• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Tak się zastanawiam jak wielu sympatyków tego zespołu tutaj się znajdzie. Ja osobiście jestem ogromnym, może komuś jeszcze panowie w garniturkach się udzielają.
    Czadowe gitary - perkusja nie przytłacza - ogólnie wszystko rytmicznie i z wielkim wdziękiem do tego z niesamowicie orginalnym wokalem. Poza tym - żywioł !! - nie usiedzę przy tej muzyce. The Hives rządzą światem - no może nie przesadzajmy :)
  • Anonim

no niektóre kawałki dooobre. takie, że nóżka sama lata - "Hate to say I told you so" na ten przykład. jakkolwiek w większych dawkach mnie nudzą, niestety
  • Anonim

nic lepszego niz "main offender" nie nagrali... nudąfaktycznie wieje
  • Anonim

nie wiem czemu ale the hives mi jakos nie pasuje...
  • Anonim

dobre są chłopy... ale Cygnus dobrze gada, ostatnia płytka jakoś średnio wchodzi...
  • TORA Al Bandita

fajnie grają i wokalista dobrze się prezentuje. podobają mi się te "mickjaggerowskie" ruchy; ]
  • Anonim

Here We Go Again - kopie zad i nie ma wg mnie lepszej. Potem Two Timming Touch And Broken Bones, Hate To Sa y I Told You So , Die Alright, Main Offender, reszta po równo.
    Miło że znaleźli się ludzie którzy jednak coś już o tych panach słyszeli :)
  • Anonim

no ba! a najlepsze są garniturki.... jeden z niewielu gustownie ubranych zespołow rockowych :]
  • slowdive

czy ja wiem...
    takie se to :-/
  • Anonim

Garniturki czadowe - zestawienie barw zabija. Pozatym klimatu dodaja też buty. Ubiór dużo dodaje klasy. Ale czym byłby zespół bez jego członków.
    Wokalista - niesamowity głos i żywiołowość
    Perka - raczej norma - nie przesadza i nie świruje - za to duzy plus
    Bas - Ile on ma lat? Mimo to niezły - chociaz nie powala
    Obie gitary - zarówno rytmiczna jak i główna - no cóż - duuuuży plus - jeszcze ten pan, który grając górną częścią ciała wykonuje to co kiedyś Angus dolna; ] Majstersztyk.
    Mimo iż lubie nazwisk nie znam - ot tak - dla zasady.
  • Anonim

The Hives wymiata ten "new r'n'r"...
  • deadkennedy

wole the strokes
  • Anonim

lokalny patriotyzm?; )
  • keyko

a ja wolę internasional noise conspiracy z byłym wokalistą refused .:P
  • deadkennedy

tyz ale ewetualnie moge bardziej wolec franz ferdinand albo the killers
  • keyko

the killers somebody told me ..franz tak sobie...ale to juz mi innym klimatem zajezdza
  • deadkennedy

innym ale podobne saq dla mnie
  • Anonim

Franz ma ciekawe brzmienie. Wokal mi sie nie podoba.
  • deadkennedy

...
  • Anonim

Nie mam nic przeciw wokaliscie, tylko jakos mi nie pasuje jego glos.
    Moze tylko o technike spiewu chodzi. I tak niewiele z ich repertuaru slyszalem, wiec nie jestem w pelni upowazniony do wypowiadania sie o tym zespole....
  • 1
  • 2