Narciarstwo [4312]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ewelinka

tak jak w temacie gdzie jezdzicie i jakie stoki godne sa polecenia w Zakopanym i okolicach.

zdecydowanie polecam stok Małe Ciche jest rewelacyjny;)
  • Mad Mike

kasprowy ?!; >
  • Anonim

A na Gubalowce sie nie da jezdzic bo stoki pogrodzone ale na gorze jest kozacki snowpark i obok orczyk :o)
  • Daniel

małe ciche polecam małe kolejki i szeroki stok
  • Mateusz

Witów... bo widok, bo brak kolejek, bo nie ma muld... a jak sie robi nudno to wystarczy spojżeć w prawo, albo iść na pierogi z truskawkami...
  • Konrad nie

KSPR i FR tam...
    ...jeszcze tylko sesja i wlasnie na Kasprowy uderzam :D
  • tomski

tylko kasprowy, tylko poza trasą
    choć w ostatnich dniach warunków na FR za bardzo nie było (wróciłem przedwczoraj), twardo :( a dziś znów halny i warunki dalej się pogarszają
  • kOza

nosal jakby był pusty:/

i dłuższy
  • Konrad nie

po mojej sesji bedzie pieknie- zobaczysz :D
  • tomski

mam nadzieje a kiedy to ma być :)
  • Aga:)

Kasprowy oczywiście!!! ( w miere stromy i długi... Pięknie jest jak świeci słonko to widoczek niesamowity, ale jak sie jedzie na ślepo w mgle i śnieżycey to też fajna adrenalinka;D)
  • Szuba™ ♥

Białka Tatrzańska:) a konkretniej to Kotelnica:)
    pozdro !!
  • ChrustAA

albo morze baltyckie i narty wodne...tylko ze morze nie jest w zakopanem
  • Anonim

kaprowy;)
  • .:rado:.

K-A-S-P-R-O-W-Y !!!
  • Ewelinka

czy ktoś jezdził już na stoku narciarskim w Jurgowie?;P;)to jest jakiś nowo otwarty;)
  • KUBA

W miarę dobrze przygotowany no i brak ludzi a to sie liczy. Wjazd jednorazowy 4zł, karnet 9-14 45zł, 16-22 35zł możesz też kupić karnet na 2,3 dni ale to już nie wiem jak to cenowo wygląda.
  • Po prostu Agatka.

Fajnie jest też- moim zdaniem - na Szymoszkowej. heh zdjeżdża się super, wyciag super - cena, kosmos:/
  • Anonim

Mała górka koło Nosala :)
  • Maciejmoto

Dla mnie osobiście jedyną górą gdzie można pojeździć w dobrych warunkach w PL i z adrenalinką jest Kasprowy ALE WARUNEK aby bez problemu wjechać na szczyt trzeba być najpóźniej na 9 rano (w weekend, nie wiem jak jest w tygodniu). Niestety stok szybko sie nudzi bo jest mało wariantów ale na weekend starczy. Widoczki super! Nie polecam Szymoszkowej - jest drogo (brak karnetów dziennych) i raczej płasko. To górka raczej dla początkujących. Pozdrawiam!
  • 1
  • 2
| |

Zjazdowe, biegowe, tourowe, ski-alpinizm, telemark i wszystko inne co wiąże się z tym bardzie...

Fotki

Miejsca grona (1)