-
Anonim
Jakiej muzyki słuchacie? Może konkretne zespoły(oprucz downa)?
Mi się podoba Linkin Park(rock)... Ich muzyka daje do myślenia. A np techno... Co to za gówno... :/ -
Zuza.
ja naprawde slucham tak roznych kawalkow ze czasem sama siebie nie rozumiem...od Linkin Park przez Grechute i 50 centa do East Clubber, ALchemist Project, Alexa Gaudino czy Mbrothera czy Kalwi & Remi :D :D :D I co Wy na to? :PP nie ma muzyki jakiej bym rzez jakiś czas w swoim życiu nie słucahłam.. był czas kiedy słuchałam Iron Maiden i był czas kiedy słuchałam "Mydełka fa" oO' -
pietruch
-
Anonim
Jesteście dość kontrowersyjnymi osobami... Pop, (rózności) ... Czy wy naprawde nie znacie wartości muzyki? ZuZu-dajesz mi dużo do myślenia ale i tak nie zmienie swojego nastawienia do muzyki. Co wam daje techno... -nic! Co wam daje disco-polo...-nic! To jest muzyka o niczym, tylko ktoś sobie to wymyślił żeby zwabić głupich i amyślących ludzi zeby zarobić na tym chais... Nie podoba mi sie to...
Polecam: Linkin Park - What J`ve done... Oraz http://www.wpw.dl.pl... znajdziecie tam fajne clipy :) -
-
Anonim
mnie sie strasznie nie podoba techno ani disco-polo. moim zdaniem to jest tak beznadziejna muzyka, że szkoda gadać, ale kazdy ma swoje zdanie, gusta i upodobania. jeszcze nie dawno miałam uczulenie na piosenki lat '70 '80, nadal je lubie, M. Grechuta-bosko, Cz. Niemen-te piosenki po propstu rewelka. normalnie słuchajac radia to oczywiście pop, ale tak w domku, przy kompie czy w samochodzie to, np. de mono; D ostatnio rock i np. nirvanna (nie wiem czy to tak się pisze), alanis morissette, metalica i te numery. a w ogóle zafascynowana jestem piosenkami zespołu queen, the beatles, aerosmith, fait hill. jak na razie tyle mi przychodzi do głowy; ] pozdrawiam -
Kat
potrafie słuchac każdej muzyki. nie mam ulubionych zespołów czy wykonawców, jak mi sie cos podoba to tego słucham, nie zwracając uwagi na gatunek -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
ROCK + TECHNO = góWNO... Bardziej wolę rock ale techno i rock... Dziwna mieszanka;/ -
Kat
co za kretyni? nie no niezle, ten temat powstał po to zeby sie dowiedziec jakies muzyki słuchamy?czy po to zeby ublizac tym , którzy nie słuchaja takiej jak Ty? -
NaaaNaaa
Najczęściej słucham rocka i reggae, bo w tych klimatach czuje sie najlepiej; )) -
.Sylvia.
-
Anonim
> co za kretyni? nie no niezle, ten temat powstał po to zeby sie dowiedziec jakies muzyki słuchamy?czy po to zeby ublizac tym , którzy nie słuchaja takiej jak Ty?
skoro nie wiesz sama jakiej muzyki lubisz słuchać to po co się wypowiadasz i robisz z siebie błazna? -
Anonim
Popieram NaaaNaaa... Ona wie co sie w życiu liczy i muzyka cos jej daje... Pozytywnego :) NIe lubie osób które nie wiedzą nawe co to jest muzyka i sie wypowiadają na tematach o których nie mają zielonego pojęcia :P -
Kat
ja z siebie robie błazna?dokladnie napisałam jakiej muzyki słucham, kazdej! było sobie zrobic temat o swojej muzyce, wtedy bys z nikogo nie robił głupka, bo Tobie akurat "to" sie nie podoba dlatego juz ten ktos w Twoich oczach jest stracony -
筆魔雪
Lubię słuchać każdej muzyki, ale nie każde kawałki z danego typu mi się podobają, dlatego mówię że słucham wszystkiego co najlepsze z rodzaju. Jeżeli jednak miałbym wybierać to moimi ulubionymi stylami są trance, celtic i j-music... -
Nobody.
Wszystkiego po trochu :P Nie no przesadzam :P Kręci mnie rock, punk rock itp.. -
Anonim
> > co za kretyni? nie no niezle, ten temat powstał po to zeby sie dowiedziec jakies muzyki słuchamy?czy po to zeby ublizac tym , którzy nie słuchaja takiej jak Ty?
>
> skoro nie wiesz sama jakiej muzyki lubisz słuchać to po co się wypowiadasz i robisz z siebie błazna?
Te, zwierzak, czy z tobą było tak jak w filmie pod takim tytułem? Po jaką cholerę zakładałeś taki wątek? akurat sam z siebie robisz BŁAZNA, PAJACA I KRETYNA!!! Co niby daje ci do myślenia ubóstwiany przez ciebie gatunek muzyki??? ze jesteś "Wybrańcem" i masz prawo krytykować innych z powodu ich indywidualności? Nie każdy musi lubić bezsensowne darcie mordy, machanie łbem i wykonywanie pewnego gestu! Lecz się chłopie i to najlepiej na nogi, bo na głowę już za późno... Brak słów... -
Anonim
Po pierwsze nie jestem wybrańcem i nikogo niekrytykuje... Jeżeli dziewczynka pisze ze lubi wszystko to przykro mi bardzo... Rock to nie jest zadne darcie mordy i machanie łbami :/ Jeżeli nie wiesz o czym piszesz to na drugi raz się zastanów... Taka Puma z ciebie jak ze mnie baletnica... A tego tekstu napewno nie pisałaś ty tylko kto inny, bo jesteś blondynką ale one nie wpadają na pomysł pisania takich tekstów. Po drugie ten temat jest po to aby mówić jakiej muzyki słuchamy... WEięc nie gadaj mi tutaj o jakichś kretynach czy błaznach... Jesteś śmieszna... A ty czego słuchasz? Disco-polo? Sram na te twoje smieszne teksty... Żal mi Ciebie; P -
Anonim
Jeżeli mówisz że słuchasz wszystkiego to chociaż powiedz czego słuchasz częściej... Bo nie wieże że słuchasz mieszanki Techno+Disco Polo+Rock+HIp Hop+Rap+Trance+Pieśni Kościelne+Piosenki Biesiadne... Zastanów sie co piszesz... NIe każdy wpadnie ta tak wspaniałomyślny pomysł jak blondynka... :D:D:D