- 1
- 2
-
Anonim
Tak się zastanawiam jak wielu sympatyków tego zespołu tutaj się znajdzie. Ja osobiście jestem ogromnym, może komuś jeszcze panowie w garniturkach się udzielają.
Czadowe gitary - perkusja nie przytłacza - ogólnie wszystko rytmicznie i z wielkim wdziękiem do tego z niesamowicie orginalnym wokalem. Poza tym - żywioł !! - nie usiedzę przy tej muzyce. The Hives rządzą światem - no może nie przesadzajmy :) -
Anonim
no niektóre kawałki dooobre. takie, że nóżka sama lata - "Hate to say I told you so" na ten przykład. jakkolwiek w większych dawkach mnie nudzą, niestety -
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
dobre są chłopy... ale Cygnus dobrze gada, ostatnia płytka jakoś średnio wchodzi... -
TORA Al Bandita
fajnie grają i wokalista dobrze się prezentuje. podobają mi się te "mickjaggerowskie" ruchy; ] -
Anonim
Here We Go Again - kopie zad i nie ma wg mnie lepszej. Potem Two Timming Touch And Broken Bones, Hate To Sa y I Told You So , Die Alright, Main Offender, reszta po równo.
Miło że znaleźli się ludzie którzy jednak coś już o tych panach słyszeli :) -
Anonim
no ba! a najlepsze są garniturki.... jeden z niewielu gustownie ubranych zespołow rockowych :] -
-
Anonim
Garniturki czadowe - zestawienie barw zabija. Pozatym klimatu dodaja też buty. Ubiór dużo dodaje klasy. Ale czym byłby zespół bez jego członków.
Wokalista - niesamowity głos i żywiołowość
Perka - raczej norma - nie przesadza i nie świruje - za to duzy plus
Bas - Ile on ma lat? Mimo to niezły - chociaz nie powala
Obie gitary - zarówno rytmiczna jak i główna - no cóż - duuuuży plus - jeszcze ten pan, który grając górną częścią ciała wykonuje to co kiedyś Angus dolna; ] Majstersztyk.
Mimo iż lubie nazwisk nie znam - ot tak - dla zasady. -
Anonim
-
deadkennedy
-
Anonim
-
keyko
a ja wolę internasional noise conspiracy z byłym wokalistą refused .:P -
deadkennedy
tyz ale ewetualnie moge bardziej wolec franz ferdinand albo the killers -
keyko
the killers somebody told me ..franz tak sobie...ale to juz mi innym klimatem zajezdza -
deadkennedy
-
Anonim
-
deadkennedy
-
Anonim
Nie mam nic przeciw wokaliscie, tylko jakos mi nie pasuje jego glos.
Moze tylko o technike spiewu chodzi. I tak niewiele z ich repertuaru slyszalem, wiec nie jestem w pelni upowazniony do wypowiadania sie o tym zespole....
- 1
- 2