-
Anonim
jeżeli ktoś zna tą kapele to prosze baaaardzo o linki do ich muzyki...
za wszystko z góry dziękuję.... -
Anonim
-
Anonim
Znam od tygodnia; P
Spokojnie, za miesiac-poltora beda juz bardzo popularni w tym kraju i wtedy znajdziesz wszedzie :> -
Anonim
Sciagam wlasnie.
Jak obadam, to sie wypowiem.
Jednak po tym co slyszalem dzieki radyju last.fm(niechaj zyje wiecznie :p), to mi sie podobie.
-
-
Anonim
>DJ Tapir napisał
>Znam od tygodnia; P
>
>Spokojnie, za miesiac-poltora beda juz bardzo popularni w
>tym kraju i wtedy znajdziesz wszedzie :>
weśśś... oby nie.... to zespół który odkryłem, jak wydawali turbinę, a wcześniej z jakiejś demówy... a teraz ? można powiedzieć, że mam nosa; p -
Anonim
No masz nosa. Ale to juz sie stalo faktem. W gazetach pisza, w radiach graja, wypromuja ich jak Mars Volte, zreszta na fali "podobienstwa" do dokonan tamtego zespolu. A IMHO C&C >>>>> MV, pod kazdym wzgledem. -
Anonim
>DJ Tapir napisał
>No masz nosa. Ale to juz sie stalo faktem. W gazetach pisza,
>w radiach graja, wypromuja ich jak Mars Volte, zreszta na
>fali "podobienstwa" do dokonan tamtego zespolu. A IMHO C&C
W mojej IMO też; ) Najgorsze jest to, że oni na single i klipy dają strasznie "słuchliwie" kawałki, takie do potupania nóżką i do podśpiewania. Chołota to łyknie w mig, ale miejmy nadzieję, że nikt ich nie będzie stawiał obok Linkin Park, Slipknota i reszty pop-szajsu wypromowanego w mediach; ) -
Anonim
-
Anonim
>DJ Tapir napisał
>A IMHO C&C >>>>> MV, pod kazdym wzgledem
to ja tylko dla spokoju sumienia napisze MV >>>>>>>>>>> CC
i juz nie przeszkadzam wam w dyskusji; p -
Anonim
Nie przeszkadzaj, bo sie nie znasz; ) Wokalista C&C ma fajniejsze afro; ) -
logrus
>DJ Tapir napisał
>Wokalista C&C ma fajniejsze afro; )
1. Jeszcze parę miesięcy i kolo przy mnie wymięknie :]
2. Jego afro to podróba Kinga Buzzo jak byk:
C&C: http://www.dogmaticblog.com/images/...
The Melvins: http://content.answers.com/main/con...
3. Mówicie że dużo lepsze niż Mars Volta? Hmm... No wokale w MV takie sobie były ale muzyka przyzwoita. Ale skoro to C&C ma być lepsze to tatuś weźmie na testy; -)
-
Anonim
>logrus napisał
>No wokale w MV takie sobie były ale
>muzyka przyzwoita. Ale skoro to C&C ma być lepsze to
>tatuś weźmie na testy; -)
jeśli uważasz, że wokale w MV były takie sobie to poczekaj aż posłuchasz C&C ^^ -
Anonim
Hehe no wokale w obu kapelach wymagaja wiele cierpliwosci od sluchacza, to fakt; ) -
Anonim
>torchia napisał
>>logrus napisał
>>No wokale w MV takie sobie były ale
>>muzyka przyzwoita. Ale skoro to C&C ma być lepsze to
>>tatuś weźmie na testy; -)
>
>jeśli uważasz, że wokale w MV były takie
>sobie to poczekaj aż posłuchasz C&C ^^
oj tam, to se można tak gdybać... jednemu się spodoba, drugiemu nie... to że kolo wygląda jak orangutan, buddzi respekt, ale jak się usłyszy jego dziewczęcy głos, to nogi miękną i się uśmiechasz... taki misio :]
dla mnie to C&C przede wszystkim to, co najlepsze w muzyce rockowej (wkurwia mnie jak się im przykleją nalepkę emo, może teksty są czasem emo-cjonalne, ale co do reszty... no nie wiem...), czyli solówki, ciekawe riffy (nawet nie chodzi o moc, ale o prostotę i geniusz co poniektórych) i przede wszystkim świetna zabawa z konwencją... to balladka z jajkiem, jakimś chórkiem... z drugiej zagrywki punkowe i swoboda interpretacji... nie wiem czemu, ale wydają się być bardzo na luzie przy wszystkim co grają, zresztą widać to na koncertach.... no i Claudio ma Gibka dwu gryfowego; ppp
co do fryzu, to faktycznie na melvinowską modłę...
podchodząc do tego zespołu trzeba podchodzić z czystą głową i bez uprzedzeń, wtedy się z niej najwięcej czerpie.... ja po prostu kocham puszczać to w samochodzie w czasie dłufiej podróży i śpiewać....; ) -
Anonim
no drodzy moj, ja tylko słyszałam jedną piosenkę tego zespołu i chcę więęęęęcej, więc jak macie dostęp do stron gdzie można ściągnąć ich muzykę to dawajcie linki... nie ociagać się!!!!! -
Anonim
jak ktoś chce, to zrobię mały the best c&c i wrzucę na jakiś megaplołd, hę ? -
Anonim
Rzef: Rob, tylko bez punkowych pioseneczek PROSZE :D
A kolezanka jesli slyszala "1 utwor" to mozliwe, ze singla jakiegos wlasnie i jesli to nie bylo "Welcome Home" to spiesze poinformowac, ze C&C nie gra (zazwyczaj) wesolego punka; ) tylko dosc zlozona i raczej "smutna", choc czadowa muzyke; ) -
Anonim
>DJ Tapir napisał
>Rzef: Rob, tylko bez punkowych pioseneczek PROSZE :D
>
>A kolezanka jesli slyszala "1 utwor" to mozliwe, ze singla
>jakiegos wlasnie i jesli to nie bylo "Welcome Home" to
>spiesze poinformowac, ze C&C nie gra (zazwyczaj) wesolego
>punka; ) tylko dosc zlozona i raczej "smutna", choc czadowa
>muzyke; )
Ok, ale dla równowagi wypośrodkuję i wrzucę różne rzeczy, co by nie było, że nie ostrzegałem; ) -
Anonim
-
kapitan-sova
omg co wy za bzdury pierdolicie CC lepsze od MV :>
jak dla mnie to CC to syf na grande jak slysze ten wokal to mnie odrzuca a co do ich probek to http://www.purevolume.com tam sa; ]