NAIV [153]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • po prostu agnieszka

i jak wam się podobał NAIV na koncercie z okazji rocznicy PW????
  • Tasiek

Mi tam się podobał.POnoć nawet w telewizji byłem:D
  • po prostu agnieszka

hehehe:D ja tam nie wiem czy byłam:P ale koncert mi się baaaaaardzo podobał:D
  • Tasiek

A skakałaś w mini pogo pod sceną????
  • po prostu agnieszka

skakałam pod scena na NAIVie, LAO CHE i Armii.........z małymi przerwami na odoczynek:D
  • Μιλησιος

Heh i byłam i ja:) Superowo grali;)
  • Anonim

no nie inaczej :] grali zajebiscie, jak zwykle :] szkoda ze TAK KROTKO!!!!!!! zalamalam sie ze nawet ta cala kolumna zygmunta grala godzine, ale i tak naiv dali czadu :] ja tradycyjnie pod barierkami, a piosenka z tekstem baczynskiego mnie autentycznie zahipnotyzowala :] moze nie jest jakas nadzwyczajna ale mnie zahipnotyzowala :]
  • Tasiek

Ja tylko skakałem na Naiv. Baktysz słuchałem a Lao CHe mi się nei podobał. Na Armii już nei zostałem bo musiałem jakoś dfo dom,u dojechać
  • po prostu agnieszka

a ja byłam na całości i się bardzo ciesz bo jak zwykle uwielbiam takie koncerty:P
  • Anonim

a ja na naiv bylam, bakshisha se troszku posluchalam ale wyskoczylam do sklepca na troche, wrocilam, znalazlam znajomych i zesmy poszli cos opic i wrocilismy na armie :] ale do konca nie zostalam, ale zielona trawka byla bardzo wygodna i mieciutka :] i w ogole zacna
  • Nedka

Co za zbrodnia - nie byłaś na Lao!:)
    **
    Naiv grał całkiem sympatycznie - ale stylowo bym ich wplasowała pomiędzy Baksisha a lao che. Warszawa zwala mnie z nóg - super pomysł i rewelacyjne wykonanie.
    **
    Kolumna zygm. mi tu nie pasiła - albo się robi koncert z myślą o starszych ludkach, albo się robi koncert dla młodzieży.
    **
    na Armii byłam ciałem. Duch poszedł spać.
  • Tasiek

Ale w Powstaniu Warszawskim brało udział wielu ludzi z przeróżnymi typami muzycznymi. Bardzo fajny pomysł który ściagnał straszych i młodszych. Jeśli o Lao Che-Za bardzo psychodeliczne jak dla mnie.Wokal mi się wogule nie podoba. Kompozycja muzyczna całkiem fajna. Co Pomniku Zygmuntu pograli se strasi ludzie i co z tego?? A Naiv. Sami o sobie mówią że grają Naivny punk. A pomiędzy Bakszyszem(czy jakoś tak) a Lao CHe bym nie ustawił. Bo Bakszysz to już Reage jeśli niech ktoś mnie poprawi.A jeśli chodzi o Lao Che ja tam punku nie czułem więc umieszczanie pomiędzy czymś zupełnie neizwiązanym jest bez sensu.

Pozdr
  • Anonim

och pardąsik nie bylam na lao che i wcale nie zaluje :] no pewnie tosh to zbrodnia by bylo wsadzac naiv miedzy bakshish a lao chce :D tak, bakshish to reggae *(zajebiste reggae) ja bym wstawila naiv idealnie rpzed armia, rozgrzali by publike na armie, a najlepiej by bylo jakby to naiv grali jako zepsol glowny :]:]:} ale nic straconego.... w warszawie bedzie jeszcze ich jeden koncert (na razie jeden a na pewno wiecej!!!), tak wiec do zobaczenia :]
  • a nie, rododendrony już są

Kiedy ten koncert???
  • po prostu agnieszka

on juz był:D
  • Tasiek

A najbliższ koncerty na początku września
  • Anonim

a dokladniej 1 wrzesnia na polach, beda grac przed indios bravos, wszytsko moi drodzy znajdziecie na stronie naiv :P wystarczy poczytac...
  • po prostu agnieszka

ja już wiem bo przeglądałam stronke:D
| |

warszawski zespol NAIV jeden z lepszych jakich znam i az dziwne ze nie ma grona na ten temat!!! i...

Fotki

Miejsca grona (0)