-
Anonim
gdzie najlepiej pojechac na narty ?? tak zeby dalo sie wyszalec :) w polsce jest kika miejsc gdzie da sie fajnie pojezdzic ale po jakims czasie stoki sa przewalone ludzmi ... ale co jest gorsze to to ze jest coraz wiecej ludzi ktorzy widza swoj czubek nosa i swoje narty a innych nie i przesto robi sie balagan na stoku ... ehhh piszcie gdzie wam sie najlepiej jezdzi na nartach i na snowboardzie -
Anonim
Polecam Tobie Włochy początek sezonu, lub koniec (marzec-kwiecień)Nie ma tłoku , bez problemów mozna sobie spokojnie jeździć, i te marcowe słoneczko:)) -
mateusz teperek
-
kOza
-
-
Jamajka boogie!
-
Anonim
od kilku lat jezdze do Austrii do Caprun tez fajne miejsce ale chcialabym wyprobowac inne miejsce :)
-
.....Wojtusiek.....
Kaprun jest bardzo fajne:).Jeszcze jest fajne miejsce we Włoszech Val Gardena.Rozgrywane były tam dwa lata temu mistrzostwa świata w slalomie gigancie i ta traska jest dostępna dla wszystkich:D.Poczułem się jak Herman Maier jak jechałem:D -
Anonim
-
kOza
wow Żelek poprostu mi zainponowałeś .... :P:P
Pojedź sobie na trase Olimpijską w Cortina D' Ampezzo i przejedź ja z jednym razem bez zatrztymywania... nie powiem, że jestem jakiś strachliwy, ale w dwuch miejscach zawsze mi sataje serce z strachu ...
Poza tym, Dużo tras Mistrzostw Świata jest otwarta na codzień dla zwykłych narciarzy... nic nowego :/
pzdr -
•jážO™•
ja tamlubie polskie góry.. i polecam krynice górską... oczywiscie jaworzyne trzeba odwiedzić i słotwiny :] -
AlexZ
Val Gardena jest spoczko. Polecam też Ischgl. Świetne stoki, a sezon trwa od listopada do maja :) -
Anonim
jaworzyna pierwsza klasa :) w tym roku bylo ostro trzeba przyznac ale da sie w krynicy pojezdzic tyle ze wlasnie o tym mowilam malo tam ludzi z tolerancja dla innych i przeplnienie :/ ale fajnie mozna sobie spokojnie pozjezdzac :) -
Jej Wysokość Dziuba
Na Czarnej Górze mają fajne trasy, ale dużo kosztują karnety w czasie trwania sezonu:/ poza sezonem dużo taniej. -
Anonim
bylam kiedys na czarnej gorze i trzeba przyznac ze fajne wspomnienia faktyczbnie duzo wyciagow i to drugie drogie karnety ale ogolnie fajny pomysl z tymi karnetami na czas -
Anonim
bylam kiedys na czarnej gorze i trzeba przyznac ze fajne wspomnienia faktyczbnie duzo wyciagow i to drugie drogie karnety ale ogolnie fajny pomysl z tymi karnetami na czas -
Grono.Net
Cavalese, nie pamietam jak sie to dokladnie pisze, bo bylam jeszcze malolatem. najlepsze stoki, i do tego kupa slonca, a nie -30 jak w austriiiii, brrr. takze wlochy na pewna dobrze daja rade -
kOza
Dobre rejony blisko Arraby i Marmolady ... fajna miejscóweczka . . .
pzdr -
Anonim
nie weim jak tam we wloszech jest... Bylem w Austrii w Shladming... dla poczatkujacych polecam zakopane,bialka,bukowina itp:P
Ale jezeli nie mamy kasy na daleki wypad a chcemy dobrze spedzic czas na stoku to proponuje Szczyrk ewentualnie Szklarska(kolo puchatka jest taka pizzeria mmmmm pyszne tam jest jedzonko,):P -
Anonim
We Włoszech jezdziałam najwięcej i moim zdaniem tam jest najlepiej. Polecam Val di Fassa, okolice Marmolady i Marilleva. :) -
kOza
jezeli brac całokształt to sie z toba zgodze... w miare niedrogo ładna pogoda, dobra żarcie, fajne trasy... mili ludzie ... według mnie włochy to ten z fajnieszjszych krajów na wypady narciarskie...