Narty & deski [6584]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ewelinka

witam! na tym gronie możecie pisać gdzie wybieracie sie w tym sezonie na narty&deski;);pozdrawiam

Ja oczywiście wybieram sie do pięknego Zakopanego ,a na stok to Małe ciche.Jest super i polecam go.
  • Anonim

Ja zawsze jeździłam gdzieś za granicę, ale tym razem chcę się wybrać ze znajomymi na kilka dni też do Zakopanego :) Cieszę się, bo już dawno nie jeździłam w polskich górach :D
  • Ewelinka

tak jak pisałam stok Małe Ciche jest naprawde rewelacyjny.
  • juliu :)

noo w Małym Cichym ejst fajnie :D i ta kanjpa na dole jest też fajną- dobrą gorącą czekolade i frytki robią; pp
    w tym roku albo właśnie okolice Małego Cichego i Zakopca będą albo do Włoch... ejszcze nie wiem :))
  • Anonim

15-22 grudzień LIVIGNO :D:D
  • Anonim

W tym roku Austria w połowie stycznie:D no więc raczej sie nie opale:P
  • m0sad

austria na pierwszy tydzien ferii
  • Michał

mysle o Korbielowie w okolicach swiat :)
    na ferie pewnie tez :)
  • M.

ja zawsze w zime jade na sylwestra do wisly :) malo tam jezdzenia na nartch i desce
    juz 4 raz jade do wloch na kronplatz do miejscowosci st. vigilio :)
    bylam tez w val di sole w folgaridzie i madonnie
  • Maryś Niepodamnazwiska

znacie jakieś obozy (snowboardowe, !! dla studentów !! tzn 18+) które moglibyście polecić, ocenić, a najlepiej wskazać :) ?
    może też ktoś czegoś szuka?

ps: (osobiście pasuje mi termin od 27.12. - 13.01.2008) bo później pewnie sesyjka... :/
  • Yahtzee

-<>-MAGGIE-<>- jak bylo w madonnie bo ja prawdopodobnie tam pojade w tym roku.
  • Anonim

tydzien przed swietami (nie moge zniesc przedswiatecznego szalenstwa ktore opanowuje wowczas ludzi) - gdzies we Francji (free ski week)
    marzec - Ischgl/Samnaun (moze ktos tam byl i moze powiedziec czy warto jechac)
  • Anonim

Ja osobiście w tym roku wybieram się do malego cichego podczas moich feri ...;p Super miejsce polecam ...; )
  • Anonim

Ja w tym roku zaczynam od Les2Alpes 30.11 - 9.12, a pozniej zobaczymy, podejrzewam, ze na tym sie nie skonczy :):)
  • *** Лука ***

A ja już za 3 tygodnie Kaprun
  • Lalka™

W Ferie : Słowacja... Plejsy- Krompachy
    :P
  • Oceania

La Plagne - Francja i gdzieś do Włoch
  • Anonim

Na początek Tignes 7-16 grudnia z http://www.academicsnow.pl
  • Ewelinka

>#33 jb napisała:
    >noo w Małym Cichym ejst fajnie :D i ta kanjpa na dole jest
    >też fajną- dobrą gorącą czekolade i frytki robią; pp
    >w tym roku albo właśnie okolice Małego Cichego i Zakopca
    >będą albo do Włoch... ejszcze nie wiem :))

podzielam zdanie ,że goraca czekolada jest puszniutka;)mniam mniam
  • korba

obawiam się, że nigdzie:(