-
Ewelinka
witam! na tym gronie możecie pisać gdzie wybieracie sie w tym sezonie na narty&deski;);pozdrawiam
Ja oczywiście wybieram sie do pięknego Zakopanego ,a na stok to Małe ciche.Jest super i polecam go. -
Anonim
Ja zawsze jeździłam gdzieś za granicę, ale tym razem chcę się wybrać ze znajomymi na kilka dni też do Zakopanego :) Cieszę się, bo już dawno nie jeździłam w polskich górach :D -
Ewelinka
-
juliu :)
noo w Małym Cichym ejst fajnie :D i ta kanjpa na dole jest też fajną- dobrą gorącą czekolade i frytki robią; pp
w tym roku albo właśnie okolice Małego Cichego i Zakopca będą albo do Włoch... ejszcze nie wiem :)) -
-
Anonim
-
Anonim
W tym roku Austria w połowie stycznie:D no więc raczej sie nie opale:P -
m0sad
-
Michał
-
M.
ja zawsze w zime jade na sylwestra do wisly :) malo tam jezdzenia na nartch i desce
juz 4 raz jade do wloch na kronplatz do miejscowosci st. vigilio :)
bylam tez w val di sole w folgaridzie i madonnie -
Maryś Niepodamnazwiska
znacie jakieś obozy (snowboardowe, !! dla studentów !! tzn 18+) które moglibyście polecić, ocenić, a najlepiej wskazać :) ?
może też ktoś czegoś szuka?
ps: (osobiście pasuje mi termin od 27.12. - 13.01.2008) bo później pewnie sesyjka... :/ -
Yahtzee
-<>-MAGGIE-<>- jak bylo w madonnie bo ja prawdopodobnie tam pojade w tym roku. -
Anonim
tydzien przed swietami (nie moge zniesc przedswiatecznego szalenstwa ktore opanowuje wowczas ludzi) - gdzies we Francji (free ski week)
marzec - Ischgl/Samnaun (moze ktos tam byl i moze powiedziec czy warto jechac) -
Anonim
Ja osobiście w tym roku wybieram się do malego cichego podczas moich feri ...;p Super miejsce polecam ...; ) -
Anonim
Ja w tym roku zaczynam od Les2Alpes 30.11 - 9.12, a pozniej zobaczymy, podejrzewam, ze na tym sie nie skonczy :):) -
*** Лука ***
-
Lalka™
-
Oceania
-
Anonim
Na początek Tignes 7-16 grudnia z http://www.academicsnow.pl -
Ewelinka
>#33 jb napisała:
>noo w Małym Cichym ejst fajnie :D i ta kanjpa na dole jest
>też fajną- dobrą gorącą czekolade i frytki robią; pp
>w tym roku albo właśnie okolice Małego Cichego i Zakopca
>będą albo do Włoch... ejszcze nie wiem :))
podzielam zdanie ,że goraca czekolada jest puszniutka;)mniam mniam -
korba