Muzyka [1004]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak wam sie podoba nowa plytka NIN?? jak dla mnie super szczegolnie kawalek "every day is exactly the same" :D
  • ania ania

jest supeł :D
  • Anonim

ja pierdole, tak jestesmy leniwi, ze sie poszukac juz ISTNIEJACYCH i IDENTYCZNYCH tematow nie chce !?
  • ania ania

no ,nie chce :)
  • Anonim

Już byłten topic... ALe właściwie to nie jest dziwne, że ludzie zakładają po 20 takich samych :/ Grono ma taką ch**** specyfikację... zero porzadku, jakiegoś układu... Ja to tylko czekam aż im się posypią całkiem te serwery (bynajmiej nie życzę), co jest nieuniknione - sami sobie obory narobili :P
  • Anonim

nie bede szukal 150 stron z linkami zeby znalezc topic NIN... jakby byl jakis porzadek tu to byloby inaczej....
  • Anonim

nie bede przeszukiwal 150 stron zeby znalezc topic NIN... jakby by tul jakis porzadek to byloby inaczej....
  • Anonim

nie bede przeszukiwal 150 stron zeby znalezc topic NIN... jakby byl jakis porzadek tu to byloby inaczej....
  • Anonim

przez takich rupertow, racz im panie wybaczyc, nie zaznamy porzadku.

• Anonim

a przeszkadza ci ze sa 2 fora o NIN?? bo tylko ty widzisz tu jakis problem....
  • Anonim

.. i jeszcz z cyferkami problemy.

bodzie mnie cholernie, przepros.
  • Król Plebs I

a mi za to nine inch nailsa podobał się tylko ten dwu-płytowy album i sałndtrack do quake'a pierwszego który wymiata niemiłosiernie klimacikiem!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

A mnie się podoba nowa płyta. Jak zwykle znakomicie zrobiona.
  • Grono.Net

z calego szacunku dla Trenta Reznora oraz sluchaczy NIN ale najnowsza plyta moim zdaniem jest zarazem najbardziej popową jak i najsłabsza plyta NIN ... ale i tak mi sie podoba :P
    :)
  • Nightquest

mnie sie podoba "pretty hate machni", a zwlaszcza "sin", "head like a hole" i "terrible lie"...
    jesli ktos jeczy nad chaosem, niech sprobuje go okielznac... dopiero wtedy sie przekona, ze to jest niemozliwe, przynajmniej na takich stronach...