Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

17 czerwca w REMONCIE bedzie ich free koncert :]
  • eef

jeeeeee... :D ale niewiem czy pojde:/
  • Anonim

oto co wuwo wysylal majlikiem:

Impreza:
    Koncert - KRock po 89
    Zagra: NAIV i BRAMAFAN
    Data: 17.06.2005
    Miejsce: Klub Riviera-Remont, ul. Waryńskiego 12, Warszawa
    Start godzina 19.00
    Wstęp wolny
    Pierwsze 200 osób dostanie od NAIV drobiazg-niespodziankę.

nie wiem czy powinniscie wiedziec o tych suprajsach bo dla mnie nie starczy przez was :P no ale niech bedzie D przybadzcie licznie!!! do jutra:]

• la aaaaalegria de vivir!!!!!

a ja juz wiedzialam wczesniej!!a ja juz wiedzialam wczesniej!! a juz wiedzialam wczesniej!!; )))))))))))))))))))))))))))))
  • Anonim

AAAAAAAAACH bylo super extra, zabawa przednia no po prostu miodzio WRĘCZ ZAJEBISTYCZNIE!!!!!! i mam znaczek naiv :D i nie wygralam koszulki >:[ ale nie szkodzi, zawsze mozna kupic :P ale jestem ogromniascie hepi ze sie tam pojawilam ze gral bramafan i ze byl quka cegla i artour i w ogole och i ach :] bardzo podoba mi sie teledysk do marana tha :D w ogole bardzo udana impreza i pomysl zajebisty i w ogole no same superlatywy moge sypac :P jedyna wada to ta gigantyczna kolejka do baru ale to jush nie wina naiv :]

KTO NIE BYL NIECH ZALUJE!
  • Scharfschütze

ano, koncert rzeczywiscie przedni.

mi szczegolnie podobalo sie "nie omijaj mnie", kapitelne wykonanie "marany", i to nowe "jeden dzien i jedna noc" czy jakos tak.

bardzo dobrze tez zabrzmialy stare, starutkie kawalki, np "sila mas".

no i goscienny wystep Quki w "Kolorowym"

naprawde bylo niesamowicie - wiecej takich koncertow!!!

• Tasiek

Ja się cieszę że zagrali nareszcie Hej Hu i Siła Mas. Ten nowy kawałek nazywa się Odnajdę
    Pozdr
  • frymark

w radiu bis cos mowia o koncercie na jakiejs plazy co ma byc chyba na zywo wlasnie w tym super przeksztalconym z rolniczego radiu transmitowany.kto mi to rozjasni dostanie lizaka.
  • Scharfschütze

czesc jurj.

NAIV gra koncert ktory jest transmitowany w radiu BIS. dzis o 18 czyli za godzine.

it`s that simple;)
  • frymark

no to juz za pozno.no ale nic,oto lizak dla ciebie :

http://img255.imageshack.us/img255/...
  • Anonim

lalala a ja ani nie widzialam tego koncertu ani nie slyszalam bo w tym czasie to ja niegocin se zaglowka przeplywalam, ale nie ma co plakac bo na pewno zagraja gdzies blizej niedlugo :P:P;P i wtedy sie nadrobi! o!
  • Scharfschütze

UWAGA UWAGA!!!

30 lipca w Parku Wolnosci przy Muzeum Powstania Warszawskiego NAIV zagra przed LAO CHE.

bylem na pierwszym koncercie LAO pod MPW i wrazenie bylo niesamowite. a teraz jeszcze NAIV....

do zobaczenia!:D
  • Anonim

super o Lao Che wiedzialam a teraz jeszcz Naiv szykuje sie super koncert :)
  • frymark

na samym koncu tego dnia zagra Armia a przed nimi jakos w srodku Bakshish i cos tam jescze chyba tez...
  • Tasiek

Adalek gdzie jest Muzeum powstania warszawskiego
  • po prostu agnieszka

to ja Ci powiem:)
    na ulicy Przyokopowej.
    dojezdzają tam tramwaje 22,24,25,12,32,,,(niepamietam:/ ),albo autobus 155. chyba ze chcesz to mozesz jeszcze od strony
    ul. kasprzaka przejsc to autopusy jadą 109,105,506,507,178,159,436i to chyba wszystko.
  • po prostu agnieszka

a ten koncert to za darmo???:D
  • Anonim

W sobotę 30 lipca w Parku Wolności na terenie Muzeum Powstania Warszawskiego odbędzie się koncert „Pamiętamy – 1944”, z udziałem zespołów młodzieżowych. Uczestnicy koncertu będą wpuszczani od godziny 17.00. Od godziny 18.00 do 20.00 na scenie pojawią się warszawskie zespoły młodzieżowe „Kolumna Zygmunta” oraz „Naiv”, następnie od godziny 20.00 zagra zespół reggae „Bakshish”. Ok. godziny 21.30 na scenę wejdą muzycy z zespołu Lao Che. Od godziny 23.00 koncert zagra zespół „Armia”. Każdy z zespołów przygotuje na ten dzień specjalny utwór z wykorzystaniem tekstów powstańczych. Tego samego dnia na terenie dawnych koszar SS przy ul. Okopowej będzie można obejrzeć widowisko pt. „Wola, sierpień 1944”. Uroczystości zakończą się rozpaleniem na Kopcu Powstania Warszawskiego przy ul. Bartyckiej ognia płonącego przez 63 dni.
  • po prostu agnieszka

trzeba sie obowiązkowo wybrać:D
  • Anonim

z checca bym poszla, nawet nie tyle dla naiv co dla ogolnego widowiska, moze bcy bardzo ciekawie, tak wiec do zobaczenia :]
| |

warszawski zespol NAIV jeden z lepszych jakich znam i az dziwne ze nie ma grona na ten temat!!! i...

Fotki

Miejsca grona (0)