Narciarstwo [4312]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kuba_g

Np. Szkalrska Poręba - Sylwester i okolice?; )
  • Anonim

plany proste - na narty; P
    patrzac za okno to juz niedlugo :)
    sylwester moze w korbielowie, a w marcu dolomity moze...
  • kuba_g

Żeby wszystko takie proste było...; )
  • Anonim

W ferie na uczelniany wyjazd z nartami na Slowacje :> I narazie tyle by bylo tych planow..
    Co do sylwestra to planuje Anglie ale czy sie uda to jedna wielka zagadka... W kazdym razie trzeb pokrecic i pokombinowac zeby cos z tego wyszlo; -)
    Ale chyba oplaca sie troche nasciemniac! :-)
  • kuba_g

Mistle: jak to jest, że na gronie Sapkowskiego jeszcze nie jesteś?; P
  • Grono.Net

u mnie sezon juz rozpoczety... 10-14 listopada osterajś bylo
    bylo dobrze, malo sniegu, wiec na Kaprun tylko 50% wyciagow i tras bylo otwartych( czyli niewiele wiecej niz w lato) ale za to 2/3 czasu pogoda byla wysmienita... slonce,slonce i snieg:)

teraz.. teraz tylko czekac kiedy w polsce spacnie snieg.. i sie utrzyma..
    najgorsze jest to ze w gory tak daleko..
  • kuba_g

No faktycznie z Torunia jest kawałek. W radiu dzisiaj podawali, że pierwsze wyciągi w Polsce ruszyły. Nie pamiętam tylko gdzie dokładnie; )
  • kuba_g

Ehh, i znowu zima - czy Was ludzie odśnieżać co pare dni trzeba?; ))
  • Anonim

A ja właśnie wróciałm z gór. Jeździłam w Białce Tatrzańskiej, na Kotelnicy. Śnieżek tam jeszcze jest, ale jak dalej temperatura będzie plusowa... Od 4 dni nie spadł świeży puszek; ((
  • ..zu..

w styczniu szklarska poreba - oboz awfu, tylko narazie to nie ma na czym jezdzic, mam nadzieje ze na sylwestra spadnie w koncu snieg! a potem trzeba gdzies dalej uderzyc... najlepiej do wloch, zeby sie przy okazji opalic; )
  • Skipper Jan Rebeck

od lat "wierze" w Dolomity...

kiedys jezdzilem w Korbielowie
    (spanie w schronisku na Miziowej; -) )
    ale hm... ceny wyciagow i kolejki
    (i notoryczne problemy ze sniegiem)
    zniechecily mnie...

• Anonim

Hej...gdzieś wogóle można teraz pojeździć?gdzie jest snieg????<help>
  • Anonim

Jeździć można, ale warunki nie są najlepsze, bo nie naśnieżają stoków jak temperatura jest dodatnia. Tłoków na stokach nie ma, a zapalczywi narciarze jeźdzą oczywiście.
    Górale mówią, że za 3 dni śnieg powinnien spaść, bo narazie jest halny.POzdr.
  • ..zu..

mam nadzieje, ze Gorale sie nie myla i mozna im wierzyc, bo w niedziele wieczorem wyjezdzam i chcialabym z gor zjezdzac a nie po nich chodzic.
    pozdro :)
  • Małgosia :)

nio, własnie z Kotelnicy wróciłam (Białka T.)...i tak: tłumy jak w ferie ..ponoć w Zakopcu mało sniegu i to dla tego...na dole w kolejce do wyciagu postaliśmy ok. 40 minut w scisku takim jak za PRLu gdy mięso rzucili... na stoku lód więc ostre krawędzie wskazane.. ogólnie śniegu racz nam dac Panie i bedzie bene.
  • kuba_g

No to górale już sie pomylili, bo śniegu dalej nie ma :/
  • Anonim

Śnieg się chyba obraził na nas...
  • Anonim

w Krynicy na Jaworzynie obecnie warunki dobre, bo pomagają armatki śnieżne.
    czasem sypnie śnieg. nie ma co narzekać biorąc pod uwagę inne rejony.

pozdrawiam :)
  • Anonim

Witam,
    Wlasnie wrocilem z Velkiej Upy i Pecu tam jest naprawde sporo sniegu i warunki wysmienite. Troszke gorzej juz jest w Zaclerzu.
| |

Zjazdowe, biegowe, tourowe, ski-alpinizm, telemark i wszystko inne co wiąże się z tym bardzie...

Fotki

Miejsca grona (1)