i inne hujojady obsrajnogi takie jest pojęcie...ja pierdole kto kupuje ich muzyczne popuczyny..na nie!!! -
Grono.Net
-
Kimu
-
Grono.Net
-
daniel
-
daniel
-
Kimu
no nizłą pararafara:)..ale tru obywatelko raczej troszke narwany jestem ...czasem:P..jak mi deptają po pintach:P -
Grono.Net
-
Don Johnson
-
Kimu
nie ironizuj don bo to sensu niema..pewno ze jest ..jak jest kult policjantów z majami to i kultóra hh jest..:) -
Kimu
-
Don Johnson
- 1
- 2