Nie mogę żyć bez Muzyki i Tańca ! [18640]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

z warszawy, najlepiej woli.
    taniec towarzyski dla początkujących...
    jeśli jest jakiś chętny proszę o kontakt.
  • Ann!

ja również poszukuje partnera do TT mam 15 lat i mieszkam w Konstancinie takze tam uczeszczam na lekcje tanca towaryzskiego jeśli byliby jacyś chętni prosze pisać na grono ważne aby mial poczucie rytmu i lubił tanczyć.
  • ZUZAK

oh no z tym to rzeczywiście trudno...
  • Aleksandra.

Mam 13 lat,164 wzrostu i od ponad roku tańczę taniec towarzyski.Poszukuje partnera właśnie do tego tańca.Mieszkam w Konstancinie (okolice Warszawy) i tam właśnie chodzę na zajęcia zainteresowani proszeni są o kontakt.
  • Anetkaღ

szukam chłopaka z SP2 w Mmz, do tańczenia walca ang. i wied. w Szkolnej grupie tanecznej
  • Mori

>
    szukam chłopaka z SP2 w Mmz, do tańczenia walca ang. i wied. w Szkolnej grupie tanecznej

a może z ZTMu albo MZK, ja szcze ja szczerze mówiąc nic nie zrozumiałem i pewnie nie będę w tym osamotniony.; )
  • Anonim

szukam równiez partnera..
  • Anastaziia

ja rowniez szukam partnera na TT z Olsztyna. Mam 16 lat i 164cm wzrostu. Wiecej na gg:6545220
  • Carioca

szukam partnerki do tanca (tt, rock, ew. salsa), z fantazją, najlepiej jednak nie od zera - Warszawa...jesli ktos sie znajdzie, to bardzo prosze pisac bezposrednio moze sie zgramy:-)
  • Sara

a ile masz lat??
  • Mori

na oko pewnie sporo więcej od ciebie.; P
  • Anonim

hehe , dobre ....; d Ale na serio , napewno sporo więcej od ciebie :)
  • Dorka

Szukam partnera do TT z Warszawy dla córki.
    Asia ma 14 lat (skończy w sierpniu), 153 cm plus obcasy i D klasę zdobytą w grudniu. Jest szczupła, bardzo dynamiczna, dobrze prezentuje się na turniejach. Partner powinien kochać taniec, mieć obycie turniejowe (najchętniej D klasę lub wyżej) i zapał do treningów. Wskazane poczucie humoru, miła powierzchowność i usposobienie oraz umiejętność prowadzenia w tańcu. Tylko nie mówcie, że takie rzeczy to tylko w Erze:) Jeśli to jesteś Ty to dzwoń 502 092 129 lub pisz dorotacs3@wp.pl
  • Anonim

Ja szukam partnera... do tanca... bez szczególnych wymagań hip-hop standard, łacina.... kontakt .... gg: 9908293 <łacina i standard nie idą mi najlepiej (początkująca) dobrze by było gdyby partner potrafił prowadzić> :) :*
  • przemek1108

hmmm wydaje mi sie ze partnera jak juz to tylko do ST i LA bo HH to raczej sie chyba tanczy solo
  • Tygrys

Szukam partnerki do tańca towarzyskiego (rock'n'roll też może być po przypomnieniu sobie figur). Mam 179 cm i chyba należę do wysportowanych "tygrysków". Interesuje mnie codzienne trenowanie (ewentualnie: prawie codziennie) i przy mniej wyczerpującym treningu nawet 3 godziny, ale jeśli partnerka nie może - zrozumiała sprawa, że krócej. Tańczę na złocie w "Rivierze". Ponieważ opłacone mam kursy, to nie mam kasy na kolejne, więc poponuję spotkania pozakursowe. Troszkę mam zaległości, miesiąc w kwietniu chorowałem. Zaczynam myślec o turnieju, ale najpierw musze pocwiczyc z nową partnerką, więc czekam partnerko aż się zgłosisz :)
  • Anonim

POszukuję partnera do tańca towarzyskiego z Warszawy, najlepiej już z jakąś podstawą.
    Chodzę na zajęcia do EDS.
    Ewentualnych zainteresowanych proszę o kontakt na prv.
  • Anonim

Szukam partnera do TT najlepiej z E klasą. Mam 13 lat ('94) i 160cm wzrostu. Nie mam klasy tanecznej, ale chce zacząć tańczyć turniejowo. gg5920460
  • Skrzacik :)

Witam, poszukuję partnera do tańca towarzyskiego w Warszawce! :) Chciałam zapisac sie na kus, a najlepiej do klubu. Tańczę od roku, mam 160cm i dużo zapału! :)Pzd
  • Anonim

:)
| |

Grono dla wszystkich, którym muzyka towarzyszy cały dzień. Którzy zasypiają przy dźwiękach ja...

Fotki

Miejsca grona (15)