Narciarstwo [4312]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zosiak

oj Bormio nie polecam.Trasy mi osobiście się nie podobały.do Livigno stamtąd jest ok 30km a trasy 1000 razy lepsze:)ja jednak wole klimat Włoski od Austryjackiego:):P
  • molej

Wróciłem z Livigno - rewelacja, mnóstwo miejsca do jazdy poza trasą, trasy były przygotowane super, ale na kolana rozwaliła nas strefa bezcłowa - litr finlandii za 20 zł przy obecnym kursie - coś niesamowitego :D
  • Anonim

>Zosidar:):* napisała:
    >oj Bormio nie polecam.Trasy mi osobiście się nie
    >podobały.do Livigno stamtąd jest ok 30km a trasy 1000 razy
    >lepsze:)ja jednak wole klimat Włoski od Austryjackiego:):P

ile głów tyle zdań! np. Bormio bardzo polecam a do doliny Livigno można dojechać na nartach...
  • Petrus

>"Wujek" napisał
    > a do doliny Livigno można dojechać na nartach...

nawet na skitourowych byłoby ciężko :-)
    najkrótsza droga z Bormio do Livigno wiedzie przez to miejsce
    http://tinyurl.com/aswesaw

my (jakiś czas temu) mieszkaliśmy w apartamentach w Bormio, a jeździliśmy i w Bormio, i na Oga, i Santa Catarina, i Livigno (po obu stronach). Podróż zajmowała około 40 minut. Ale suma ceny benzyny (w Livigno), którą trzeba było spalić oraz ceny noclegu w Bormio wychodziła dużo poniżej kosztów spania w Livigno.
  • kasia

PolecamLivigno! Byłam w styczniu- cos niesamowitego, trasy zawsze swietnie przygotowane, nie ma kolejek na wyciagi, wszedzie blisko, a i o czym warto wspomniec, to opieka lekarska (mialm okazje doswiadczyc;] jak sie leczyc, to tam, oczywiscie z ubezpieczeniem), na stokach takze nie roi sie od tlumow, a jesli juz, to tylko przy barach etc, dalej ludzie sie rozjezdzaja na najrozniejsze trasy. pozdrawiam :)
  • Hedonist from NOW ON;)))

A ktoś z Was był w Livigno w kwietniu? Planuje wyjazd w okolicy Wielkanocy ale nie jestem pewna czy można wierzyć zapewnieniom organizatora, że warunki do jazdy będą super. Będę wdzięczna za opinię:)
  • Krysia

Ja jadę do Livigno 27 marca.. i oczywiście liczę na śnieg:)
  • Madzik vel Liv

Hej był ktoś z was w Livigno na początku grudnia? Ja się wybieram i mam nadzieje że bedzie snieg. A jak z trasami, chodzi mi czy są jakieś fajne trudne trasy, bo na stronie wyczytałam ze jest dużo łatwych tras, a one mnie nie do końca zadowalają, wolałabym coś bardziej wymagającego.
    Pozdrawiam
  • Olga no!

Val di Sole!
  • !Piter!

Val Di sole in Fiore :) hotel Victoria polecam mocno.
  • Bartek

ktoś był w dolinie Aosty i może polecić?
| |

Zjazdowe, biegowe, tourowe, ski-alpinizm, telemark i wszystko inne co wiąże się z tym bardzie...

Fotki

Miejsca grona (1)