-
Kiediska
gdzie wybieracie sie w ty na narty, macie jakies ulubione miejsca, co najbardziej polecacie, ja w tym roku wybieram sie do Czech, moze ktos byl ??? jak tam jest ?
piszcie ! -
Anonim
Prawdopodobnie do Bukowiny Tatrzanskiej...
Fajne osle laczki <buhahaha>... -
Kiediska
slyszalam ze tam sie niezle jezdzi, a ja nie mam nic przeciwko oslim lączkom :P -
Anonim
Hmmm no jezdzi sie calkiem przyjemnie - ale to sa stoki dla poczatkujacych :P Na lepsiejsze jezdzenie - Bialka badz Nosal :D
ogolnie jest ciho milo i przyjemnie - fajnie sie odpoczywa od duzego miasta :))) -
-
Kiediska
a to fajnie, ja jezdzilam na Białce, jakos tam stromo na jednej gorce, ale reszta to spoko, a za to nie cierpie szymoszkowej ~:||| grr, okropnosc -
Anonim
szymoszkowej hmmm nie wiem gdzie to jest :P
A Bialka jest cacy - masz racje :D:D:D -
Kiediska
-
Anonim
-
Kiediska
-
Anonim
-
Kiediska
Białka hmmm tez dobry wybor, mi sie juz znudzila .. po jednym sezonie -
Anonim
-
Kiediska
-
Mike
Dobry wybór Jimmy, Bialka jest spoko, jak na polskie warunki calkiem niezla, dwa ostatnie sezony tam spedzilem i nie bylo zle :) -
Anonim
bialka jest ok. ale duzo ludzi.
z mniej znanych Wierchomla. stoki fajne. malo ludzi bo kurory mniej znany. troszke trudniejsze trasy. moj wybor.; )
-
Kiediska
-
Anonim
no wlasnie tez bialka mi sie wydawala oki ...
do niedzieli - zlamalem sobie noge :[[[
Ku*@#&! Jego mac !!
A co do Kasprowego - tak co roku :] -
Kiediska
-
Grono.Net
Kasprowy?ośla łączka, nic szczególnego, po dwóch zjazdach się nudzi....to już wolę trasę FIS w szczyrku, nudzi się dopiero po tygodniu....pozdrowionka, miłych zjazdów:) -
Kiediska
to podziwiam..!!dla mnie to sciana strachu, trovche tam stromo ...; )