Narty & deski [6584]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ej.?

Kto woli jezdzic na nartach, a kto woli na desce... Ja wole na desce; ]
  • Maciek

Podejrzewam, że taki temat był już milion razy ale pewnosci nie mam :]
  • Rysiek

ja wole narty, a tych snowboardzistów za rycie stoków bym wywalił do lasów :P
  • Maciek

Ja narty bo snowboardu jeszcze noe probowalem ale chcial bym kiedys
  • Smile!

Ja wolę.. hmm chyba narty, jakoś dają mi większą frajdę, ta prędkość, możliwość machania nogami:P
  • młody

dwie dechy
  • ej.?

Widze ze sa tu sami fani nart; ] Narty sa spoko, ale wole deske; PP chociaz wiecej razy wywalam sie na desce niz na nartach; P
  • Ziggy

boazeria lepsza niz parapet =]
  • almonde

Nartyyyy bo na nich czuje sie wolna !! Deska tez spoko ale tylko przy odpowiednich warunkach !!
  • Blanka

jeżdże na desce i na nartach,ale zdecydowanie wole deske.jest taka ''luzacka''.Może nie??
  • egocentryk

Na nartach jeździłem 11 lat. Zdecydowanie deska:D
  • Ag

Mhh ... narty ... bo na nich umiem jeździć =D ... ale deska chyba mi się bardziej podoba więc w tym roku zaczynam się uczyć :P
  • ej.?

Deska jest spoko, bo na niej mozna sie wyszalec; ] predkosc zlapac na duuuzym stoku :PP
  • Piotr

deska jest fajna bo mozna ostro smigac hmm jednak wole miec 2 deski zamiast 1 pewniej sie jedzie :P i o sciecie drzew tak jak ja to zrobilem jest bezpieczniej tyle ze kurtka tego nie wytrzymala
  • Anonim

ja jezdziłam tylko na nartach ale bardzo chciałabym sprobowac na desce, powiem szczerze że troszke sie boję, jak widziałam jak ludzie sie wywalaja to bryyy wygląda to strasznie...
  • Ania

Umiem jeździź na nartach i już mi się znudziły w tym roku zaczęłam uczyć się na snowboardzie I jest EXSTRA zdecydowanie bardziej podoba mi się snowboard ale musze najpierw nauczyć się na nim dobrze jeździc :D
  • Anonim

ja wole na desce. znacie moze taką markę jak BATALEON SNOWBOARDS?
    moge zalatwić tanio
  • ej.?

Ja nie skorzystam, bo mam swoja deske i chyba to jest dobra firma, bo sie nie znam i nawet nie patrzylam jaka ma firme; ]
  • Jestem pastylką na uspokojenie.

narty:)i slalom:)
  • Iza; )

i narty i deska, ale bardziej narty jednak; )