-
Anonim
jak wam sie podoba nowa plytka NIN?? jak dla mnie super szczegolnie kawalek "every day is exactly the same" :D -
ania ania
-
Anonim
ja pierdole, tak jestesmy leniwi, ze sie poszukac juz ISTNIEJACYCH i IDENTYCZNYCH tematow nie chce !? -
ania ania
-
-
Anonim
Już byłten topic... ALe właściwie to nie jest dziwne, że ludzie zakładają po 20 takich samych :/ Grono ma taką ch**** specyfikację... zero porzadku, jakiegoś układu... Ja to tylko czekam aż im się posypią całkiem te serwery (bynajmiej nie życzę), co jest nieuniknione - sami sobie obory narobili :P -
Anonim
nie bede szukal 150 stron z linkami zeby znalezc topic NIN... jakby byl jakis porzadek tu to byloby inaczej.... -
Anonim
nie bede przeszukiwal 150 stron zeby znalezc topic NIN... jakby by tul jakis porzadek to byloby inaczej.... -
Anonim
nie bede przeszukiwal 150 stron zeby znalezc topic NIN... jakby byl jakis porzadek tu to byloby inaczej.... -
Anonim
-
Anonim
a przeszkadza ci ze sa 2 fora o NIN?? bo tylko ty widzisz tu jakis problem.... -
Anonim
-
Król Plebs I
a mi za to nine inch nailsa podobał się tylko ten dwu-płytowy album i sałndtrack do quake'a pierwszego który wymiata niemiłosiernie klimacikiem!!!!!!!!!!!! -
Anonim
-
Grono.Net
z calego szacunku dla Trenta Reznora oraz sluchaczy NIN ale najnowsza plyta moim zdaniem jest zarazem najbardziej popową jak i najsłabsza plyta NIN ... ale i tak mi sie podoba :P
:) -
Nightquest
mnie sie podoba "pretty hate machni", a zwlaszcza "sin", "head like a hole" i "terrible lie"...
jesli ktos jeczy nad chaosem, niech sprobuje go okielznac... dopiero wtedy sie przekona, ze to jest niemozliwe, przynajmniej na takich stronach...