Muzyka [1004]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

..moim zdaniem muzyka house jest wyjątkowym przekaźnikiem energii, radości i ogólnego optymizmu. Housowe imprezy są czymś świetnym...zbliżają ludzi, otwierają na nowe znajomości oraz dzięki nim ogólnie nabiera się chęci do życia.:)))
    Dlatego ją sobie mocno cenię ....
    ..a co wy o niej sądzicie????
    pzdr.
  • haloon

jesli to nie rock and troll , to powiem ci tak: podziwiam ludzi którzy się ciagle przy hałsach bawią :) ale to tylko w polsce mozliwe...dla mnie to 'gatunek' NUDNY i WSTECZNY :) oto moja opinia....kto chce się bić? :*
  • haloon

ale zdarzyło mi sie hałs popełnić :> taki to mądrala jestem :* sprawdz to (jak to ziomy mawiają):

http://sar4.ds.pg.gda.pl/~v1/itoa/i...
  • Anonim

...skoro uwazasz że jest to gatunek nudny i wsteczny to prawdopodobnie mało o nim wiesz...jest sporo ludzi którzy bawią sie przy housach ale tylko niewielka część potrafi go zrozumieć..
    Jest to styl niezwykle otwarty, wciąż sie rozwijający i naprawde nieograniczony w możliwościach...tak ja uważam...:)))a bić się nie będę..:-*pzdr.
  • Anonim

oj tak,dobry house nie jest zly,zwlaszcza jak go popelnia magicy w stylu Herberta albo Jelinka; )
  • Basebox

w przeciwienstwie do klimaxow typu manieczki czy wiwa klop rotejszyn house'y sobie zawsze wysoko cenie,, jezeli nie sa zbyt nudne (tzn. maja wyczuwalnosc brzmieniowosc i swoista ciaglasc) i maja ciekawe samplowane sekwencje oparte na glebokich filtrach.... na dobry house zawsze znajdzie sie u mnie miejsce, bo to muzyka ktora ma w sobie to cos co pozwala czlowiekowi zrelaxowac sie przy tancu...
  • Anonim

..manieczki/ qvo vadis/ masówki/ lokokoko ODPADA..w tym nie ma zadnych uczuć..pusty wkręt..
    ..w naprawdę fajnym housie można odnaleźć coś więcej....nie chodzi o fazy podrugowe..tylko o czystą przyjemność z jej słuchania nawet kładąc się spać po ciężkim dniu pracy...
    ...oczywiście można znaleźć w każdym gatunku niezbyt dobre utwory, nudne i nieciekawe ale właśnie chodzi o to by to rozumieć i dostrzegać te dobre..bo to nawet nie byłoby szczere mówiąc że cały gatunek housu oraz wszyscy dj sa zajebiści..nio nie?:))
    ...widzę że niektórzy wiedzą o co chodzi.:)))
    serdzecznie ich pozdrawiam..:**
  • haloon

no w sumie tak bardzo to sie nie znam.słucham technorapa bo samego techna to nie.fajne w ogole jest techno.i jeszcze słucham zztop.serdecznie pozdrawiam tych co nie wiedzą o co chodzi :*** i Anie B. też :**
  • Grono.Net

nie ma co wydziwiać w temacie teraz słucham sobie mixu accu i naprawdę jest nasycony pozytywnymi wibracjami, nie żaden mroczny dołujący, tylko wesoły aż chce się przy nim ruszać. Nigdy nie miałem ochoty zarzucac piguły, patrząc na tych biednych ludzi jadących na pigule, naprawdę śmiać mi się chce zero wyczucia rytmu, skaczą jak na manieczkach, ale cóż każdy się bawi jak chce. Ja cenię house, bo poprostu przy nich się najlepiej bawię. Loko czoko absolutnie odpada, lepsiejsze nobo, labo, klatka lub pieksa:p
  • Basebox

masowki, lokokoko, qvo vadis??? khekhe.. tego nie slyszalem... musze przejrzec zeby wiedziec przed czym sie chronic :P .. ania b :*
  • Anonim

..te miejsca należy omijać szerokim łukiem..choc wczoraj podobno masówka w Ogrodzieńcu była w porządnym stylu..:))jak widać wszystko zależy od ludzi..
    Mam 2 sety accu i też mi się bardzo podobają.. jednak ostatnio męczę set matusha dancin&prancin..dosłownie rewelacja..:-D polecam..
  • Anonim

...pozdrwiam wszystkich znajacych się na housie oraz tych ktorzy za bardzo nie wiedzą o co chodzi..:*******
  • Grono.Net

a jak jest lepiej?:p
  • Anonim

ale co jest lepiej..??:P
  • Anonim

ja jednak z 'tych tematow' wybiore
    http://www.clubbing.pl/v3/plyta_det...
  • karlos

taaak housik jest swietny , szczegolnie ten dobry , pozytywny , melodyjny mniam. a jesli ktos pragnie szyderczo skonfrontowac moje poglady , to proponuje najpierw udac sie na jedna z tych lepszych imprez. mila atmosfera, otwarci ludzie i zabawa do rana . pzdr!
  • haloon

tak, jak moj poprzednik rowniez uwazam, ze house trąci kichą i powoduje u mnie odruchy wymiotne, a gdy widze kurwiki w oczach naćpanych, stableconych dziewcząt to....... czuje sie jak w domu :>
  • tola t.

hmm dla mnie hałasy są proste i nudne,raczej do wyrzygania...ale moje zdanie tylko mowie.
    nawet bawic sie mi przy nich dosc ciezko,bo rytmika nieznana i machac łokciami nie umiem...poza tym 4me inne rodzaje muzy są pozitif niz banalny hałs...i te spigułowane,zdropsowane ryje,ktore nawet juz słodkie nie są.fakin bicz oj jak ja nie lubie.muza jeszcze czasem zdaza...ale imprezy hałasowe sa beznadziejne.
    :* pzdr.
  • Grono.Net

zawsze fascynowała mnie ludzka psychika to nie jak i po co, ale dlaczego. Determinacja ludzka nie zna granic, złośliwość czasem też to co dla jednych jest śmieszne dla drugich staje się szczytem głupoty. Podobnie jest z muzyką nie każdej da się słuchać z wielu powodów bo drażni, bo jest piskliwa, bo nie ma przekazu. Ja lubię posłuchać house'u electro czasem jazzu i reggae. Z każdego gatunku można wyciągnąć coś co cię fascynuje i niekoniecznie trzeba wszystko krytykować, czasem się tego nie zna, a czasem nawet nie chce się poznać. Przecież nikt nikogo nie zmusza do słuchania określonego rodzaju muzyki. Po to ludzie wymyslili tyle gatunków żeby każdy mógł znaleźć coś dla siebie. A pisanie w stylu piguły, lanserka nie ma sensu tu chodzi o muzykę i dobrą zabawę a nie o to jak kto wygląda albo ile czego wziął, jeżeli dlatego chodzicie na imprezy to szczerze współczuję, ja lubię się poprostu dobrze bawić:]
  • haloon

a ja posluchac dobrego rockandrolla