Narty & deski [6584]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czy ktoś tam jeździ?? bo ja uważam że jest to praktycznie najlepsza miejscówa w polsce.
  • wolan

no myślę, że ktoś jeździ, skoro biznes sie kręci i powstają nowe wyciągi; )
  • kOza

odezwij sie do mnie bo zgubilem twoj nr gg
  • radza

Ja organizuje wypady co tydzien w sezonie do Korbielowa lub Szczyrku. Ale osobiscie wole
    KORBIELOW. KTO SIE PISZE ???
  • Anonim

Korbielow.. mysle, ze to najlepsze miejsce w Polsce! Fajne na wypady weekendowe w zimie.
    Ale ja juz mysle o wyjezdzie w grudniu do Wloch na otwarcie sezonu... to juz niedlugo :)
  • Anonim

jak byłem w zeszłym roku to praktycznie cały czas jeździłem na dziko po lesie. Można tam wjechać wszędzie. Wrażenia niesamowite.
  • Anonim

Korbielów to super miejscówka zwłaszcza dla Nas Warsawiaków bo najbliżej Warszawy a uważam że nie ma sobie rownych ta góra KORBIELÓW PILSKO JEST NAJLEPSZE
  • g.<3

Od zeszłego roku tam jeżdżę...
    I chyba się to nie zmieni (może do Włoch jednak pojadę)... :)
    Najlepiej w polsce... Chyba, że Cię wpychają w las; P
  • Anonim

korbielów dla mnie też jest najlepszą miejscówka w polsce, miałem w tym roku również to szczęści iż złapałem "fuchę" w snowparku i idące za tym udogodnienia:))
  • kamisia

W tym roku na sylwka jade do korbielowa :)
  • Anonim

a no własnie jest snowpark od niedawna i moża się troche pobawić:) no i budują krzesełko na szczawiny :)
  • kOza

a ja w korbielowie byłem raz w życiu na jeden dzień:) jak byłem mały, znaczy młody bo mały nigdy nie byłem:P
  • Anonim

krzeselko buduja, sprowadzaja uzywane z wloch czy skads tam chyba, wiec za szybkie i za fajne to ono nie bedzie, polska niestety stanie sie rowniez poza importerem uzywanych samochodow importerem wyciagow

snowpark powstal w zeszlym roku, z 'pewnych' przyczyn nie wiadomo jak z nim dokladnie bedzie w tym roku ale powinien byc i to bardziej przemyslany i wydluzony
  • kOza

a sa jakies salomy i pkt pomiaru czasu?!
  • Anonim

to tylko na zawodach, w zeszlym roku raz byly
  • Anonim

a startowałem hehe. i co.... dostałem opaske na narty lecha (browara) :)
  • Anonim

lech wszedzie, bedzie sie dzialo;]] 2miesiace w tym roku pod tym haslem spedzilem na polwyspie mozna powiedziec...
  • Zając

A poza fajna gora i dobrymi warunkami jest tam co porobic wieczorem? Bylam w Korbielowie dwa razy ale latem. Zastanawiamy sie ze znajomymi czy cos tam sie ostatnio zmienilo? Osobiscie uwielbiam Krynice choc czasem jest zbyt duzo ludzi ale piaty raz juz mi sie nie chce jechac:)
  • Anonim

wieczorem to akurat bez szal jest, maja tam w gminie prohibicje po 22 czy jakos tak, ale jak sie jest ze znajomymi to przeciez nie problem:)
  • kOza

otóz to:P dla chcacego nic trudnego . . .