• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • <<MNEMIC>>

Do wszytskich fanów tej grupy!! Wpisujcie się!! oceniajcie i podawajcie swoje opinie na temat zespołu:)
  • Anonim

może być... ale ja bym wyjebał producenta ich płyt, bo kurwa gitara brzmi jak pierdzenie :/
  • <<MNEMIC>>

no w sumie tez sie z tym zgodze....:) ale musisz przyznac ze chlopaki daja czadu:D:D
  • Anonim

podoba mi sie koncept ogólny, co prawda uważam, że są lepsze zespoły, ale uciągają w swej klasie...; )
  • kapitan-sova

na mechanical spin phenomena czy cos tam byly ze 2 dobre kawalki reszta przecietna
  • <<MNEMIC>>

nie mowie ze mnemic jest jakims idealem:) szczeze bardziej dociera do mnie muzyka KoRn'a czy Slipknota albo Mansona ale mnemic sytuuje sie w czołówce:)
  • Anonim

o stary, to ja już wolę, żebyś mówił o mnemicu niż tych pokrakach; )
  • <<MNEMIC>>

Wg mnie wiecej bylo fajnych kawałków. Wogole Mnemic jest takim specyficznym zespołem i każdy ma do niego inne podejście.
  • <<MNEMIC>>

czemu?? nie lubisz ich??
  • Anonim

powiedzmy, że zeszli na złą drogę...
  • <<MNEMIC>>

ale kto konretnie KoRn?? szcezre ich pierwsze płyty były czymś na prawde zajebistym a teraz lekko schodza... o Slipknocie nie powiedziałbym.. wg mnie nawet niezle sie rozwijaja:D a Mamson... cóż plyta Holy wood wg mnie byla najlepsza a te kabaretowe kawalki z golden age of grotesqe tez nie sa zle ale to juz nie to...
  • Anonim

manson to pajac... korn to tylko pierwsze dwie płyty... a zamiast slipknota wolę drugi projekt koreja; )
  • Anonim

ni3 no c00 ty menson t0 Tr00000 szatanoffi3c ! lol..
  • Grono.Net

fajny klip mnemic mial. wsrod kabli, w bialych portkach wołkalajza. i tyla.
  • <<MNEMIC>>

jak juz to nie szatanowiec tylko satanista. a tak wogole to on nie jest satanista tylko antychrystem:P a to juz inne pojecia:)
  • kapitan-sova

jordinson ze slipknota czy jak mu tam gral swojego czasu w anal blast i dobrze mu to szlo lepiej niz w slipknocie; ]
  • <<MNEMIC>>

a ktoś moze wie czemu oni maja tak malo kawalkow na plytach w jednej 9 w drugiej11??
  • Amadi

Lol. Devil Doll najwięcej na płycie miał dwa i nikomu to nie przeszkadza :P
  • Anonim

zamiast ilości idą na jakość; )
  • <<MNEMIC>>

hehe:) no to fajnie:P oplaca sie wogole plyte kupowac dla dwoch kawalków??
  • 1
  • 2