Muzyka [1004]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

co sądzicie ?! ruch jak najbardziej związany z muzyką, a widzę, że na gronie jest kilka osób z x'ami... zapraszam do dyskusji... ja poważnie rozważam 'czystość'... (ale ciii...)

tak dzisiaj będzie dla odmiany filozoficznie i umoralniająco....
  • kapitan-sova

ja podziwiam SxE ale sam bym nie mogl zostac :P lubie czasami ostro przyhamiec :P zreszta jestem polakiem :P a muze tez maja calkiem calkiem
  • Anonim

lol... to też druga sprawa - kwestia przyzwyczajeń... ale chyba właśnie chodzi o to, żeby przebić siebie samego... okazać silną wolę...

cholernie ciężko byłoby porzucić browarka... :/
  • Bartek

Hm no więc ja generalnie jestem na NIE. A to dlatego, że mężczyzna czasami musi se wypić! :) I chuj !
  • Anonim

;)

ale nie masz czasem z rana, jak se wstajesz zarzygany i jeszcze we łbie kręci, takiej chęci... żeby kurwa rzucić to świństwo... ?!
  • Bartek

Otóż, drogi kolego Rzewiuza. Ja rzygam TYLKO za okno. Mieszkam na parterze i mam do tego pełne prawo. Nie to co chuj który mieszka nade mną i rzyga mi na parapet. W każdym razie nigdy nie obudziłem się zarzygany w łóżku. To by był koszmar. Ale generalnie znam umiar. Kultura picia nie jest mi obca. Wiem, gdzie kończą się moje granice. Zauważ, że w powyższym tekście nie ma ANI JEDNEJ literówki, a robiłem z kuzynem remont !!!! REMONT !!!! :)))
  • Anonim

hahaha...; )

rozumiem...

nie no, jak kiedyś zobaczyłem się schlanego na kasecie, to aż żal dupę ściaska... powaga... daje w kość taka traumatyka; ) od tej pory zacząłem się zastanawiać, czy to rzeczywiście daje radę ?! i tyle kasy na używki idzie.... nie wiem, chciałbym posłuchać ludzi, którzy w tym siedzą...
  • Anonim

powiedział Rzewiuza; )
    http://grono.net/user/userphoto.jsp...
  • Anonim

ej... przecież mówię, że to filozoficzny temat !

a to było dawno i nieprawda, oni mi tak wciskali to wino!

a tak btw. straszna siara to była... :/
  • Anonim

Cygnus, jesteś okropny... to tak a propos :P
  • Anonim

jestem tylko "straight", bez "edge"
  • wojt.

ostatnio spalem pod takim kiblem-półką :)

mimo to, uwazam, ze i tak wykazuje sie kulturą, bo to w ogole nie tak mialo byc; )
  • Anonim

miało być poważnie... :P
  • po.. jak?
  • Anonim

i dupa wzięła topic... ale przynajmniej jest w top 10 :P
  • wojt.

co, że ja rozjebałem !?

wolne żarty...
  • Anonim

wybaczam... toć to mój topic :P
  • Grono.Net

może kiedyś. póki co rzuciłem fajki jakies 5 miechów temu, zacząłem uprawiac sport, lepiej sie odżywiać i rzadziej upierdalać. ale do zupełnej trzeźwości daleko...
  • Grono.Net

takmudopomozbog
  • Anonim

no właśnie... problem upierdalania się... kiedyś to nawet zabawne było, a może trza wydorośleć z czasem (hehe...)