Nie mogę żyć bez Muzyki i Tańca ! [18640]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • martyna

Jak sądzicie,czy dicho polo umarło??Czy wasze spragnione tańca ciała odnajdują sie w tym gatunku...:D??
    Czy byliście kiedykolwiek gośćmi wiejskich przytupańców i sztachetów??Jak dużo musicie wypić żeby wyskoczyć na parkiet przy jesteś szalona??
  • Niedźwiadki harcują wiosną

nic mnie nie skloni do tańca i czerpania z niego radosci przy takiej tandetnej muzyce, dzieki Bogu szał na ta pseudo muzykę już minął
  • Katrina :-)

z tego co ostatnio podawali w wiadomościach to powraca disco polo....zobaczymy

bez jaj, nie straszcie mnie ://
  • martyna

do mnie również doszło,że dicho powraca ze zdwojoną siłą....niech zyje kicz i wszechobecna tandeta,dico polo nie umarło;D!!

wystarczająco dużo tandety jest po włączeniu radia, czy Vivy.. szkoda, że zamiast kiczu ludzie nie zachwycają się bardziej wartościową muzyką
  • ♪ღCassi Luvღ♪

6 drinkow martinii bianco, później zagryźc pieczenia ze śliwka. i na dechy weselnej biesiady.. ta tak..disco polo wtedy króluje a zbyty przy tym przeogromne..do czasu az sie welonu panny mlodej nie zlapie.. "jestes szalona" ha ha ha....
  • `Suzi`

hmmmm ...... disko polo to bardzo fajny rodzaj muzyki. może czasmi beznadzieja sie trafia ale ... tylko czasami; p

w mojej paczce często słychać te klimaty ale nie tylko :)

DISKO POLO ŻYJE!!!!!!! :)
  • ♪ღCassi Luvღ♪

hahahahahahahahahhha/.... u mnie tez...ale dla zbytow..w sumie tez czasem przy tym moi metrosexualnikoledzy sie przy tym bawia.. hahahahha
  • PoSłUcHaJ cO cI w SeRcU gRa

czytałam ostatnio jakś matreiał prasowy zę disco polo żyje hmmmmmmmmmmmmmm

ja je chetnie zabiję...
  • Aleksandra.

disco polo to jest gowno:D nienawidze przy tym tanczyc maSakra.... najlpeszy jest czarny hip-hop;)
  • Felka

Dla mnie disco polo to muzyka z wesel ect. ale nie przepadam, nie do tego stopnia żeby do tego tańczyć :P
  • Anonim

a ja lubie od czasu do czasu pobawic sie przy disco polo
  • JAMAICA RYKAŁY/PIASECZNO

Co do disko polo to jest spoko i można jak najbardziej się przy tym wybawić i potańczyć też można bez problemu.Fajna muza ale tylko kawałki Boys i Toplesów mnie ruszają choć jak troszeczke % zaczną działać to większość kawałków disko polo też zaczynają być fajne.
  • Dżolly.

ja osobiście uważam że to chłam i nie umiem się do tego bawić tym bardziej nie wyobraząm sobie układaów choreograficznych do tego wypu muzyki :) jedno jest pewne dobrze się to śpiewa za względu naprosotę słów i niezbyt skomlikowany rytm:)
  • Anonim

ta uwazam ze disco to zajefajna muzyka i tanczy sie przy niej suuuper;)hehe.jestem szalona osoba i ta muzyka jest git.heheh

nie kumam na serio jak można uważać że disco-polo jest fajną muzyką?? Przecież to nawet muzyką trudno nazwać
  • martyna

kwestia gustu..i tego ile sie wypije;)
  • CzaSeM NiE WiEm CzeGo, KOGo ChCę

>maliniara;D napisała:
    >kwestia gustu..i tego ile sie wypije;)

no coz racja;] po pijaku to mi i tak wszystko jedno bo nawet nie zanotowuje co wlasnie leci:P
    ogolnie nie przepadam i nie wiem jak mozna sie przy niej bawic... kojarzy mi sie wylacznie z wiejskimi weselami (bez obrazy) i ludzmi w nylonowych dresach:/
| |

Grono dla wszystkich, którym muzyka towarzyszy cały dzień. Którzy zasypiają przy dźwiękach ja...

Fotki

Miejsca grona (15)