Na Ogrodowej... [200]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Szczrze?
    Ja sobie nie przypominam jakiś szczególnych akcji. Pewnie powodem tego jest ta atmosfera cnoty i ascezy która panowała w tej szkole :D:D:D:D

Rzeczywiscie ciezko cos bylo wykroić, ale może ja już nie pamiętam?
  • ania

Mi sie udało obejsc caly murek dookola bez dotykania stopą do ziemi.

Dwa razy!!
  • ania

Wyjechane, nie?
  • Anonim

ale który murek? wokół ogrodzenia?
    To przecież rękami można się łapać? :D
  • ania

ciichooo....
    zobaczymy czy ktos mnie przebije :))
  • Anonim

pamiętam że ktoś z podstawówki rozpierdolił pewnego razu gaśnice i cały przedpokój między kiblem męskim na parterze, klasą, wejściem schodami na góre a holem był cały w białym pyle i byliśmy (bodajże) zwolnieni ze szkoły; )
  • Thomas

Ja byłem dwa razy na dachu szkoły, jee! Co za hardcore! A tak na poważnie to raz z kolegami z klasy wkradliśmy się do sekretariatu, wzięliśmy klucz od naszej klasy, zrobiliśmy odlew i odłożyliśmy
    go spowrotem i nikt się nie zorientował. W ten sposób mogliśmy wchodzić do klasy kiedy tylko chcieliśmy i przeszukiwać biurko albo przestawiać ławki itp. To nam się udało:) A tą akcję z gaśnicą pamiętam, to był bodajże Kuba Florczak, dobry koleś.
  • Anonim

AAA pamietam wasz slynny klucz, potem i my sobie dorobiliśmy swój.
    Piękna rzecz, a ile odwagi musiało być:P
  • Mari

u nas dwukrotnie "zaginął" dziennik klasowy. z czego raz bezpośrednio przed wywiadówką; )) ale była afera; )
  • meecoway

z tą gaśnicą nie ktoś tylko ja i paru innych z naszej klasy
  • meecoway

z tą gaśnicą nie ktoś tylko ja i paru innych z naszej klasy
  • Anonim

hohoho, powolutku.
    Ja w ogóle nie wiem czy my mogliśmy być razem w szkole - różnica pokoleń.

Pamięam natomiast że to nie tak dawno bo jak byłem w gimnazjum , gnojki z podstawówki zrobiły.. niechcący; )
  • Anonim

gasnicy nie pamiętam, ale pamiętam jak ktoś wysadził petardą kibel męski na parterze przy schodach; )
    Pamiętam też, jak Marcin S z mojej klasy zjeżdżał na dupsku po schodach i popsuł sobie kręgosłup; )
  • Anonim

o tych petardach wlasnie tez przypomnialem sobie ale nie bylem pewnien!
    kurde i chyba tego kogoś kto rzucił tą petardę, wywalili z budy :/
  • ania

no to przeczytajcie ten drugi watek...; )
  • meecoway

z tą petardą to jak zwykle nasza klasa i jeden gość z liceum, a z gaśnicą może historia się powtórzyła
  • Anonim

Pamiętam, jak kiedyś moja koleżanka z klasy - Jadzia S. zapakowała kawałek kredy w papierek od cukierka i jak miała urodziny czy imieniny poczęstowała nim babkę od angielskiego, która uczyła nasz niestety tylko rok;) tzw. Haśka!!
  • Zofia

a przypadkiem z ta petarda to nie mial nic wspolnego moj braciszek?hmm...:>
  • !!! I Want World Domination!

Pamiętam tak jak wszyscy akcję kiblem. Za to nie przypominam sobie gaśnicy.
    Klucz do naszej klasy dorobiłem ja z Łukaszem - ksiądz dał nam go gdy byliśmy na dworze i mieliśmy wrócić 'prosto' do szkoły, a poszliśmy do hali, dorobić swoją kopię :-).
  • Anonim

cfaniaki:>
    ale i tak wszystko zaczęło się od nas; )
    to my dorobiliśmy klucz jako pierwsi mówie o mojej klasie.. :>
| |

W zaciszu kamienic wywodzących się ze znanego nurtu w architekturze tzw. "Wczesnego Gomułki" stoi...

Miejsca grona (0)