-
kuba_g
-
Anonim
plany proste - na narty; P
patrzac za okno to juz niedlugo :)
sylwester moze w korbielowie, a w marcu dolomity moze... -
kuba_g
-
Anonim
W ferie na uczelniany wyjazd z nartami na Slowacje :> I narazie tyle by bylo tych planow..
Co do sylwestra to planuje Anglie ale czy sie uda to jedna wielka zagadka... W kazdym razie trzeb pokrecic i pokombinowac zeby cos z tego wyszlo; -)
Ale chyba oplaca sie troche nasciemniac! :-) -
-
kuba_g
Mistle: jak to jest, że na gronie Sapkowskiego jeszcze nie jesteś?; P -
Grono.Net
u mnie sezon juz rozpoczety... 10-14 listopada osterajś bylo
bylo dobrze, malo sniegu, wiec na Kaprun tylko 50% wyciagow i tras bylo otwartych( czyli niewiele wiecej niz w lato) ale za to 2/3 czasu pogoda byla wysmienita... slonce,slonce i snieg:)
teraz.. teraz tylko czekac kiedy w polsce spacnie snieg.. i sie utrzyma..
najgorsze jest to ze w gory tak daleko.. -
kuba_g
No faktycznie z Torunia jest kawałek. W radiu dzisiaj podawali, że pierwsze wyciągi w Polsce ruszyły. Nie pamiętam tylko gdzie dokładnie; ) -
kuba_g
-
Anonim
A ja właśnie wróciałm z gór. Jeździłam w Białce Tatrzańskiej, na Kotelnicy. Śnieżek tam jeszcze jest, ale jak dalej temperatura będzie plusowa... Od 4 dni nie spadł świeży puszek; (( -
..zu..
w styczniu szklarska poreba - oboz awfu, tylko narazie to nie ma na czym jezdzic, mam nadzieje ze na sylwestra spadnie w koncu snieg! a potem trzeba gdzies dalej uderzyc... najlepiej do wloch, zeby sie przy okazji opalic; ) -
Skipper Jan Rebeck
od lat "wierze" w Dolomity...
kiedys jezdzilem w Korbielowie
(spanie w schronisku na Miziowej; -) )
ale hm... ceny wyciagow i kolejki
(i notoryczne problemy ze sniegiem)
zniechecily mnie...
-
Anonim
-
Anonim
Jeździć można, ale warunki nie są najlepsze, bo nie naśnieżają stoków jak temperatura jest dodatnia. Tłoków na stokach nie ma, a zapalczywi narciarze jeźdzą oczywiście.
Górale mówią, że za 3 dni śnieg powinnien spaść, bo narazie jest halny.POzdr. -
..zu..
mam nadzieje, ze Gorale sie nie myla i mozna im wierzyc, bo w niedziele wieczorem wyjezdzam i chcialabym z gor zjezdzac a nie po nich chodzic.
pozdro :) -
Małgosia :)
nio, własnie z Kotelnicy wróciłam (Białka T.)...i tak: tłumy jak w ferie ..ponoć w Zakopcu mało sniegu i to dla tego...na dole w kolejce do wyciagu postaliśmy ok. 40 minut w scisku takim jak za PRLu gdy mięso rzucili... na stoku lód więc ostre krawędzie wskazane.. ogólnie śniegu racz nam dac Panie i bedzie bene. -
kuba_g
-
Anonim
-
Anonim
w Krynicy na Jaworzynie obecnie warunki dobre, bo pomagają armatki śnieżne.
czasem sypnie śnieg. nie ma co narzekać biorąc pod uwagę inne rejony.
pozdrawiam :) -
Anonim
Witam,
Wlasnie wrocilem z Velkiej Upy i Pecu tam jest naprawde sporo sniegu i warunki wysmienite. Troszke gorzej juz jest w Zaclerzu.