-
ej.?
Kto woli jezdzic na nartach, a kto woli na desce... Ja wole na desce; ] -
Maciek
Podejrzewam, że taki temat był już milion razy ale pewnosci nie mam :] -
Rysiek
ja wole narty, a tych snowboardzistów za rycie stoków bym wywalił do lasów :P -
Maciek
-
-
Smile!
Ja wolę.. hmm chyba narty, jakoś dają mi większą frajdę, ta prędkość, możliwość machania nogami:P -
młody
-
ej.?
Widze ze sa tu sami fani nart; ] Narty sa spoko, ale wole deske; PP chociaz wiecej razy wywalam sie na desce niz na nartach; P -
Ziggy
-
almonde
Nartyyyy bo na nich czuje sie wolna !! Deska tez spoko ale tylko przy odpowiednich warunkach !! -
Blanka
jeżdże na desce i na nartach,ale zdecydowanie wole deske.jest taka ''luzacka''.Może nie??
-
egocentryk
-
Ag
Mhh ... narty ... bo na nich umiem jeździć =D ... ale deska chyba mi się bardziej podoba więc w tym roku zaczynam się uczyć :P -
ej.?
Deska jest spoko, bo na niej mozna sie wyszalec; ] predkosc zlapac na duuuzym stoku :PP -
Piotr
deska jest fajna bo mozna ostro smigac hmm jednak wole miec 2 deski zamiast 1 pewniej sie jedzie :P i o sciecie drzew tak jak ja to zrobilem jest bezpieczniej tyle ze kurtka tego nie wytrzymala -
Anonim
ja jezdziłam tylko na nartach ale bardzo chciałabym sprobowac na desce, powiem szczerze że troszke sie boję, jak widziałam jak ludzie sie wywalaja to bryyy wygląda to strasznie... -
Ania
Umiem jeździź na nartach i już mi się znudziły w tym roku zaczęłam uczyć się na snowboardzie I jest EXSTRA zdecydowanie bardziej podoba mi się snowboard ale musze najpierw nauczyć się na nim dobrze jeździc :D -
Anonim
ja wole na desce. znacie moze taką markę jak BATALEON SNOWBOARDS?
moge zalatwić tanio -
ej.?
Ja nie skorzystam, bo mam swoja deske i chyba to jest dobra firma, bo sie nie znam i nawet nie patrzylam jaka ma firme; ] -
Jestem pastylką na uspokojenie.
-
Iza; )