-
~Wisienka~
..niech mi ktos powie gdzie najlepiej jechac na wakacje?! macie jakies ulubione miejscowosci, które mozecie mi polecic? -
Anonim
-
JuLa
No jak dla mnie to najlepsza Jastarnia albo Jurata....fajny klimacik, fajni ludzie, fajne knajpki, fajne puby, fajna plaża i wogól Ffszystko najfajniejsze :P -
ania
jest wiele ciekawych miejsc nad morzem...... ja w tym roku bede troche jezdzic po miejscowosciah nadmorskich.........
-
-
~Wisienka~
.nadal nie wiem gdzie jechac...:(
a teraz to juz nie wiem czy w ogole pojade!!:(
-
Maj:)
ja proponuje stegne
full wypas imprezki i wogóle fajni ludzie...moe nie tak cool jak w Ustce czy gdziesale tez warto spróbować...
-
xoxo
cały polwysep jest zajebisty ale ja polecam władysławowo no i jastarnie dwa najlepsze miasta gdzie mozna fajnie zaszalec :D -
jestem loris
-
Anonim
-
Kasia
Władysławowo... nieszczególnie mi sie podobało. Ale Mielno i Łeba =gorąco polecam= -
Anonim
Co by Ci tu polecic... w tylu miejscowosciach sie bylo, ze trudno wybrac. Jesli szukasz imprezowni to na pewno Darlowko, pozniej Sarbinowo. Jezeli chcesz odpoczac od zgielku miasta to Dabki i Wyspa Sobieszewska. Z tym, ze na ta ostatnia potrzeba amatora bo zycie zanika tam o 21-wszej, w zamian morze, 2 jeziorka i 3 rzeki, jest tam cudnie. A jezeli chcesz pozwiedzac to Gdansk i Sopot, supermiejsca :) W tym roku jade do Rewala i zobaczymy czy sie zaurocze :) No kocham to nasze morze :D -
Anonim
była w Rewalu 4 razy - ostatni raz jakies 9 lat temu. Miasteczko nie duze, ale mozliwe ze przez ten czas nieco sie rozbudowało i powstało wiecej fajnych miejsc do spędzania czasu bo z tego co pamietam to było tam z tym bardzo skąpo. -
Anonim
No to powiem Ci, że teraz bynajmniej skąpo nie jest. Rewal stał się jednym z największych kurortów na wybrzeżu. Można liczyć tam zawsze na świetną zabawę, a ludzi jest tyle, że na pewno można poznać kogoś zajebistego. Jestem bardzo zadowolona, że w tym roku byłam właśnie tam :) -
Anonim
dobrze wiedzieć... a Bryza (taka budka z deserami na samym środku placu k/poczty) jeszcze jest???????
:):):):) -
Anonim
Za nazwę nie ręczę, ale budka jak stała tak stoi i mają tam pyszne lody oraz inne deserki :) -
Anonim
-
Anonim
wiem gdzie NIE JECHAC!!!! NIE JECHAC DO KOŁOBRZEGU!!!!WIOCHA,OSADA!!!W IECEJ NIEMCOW(ROCZNIK-WERMACHT),NIZ POLAKOW -
Anonim
-
Anonim
-
^^Stefan^^