NAIV [153]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tasiek

No to co się wam najbardziej podoba.
    Ja zdecydowanie Kolorowe Życie, Czas Mija Nas,Hej Hu
  • Anonim

a mi od koncertu w remoncie tylko i wylacznie. 24 h na dobe "odnalezc sny" w ich wyknaniu :]:]:] a tak to oprocz tego hmmm "na bielutkim piasku" i "TV TV" :]:]:]
  • Tasiek

"Odnależć sny". Chyba masz na myśli "Gdzie jest mój sen"Pixies?
  • Anonim

nie, chodzi mi o "odnalezc sny" - te trzy ale w wykonaniu naiv, moze ty to znasz jako "jeden dzien" ??
  • Tasiek

A to wiem co to za kawałek.Raz go słłyszałem w Remoncie.Te Trzy jakoś się nie interesowałem
  • po prostu agnieszka

ja lubie czas..., chwile..,kolorowe zycie,warszawa...
  • Anna

mi sie podoba ostatnio bardzo "bezpowrotnie gina chwile" i "kolorowe zycie". W remoncie bylam, NAIV uslyszlam i czekam na kolejny koncert: ) Aczkolwiek Naiv moglo grac pierwsze, za dluugo czekania:P
  • po prostu agnieszka

TV TV też jest niezłe:D
  • Olć

Anuś, ale warto bylo, prawda :D Ja lubię 'Kolorowe życie' (wersja z Remontu mistrzowska :P), 'Bezpowrotnie giną chwile', 'Marana' i 'Którejś nocy' :)
  • Anonim

Eh oczywiście Kolorowe Zycie,Bezpowrotnie giną chwile i Na bielutkim biasku... :)
  • Anna

Olka, zaluj ze nie bylas ze mna 31 lipca;] bylo tez bardzo fajnie a jeszcze LAO CHE: ) Odezwij sie jak wrocisz;]
  • Anioł Stróż

Nie omijaj mnie, Wiem, Warszawa płonie i Marana tha. Wie ktoś może skąd można wziąść inne piosenki niż te na stronie?
  • szala.

'KOLOROWE ŻYCIE' wymiataa!; D

pzdr
  • Anonim

ja tam wszystkie lubie... z kazdym koncertem bardziej... i dlatego w coraz wiekszym stopniu pozadam płytki; )))) ale chyba najbardziej to 'dla nas'... ze wzgledów róznych, kwadratowych i podłuznych; )P
  • Anonim

ja bym chcial o tych podłóżnych posluchac jesli mozna, bo te kwadratowe to znam, sam mam takie same :-)
  • Anonim

hehehehe... no ladnie, ladnie...; D moze kiedys bedzie okazja o tych podloznych porozmawiac... :)
  • martyn

Kolorowe życie the best :] ogólnie chłopaki fajnie graja; )
  • martyn

a oczywiscie i Marana Tha ::D:D HEJ HEJ HEJJJJJJJJJ :P
  • Anonim

Jak to zwykle bywa zaczęło się od 'Kolorowego życia', później było 'marana tha', a teraz nie mogłabym żyć bez 'czy coś się zmieni', 'wiem' i 'dla nas'... (a może 'czy coś się zmieni, 'dla nas' i 'wiem'.. albo lepiej 'wiem', 'dla nas', 'czy coś się zmieni'... albo... jest jeszcze kilka kombinacji :])
    i dalej rozkłada mnie na łopatki 'gdzie jest mój sen' - no wiecie 'małe pieski w ciepłych budach...', jakoś zawsze wtedy łezka mi się kręci oku... :]
  • Anonim

No oczywiście 'kolorowe zycie', 'marana tha', 'czas mija nas' :))
| |

warszawski zespol NAIV jeden z lepszych jakich znam i az dziwne ze nie ma grona na ten temat!!! i...

Fotki

Miejsca grona (0)