Na Wspólnej [118]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Smęt

Bo mnie to generalnie najbardziej wqurza pani Maria. Poprostu nie mogę znieść jak ona mówi i w ogóle te jej słowa "zięba przestań" czy "grzesiu jestes taki ladny". Oh.. nie mogę poprostu.... :P

A więc kto was wnerwia? :>
  • Kabi

Marcin!
    Jakbym spotkala takiego kolesia na swojej drodze....popieprzony wazeliniarz.A jego usmiech mnie zwala z nog i wzbudza agresje.Zanim zgwałcił Martę było widać,ze to jakiś typ spod ciemnej gwiazdy :)
  • Anonim

Zdecydowanie Marcin! Ale też Michał- facet ma nieciekawe problemy-ale denerwuje mnie jego styl bycia, jego odzywki do Kingi itd. Mimo, że postacią samą w sobie jest ciekawą.
    Jeszcze Leszek.Ten taksówkarz.Mam wrażenie, że jego syn jest od niego dobrych parę razy inteligentniejszy.
  • Smęt

z tym Leszkiem się zgodzę. Faktycznie facet nigdy neiw ie co am robić iz achowuje sie przede wszystkim jak dziecko.
    A co do tego Michała.. to ehh.. szkoda słów. a w nim wnerwia mnie najbardziej to, ze nie dość ze mu ktoś pomaga, to on jeszcze się jesli ktos mu uzyczy pomocy. i wcale nie dziekuje.
  • Kabi

Czyli poprostu wyszło szydło z worka.Wszyscy faceci w serialu zachowują się jak dzieci<no prawie wszyscy>,czyli serial jest jak najbardziej życiowy :):)
  • Anonim

Igor! ten jego dziwny chód i irytująca barwa głosu.hehe
  • Smęt

Igor to jakas dziwna postac, ale mi nie przeszkadza. Jest i tyle.
  • Smęt

A co myślicie o super-ziomalu Kamilu? :P
  • Anonim

dziwnie wykrzywia twarz,ale jak dla mnie spoko
  • Smęt

wlaśnie leci na wspólnej a Michał płacze :P jakież to smutne :P
  • Anonim

Beznadziejna jest Martusia
  • Anonim

heheheehe taka cipka z niej jest obraza moje imie:D
  • vicia&reg;

a mnie Gabrysia wnerwia ........................
  • Anonim

oooo właśnie zapomniałam jak ona ma na imię (ach te dziury)popieram!!!!Gabrysia najbardziej mnie irytuje nie cierpie jej,reszta mnie tak nie wnerwia....
  • Pam

Mnie najbardziej wkurza Grzesiek... Nie wiem dlaczego, ale jak się zaczyna jakiś wątek z nim w roli głównej, to aż się chce przełączyć kanał...; -/
  • Smęt

ja w ogóle nie wiem skąd oni wytrzasnęli tego aktora :P nawet nie piszą nic o nim w gazetach:P dziwna sprawa
  • Grono.Net

oczywiście marcin, ale również michał.
  • Pam

ostatnio również Klaudia... Boshe, i ona siebie nazywa przyjaciółką Ani? Jak można być tak wrednym wobec przyjaciół? Moim zdaniem ona powinna się spiknąć z Krzysiem, on też nie jest święty, pasują do siebie... A dla Ani zostanie Igor i będzie git :)
  • Anonim

do kolekcji dochodzi krzyś!!
  • Kabi

Nooo,Krzyś+Klaudia,ewentualnie Marcin+Klaudia.
    A z niecierpliwoscia oczekuje zwiazku Igora i Ani,tyle juz czekaja,ze pewnie z wielkim impetem zaczna konsumowac swoja milosc; )Szalenstwo w na wspolnej...rezysezy zaczynaja mi dzialac na nerwy :>
| |

Wszytko co najlepsze o naszym ulubionym serialu. Pamietajcie od poniedziałku do czwartku o20.55 ...

Miejsca grona (0)