-
uls
czy ktoś wie o jakichś kursach na biegówki w Polsce? szukam szukam i chyba nie wiem, gdzie szukać.. -
Anonim
-
Pawełek
Jade w niedziele do Korbielowa, czyli ośrodek Pilsko i te sprawy.....słyszałem, że warunki są tam beznadziejne, wystają kamienie i w ogóle nie ma śniegu.....ze niby trawa rośnie?
Jak ktoś był tam w ostatnich dniach to prosze, niech napisze recenzje... -
bykowski
Włochy - Val di Fiemme/ Val di Sole/ Val Gardena
wieczne słońce i w ogole ekstra :) polecam! -
-
Anonim
JA jade w ten czwartek wiec przekonam się jak jest naprawde.I napsize po powrocie.
Wiem że sypie śnieg i jest na minusie:) -
Anonim
WŁOCHY!! nie ważne gdzie najważniejsze że Włochy:D tzn. najlepsza opcja to Val di Sole, Moena i Predazzo:) nienawidze polskich gór:/ -
Anonim
weekend w korbielowie i całe dnie na pilsku i jazda na kilofach/ RULEZ! oprócz tego na dłuższe wypady polecam: ski-safari w Bormio we włoskich Dolomitach!!! w tym zjazd z najwyższego szczytu na pewno w Europie - Marmolada ponad 3500 m.n.p.m. Miejscami szeroko na 100m spadki z 45% nachyleniem i 20min jazdy... -
Anonim
Potwierdzam że warunki w polskich górach są.
Byłam osobiście w Korbielowie tydzień temu, super się zjeżdzało mało ludzi.
Samochód cały był zasypany.
W zalaczniku fotke wysyłam. -
koniak.
Fanom freeridu i egzotyki szczerze polecam... Gruzję.
Jest taka miejscowość Gudauri (około 120km od Tbilisi) gdzie chyba zawsze jest puch, wszystko ogólnie dostępne. Dla mnie raj freeridu. Szczególnie, że np Chamonix bywa zapchane.
Jeśli ktoś lubi dzikie zjazdy, dobre wino i jedzenie, niech wpada :)
Ew, info na PM. -
Olga no!
>• ϐγκυ napisał
>Włochy - Val di Fiemme/ Val di Sole/ Val Gardena
>
>wieczne słońce i w ogole ekstra :) polecam!
Ooooooooooj tak! Dokładnie!
Val di Fiemme, Val di Sole (cuudo!), Val Gardena!
Włochy, Włochy, jeszcze raz Włochy! -
bykowski
Teraz ja się zwrócę do was o jakąś poradę; )
Mamy zamiar jechać z ekipą gdzieś na początek sezonu (początek grudnia). Tylko nie wiemy gdzie.
Włochy raczej odpadają, bo już byliśmy (Marilleva/Val di Fiemme itp), chyba, że coś warte polecenia jest.
Może Austria/Francja. Tylko u żabojadów pewnie ceny wysokie. Chcieliśmy upolować jakąś promocję, co przeważnie jest na początku sezonu.
Jak ktoś ma coś ciekawego do polecenia w dobrych cenach czyt. tak samo jak w VdF/Marilleva to piszcie; ) -
Anonim
Francja trzy doliny!
Jej byłam tam ze 4 razy, nigdy się nie znudzi...!
Na zboczach trzech połączonych ze sobą dolin znajduje się osiem kurortów, 295 tras o łącznej długości 600 km oraz 200 wyciągów!
Jest pięknie... i można poszaleć...! polecam:) -
Anonim
-
Anonim
-
Dominika
polecam artykuł na stronie aktywni.pl na temat fajnych miejsc za granicą dla narciarzy (Francja, Szwajcaria, Włochy, Kanada, Szwecja)
http://aktywni.pl/aktualnosci/8-zim... -
zakrza(k)
polecam wyjazdy z Zero Gravity http://www.zerogravity.pl
W tym roku Sylwester w Valloire. Idealny dla tych, którzy nie wyobrażają sobie powitania Nowego Roku bez hucznej imprezy i świetnego alpejskiego klimatu. Białe szaleństwo, gorące słońce, mnóstwo znajomych, niezapomniana zabawa Sylwestrowa do białego rana!!!
Oprócz codziennych szaleństw na kozackich stokach, relaksu na leżaczkach w alpejskim słońcu i szaleństw we francuskich barach i klubach czeka na Was najlepsza impreza Sylwestrowa!
Ceny... zróżnicowane :)
1360 PLN dojazd własny (26.12. - 2.1.2010)
1710 PLN autokar (25.12. - 3.1.2010)
2410 PLN samolot (26.1. - 2.1.2010)
Na stronce dodatkowa SUPER PROMOCJA. Naprawdę warto!!!
Masz już plany na Sylwestra? W Zero Gravity na pewno znajdziesz coś dla siebie - styczeń, luty... i tak az do czerwca :D -
Anonim
-
klaus
-
Gosiaczek
Alpy włoskie... słyszałam że rewelacja. niektóre kurorty... jak mi się marzy, taki wyjazd zorganizowany, ze szkoleniami. prawdziwym zmęczeniem :D
TRAMP ma fajne oferty i cenowo całkiem przystępne. np cena najbliższego wyjazdu
24.02 - 04.03.2012 1990 zł w tym jest Super Free Ski