-
Anonim
z warszawy, najlepiej woli.
taniec towarzyski dla początkujących...
jeśli jest jakiś chętny proszę o kontakt. -
Ann!
ja również poszukuje partnera do TT mam 15 lat i mieszkam w Konstancinie takze tam uczeszczam na lekcje tanca towaryzskiego jeśli byliby jacyś chętni prosze pisać na grono ważne aby mial poczucie rytmu i lubił tanczyć. -
ZUZAK
-
Aleksandra.
Mam 13 lat,164 wzrostu i od ponad roku tańczę taniec towarzyski.Poszukuje partnera właśnie do tego tańca.Mieszkam w Konstancinie (okolice Warszawy) i tam właśnie chodzę na zajęcia zainteresowani proszeni są o kontakt. -
-
Anetkaღ
szukam chłopaka z SP2 w Mmz, do tańczenia walca ang. i wied. w Szkolnej grupie tanecznej -
Mori
>
szukam chłopaka z SP2 w Mmz, do tańczenia walca ang. i wied. w Szkolnej grupie tanecznej
a może z ZTMu albo MZK, ja szcze ja szczerze mówiąc nic nie zrozumiałem i pewnie nie będę w tym osamotniony.; ) -
Anonim
-
Anastaziia
ja rowniez szukam partnera na TT z Olsztyna. Mam 16 lat i 164cm wzrostu. Wiecej na gg:6545220 -
Carioca
szukam partnerki do tanca (tt, rock, ew. salsa), z fantazją, najlepiej jednak nie od zera - Warszawa...jesli ktos sie znajdzie, to bardzo prosze pisac bezposrednio moze sie zgramy:-) -
Sara
-
Mori
-
Anonim
hehe , dobre ....; d Ale na serio , napewno sporo więcej od ciebie :) -
Dorka
Szukam partnera do TT z Warszawy dla córki.
Asia ma 14 lat (skończy w sierpniu), 153 cm plus obcasy i D klasę zdobytą w grudniu. Jest szczupła, bardzo dynamiczna, dobrze prezentuje się na turniejach. Partner powinien kochać taniec, mieć obycie turniejowe (najchętniej D klasę lub wyżej) i zapał do treningów. Wskazane poczucie humoru, miła powierzchowność i usposobienie oraz umiejętność prowadzenia w tańcu. Tylko nie mówcie, że takie rzeczy to tylko w Erze:) Jeśli to jesteś Ty to dzwoń 502 092 129 lub pisz dorotacs3@wp.pl -
Anonim
Ja szukam partnera... do tanca... bez szczególnych wymagań hip-hop standard, łacina.... kontakt .... gg: 9908293 <łacina i standard nie idą mi najlepiej (początkująca) dobrze by było gdyby partner potrafił prowadzić> :) :* -
przemek1108
hmmm wydaje mi sie ze partnera jak juz to tylko do ST i LA bo HH to raczej sie chyba tanczy solo -
Tygrys
Szukam partnerki do tańca towarzyskiego (rock'n'roll też może być po przypomnieniu sobie figur). Mam 179 cm i chyba należę do wysportowanych "tygrysków". Interesuje mnie codzienne trenowanie (ewentualnie: prawie codziennie) i przy mniej wyczerpującym treningu nawet 3 godziny, ale jeśli partnerka nie może - zrozumiała sprawa, że krócej. Tańczę na złocie w "Rivierze". Ponieważ opłacone mam kursy, to nie mam kasy na kolejne, więc poponuję spotkania pozakursowe. Troszkę mam zaległości, miesiąc w kwietniu chorowałem. Zaczynam myślec o turnieju, ale najpierw musze pocwiczyc z nową partnerką, więc czekam partnerko aż się zgłosisz :) -
Anonim
POszukuję partnera do tańca towarzyskiego z Warszawy, najlepiej już z jakąś podstawą.
Chodzę na zajęcia do EDS.
Ewentualnych zainteresowanych proszę o kontakt na prv. -
Anonim
Szukam partnera do TT najlepiej z E klasą. Mam 13 lat ('94) i 160cm wzrostu. Nie mam klasy tanecznej, ale chce zacząć tańczyć turniejowo. gg5920460 -
Skrzacik :)
Witam, poszukuję partnera do tańca towarzyskiego w Warszawce! :) Chciałam zapisac sie na kus, a najlepiej do klubu. Tańczę od roku, mam 160cm i dużo zapału! :)Pzd -
Anonim