- 1
- 2
-
Ewelinka
tak jak w temacie gdzie jezdzicie i jakie stoki godne sa polecenia w Zakopanym i okolicach.
zdecydowanie polecam stok Małe Ciche jest rewelacyjny;) -
Mad Mike
-
Anonim
A na Gubalowce sie nie da jezdzic bo stoki pogrodzone ale na gorze jest kozacki snowpark i obok orczyk :o) -
Daniel
-
-
Mateusz
Witów... bo widok, bo brak kolejek, bo nie ma muld... a jak sie robi nudno to wystarczy spojżeć w prawo, albo iść na pierogi z truskawkami... -
Konrad nie
KSPR i FR tam...
...jeszcze tylko sesja i wlasnie na Kasprowy uderzam :D -
tomski
tylko kasprowy, tylko poza trasą
choć w ostatnich dniach warunków na FR za bardzo nie było (wróciłem przedwczoraj), twardo :( a dziś znów halny i warunki dalej się pogarszają -
kOza
-
Konrad nie
-
tomski
-
Aga:)
Kasprowy oczywiście!!! ( w miere stromy i długi... Pięknie jest jak świeci słonko to widoczek niesamowity, ale jak sie jedzie na ślepo w mgle i śnieżycey to też fajna adrenalinka;D) -
Szuba™ ♥
-
ChrustAA
albo morze baltyckie i narty wodne...tylko ze morze nie jest w zakopanem -
Anonim
-
.:rado:.
-
Ewelinka
czy ktoś jezdził już na stoku narciarskim w Jurgowie?;P;)to jest jakiś nowo otwarty;) -
KUBA
W miarę dobrze przygotowany no i brak ludzi a to sie liczy. Wjazd jednorazowy 4zł, karnet 9-14 45zł, 16-22 35zł możesz też kupić karnet na 2,3 dni ale to już nie wiem jak to cenowo wygląda. -
Po prostu Agatka.
Fajnie jest też- moim zdaniem - na Szymoszkowej. heh zdjeżdża się super, wyciag super - cena, kosmos:/ -
Anonim
-
Maciejmoto
Dla mnie osobiście jedyną górą gdzie można pojeździć w dobrych warunkach w PL i z adrenalinką jest Kasprowy ALE WARUNEK aby bez problemu wjechać na szczyt trzeba być najpóźniej na 9 rano (w weekend, nie wiem jak jest w tygodniu). Niestety stok szybko sie nudzi bo jest mało wariantów ale na weekend starczy. Widoczki super! Nie polecam Szymoszkowej - jest drogo (brak karnetów dziennych) i raczej płasko. To górka raczej dla początkujących. Pozdrawiam!
- 1
- 2