Narciarstwo [4312]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

i tego sie bede trzymal....
  • Pan Kamil

a ja sie nie bede spieral;)))
  • Anonim

No proszę jakich mamy tu miłych panów :)))) Oby takich jak Wy było jak najwięcej :)) Fajnie, ze tak myślicie, więc wielkie dzięki za to :)), choć ja osobiście mam trochę inne zdanie na ten temat; ) Pozdrawiam.
  • Grono.Net

Ja też się cieszę :D:D to jest oczywista prawda :p
  • Anonim

O taaak w szczegolnosci te z Pucharu Swiata : ))
  • Anonim

OK, moja idolka jest Kristi Leskinen
  • kszem

moja tez :)
  • Anonim

za nie Kuchler? a co Ty o niej wiesz?
  • Anonim

a nie Kuchler? a co Ty o niej wiesz?
  • kszem

niewiele, po prostu jest bardzo ladna, a topic brzmi 'narciarki sa sliczne'
    Kuchler moze nie jest sliczny, ale chcialbym w jego wieku byc w takiej kondycji
    pozdro
  • Anonim

jak bedziesz tyle siedzial przed kompem i jezdzil funem to Ci sie uda, przeciez znasz go juz 4 lata...
  • mateusz teperek

heheh zgadzam siem z topiciem :)
    PS dex tobie podpasc to katastrofa, potem to juz tylko z okna sie pozostaje rzucic, nie odpuscisz :P
  • Anonim

ja to ja, w zasadzie juz odpuscilem, ale popatrz na takiego usera monster... :o)
  • kOza

Ja podpadłem i przerzyłem . . . :P a co do narciarek
    hmm nie wiem sam te z PŚ jakoś nie oddiałowywują na moje odczucia estetyczne w specjalny sposób, ale nie ma to jak widok pięknej pani w obcisłej piance na półcarvingach
  • Anonim

KOZA, zabic Cie?
    jakich polcarvingach? ze pol narty nie wystaje z pod sniegu o niczym nie swiadczy, masz duzy minus! (3 minusy i posmaruje Ci slizgi mydlem)
  • kOza

zupełnie jak w Bardze . . . :P ale dex prosze cie niesmaruj tylko nie Białym Jeleniem . . .
  • Error

Zgadzam się, są śliczne :]
  • Anonim

No i ja tez sie zgadzam oczywiscie, jakzeby inaczej; )
  • Przemek

A Ja wysnułem teorie może błędną ale zawsze:

TEORIA I

" Im narciarka gorzej jeździ, tym jest ładniejsza!! "

Poprawka I

" Jak dziewczyna która jeździ obrze jest bardzo ładna to znaczy że jest wyjątkowym aniołem"

Poproszę o kolejne teorię i komentarze!!
  • GEHENNA

czyli sugerujesz, że kobiety powinny gorzej jeździć, aby poprawić sobie samooceną...? Bo skoro źle jeździ to znaczy że jest ładna... =P
| |

Zjazdowe, biegowe, tourowe, ski-alpinizm, telemark i wszystko inne co wiąże się z tym bardzie...

Fotki

Miejsca grona (1)