-
Anonim
-
Pan Kamil
-
Anonim
No proszę jakich mamy tu miłych panów :)))) Oby takich jak Wy było jak najwięcej :)) Fajnie, ze tak myślicie, więc wielkie dzięki za to :)), choć ja osobiście mam trochę inne zdanie na ten temat; ) Pozdrawiam. -
Grono.Net
-
-
Anonim
-
Anonim
-
kszem
-
Anonim
-
Anonim
-
kszem
niewiele, po prostu jest bardzo ladna, a topic brzmi 'narciarki sa sliczne'
Kuchler moze nie jest sliczny, ale chcialbym w jego wieku byc w takiej kondycji
pozdro -
Anonim
jak bedziesz tyle siedzial przed kompem i jezdzil funem to Ci sie uda, przeciez znasz go juz 4 lata... -
mateusz teperek
heheh zgadzam siem z topiciem :)
PS dex tobie podpasc to katastrofa, potem to juz tylko z okna sie pozostaje rzucic, nie odpuscisz :P -
Anonim
ja to ja, w zasadzie juz odpuscilem, ale popatrz na takiego usera monster... :o) -
kOza
Ja podpadłem i przerzyłem . . . :P a co do narciarek
hmm nie wiem sam te z PŚ jakoś nie oddiałowywują na moje odczucia estetyczne w specjalny sposób, ale nie ma to jak widok pięknej pani w obcisłej piance na półcarvingach -
Anonim
KOZA, zabic Cie?
jakich polcarvingach? ze pol narty nie wystaje z pod sniegu o niczym nie swiadczy, masz duzy minus! (3 minusy i posmaruje Ci slizgi mydlem) -
kOza
zupełnie jak w Bardze . . . :P ale dex prosze cie niesmaruj tylko nie Białym Jeleniem . . . -
Error
-
Anonim
-
Przemek
A Ja wysnułem teorie może błędną ale zawsze:
TEORIA I
" Im narciarka gorzej jeździ, tym jest ładniejsza!! "
Poprawka I
" Jak dziewczyna która jeździ obrze jest bardzo ładna to znaczy że jest wyjątkowym aniołem"
Poproszę o kolejne teorię i komentarze!! -
GEHENNA
czyli sugerujesz, że kobiety powinny gorzej jeździć, aby poprawić sobie samooceną...? Bo skoro źle jeździ to znaczy że jest ładna... =P