-
Zosiak
oj Bormio nie polecam.Trasy mi osobiście się nie podobały.do Livigno stamtąd jest ok 30km a trasy 1000 razy lepsze:)ja jednak wole klimat Włoski od Austryjackiego:):P -
molej
Wróciłem z Livigno - rewelacja, mnóstwo miejsca do jazdy poza trasą, trasy były przygotowane super, ale na kolana rozwaliła nas strefa bezcłowa - litr finlandii za 20 zł przy obecnym kursie - coś niesamowitego :D -
Anonim
>Zosidar:):* napisała:
>oj Bormio nie polecam.Trasy mi osobiście się nie
>podobały.do Livigno stamtąd jest ok 30km a trasy 1000 razy
>lepsze:)ja jednak wole klimat Włoski od Austryjackiego:):P
ile głów tyle zdań! np. Bormio bardzo polecam a do doliny Livigno można dojechać na nartach... -
Petrus
>"Wujek" napisał
> a do doliny Livigno można dojechać na nartach...
nawet na skitourowych byłoby ciężko :-)
najkrótsza droga z Bormio do Livigno wiedzie przez to miejsce
http://tinyurl.com/aswesaw
my (jakiś czas temu) mieszkaliśmy w apartamentach w Bormio, a jeździliśmy i w Bormio, i na Oga, i Santa Catarina, i Livigno (po obu stronach). Podróż zajmowała około 40 minut. Ale suma ceny benzyny (w Livigno), którą trzeba było spalić oraz ceny noclegu w Bormio wychodziła dużo poniżej kosztów spania w Livigno. -
-
kasia
PolecamLivigno! Byłam w styczniu- cos niesamowitego, trasy zawsze swietnie przygotowane, nie ma kolejek na wyciagi, wszedzie blisko, a i o czym warto wspomniec, to opieka lekarska (mialm okazje doswiadczyc;] jak sie leczyc, to tam, oczywiscie z ubezpieczeniem), na stokach takze nie roi sie od tlumow, a jesli juz, to tylko przy barach etc, dalej ludzie sie rozjezdzaja na najrozniejsze trasy. pozdrawiam :) -
Hedonist from NOW ON;)))
A ktoś z Was był w Livigno w kwietniu? Planuje wyjazd w okolicy Wielkanocy ale nie jestem pewna czy można wierzyć zapewnieniom organizatora, że warunki do jazdy będą super. Będę wdzięczna za opinię:) -
Krysia
-
Madzik vel Liv
Hej był ktoś z was w Livigno na początku grudnia? Ja się wybieram i mam nadzieje że bedzie snieg. A jak z trasami, chodzi mi czy są jakieś fajne trudne trasy, bo na stronie wyczytałam ze jest dużo łatwych tras, a one mnie nie do końca zadowalają, wolałabym coś bardziej wymagającego.
Pozdrawiam -
Olga no!
-
!Piter!
-
Bartek