-
Witan
ogladal juz ktos?jesli tak to zobaczy ze koniec filmu (wyscig z gory) to trailer z nfs carbon :) czekam na wasze opinie o filmie -
Anonim
ja się wybieram, ale z tego, co pamiętam, to wchodzi do kin na początku sierpnia... -
Witan
jesli korzystasz z torrentow to juz teraz mozesz miec...ale ja do niczego nie namawiam -
kac
ja narazie slyszalem tylko muzyke z tego filmu :) juz na emulu od jakiegos czasu plytka kibluje :P zajebista jest ^^ -
-
Anonim
mój fantastyczny komputer w połączeniu z neostradą to mieszanka wybuchowa, ostatnio ma problemy nawet żeby pocztę załądować :/ poza tym gdzieś w styczniu zaginęły mi głośniki :| -
Anonim
ja też do niczego nie namaiwam, ale wlasnie sie skonczyl sciagac i zaraz zaczynam seansik:)
a zeby miec jako tako czyste sumienie do kina w sierpniu tez sie wybiore:) -
Witan
ja tez obowiazkowo ide do kina...film tak zajebisty ze do kina trzeba isc -
Anonim
-
Skoti
ten łysy kolo z 1-szej części, Vin Diesel w wyścigu na końcu 3-ciej części startuje Plymouthem Road Runnerem zapewne wersją 440 Six Pack z roku 1969 -
Frytz Niedobryc
Film jest super, jak dla mnie, bo fabuly to tam praktycznie zadnej, ale w koncu do tego nas przyzwyczaili producenci serii F & F, sceny wyscigow zapieraja dech w piersiach i jeszcze ostre azjatyckie laseczki; ) -
Anonim
>Skoti[ SND] napisał
>ten łysy kolo z 1-szej części, Vin Diesel w
>wyścigu na końcu 3-ciej części startuje
>Plymouthem Road Runnerem zapewne wersją 440 Six Pack z
>roku 1969
Ci ktorzy jeszcze nie ogladali zapewne sa Ci wdzieczni za zepsucie im niespodzianki :P -
Anonim
właśnie... zepsółeś całą niespodzianke :/ ty, ty, ty szatanie!
najfajniejsze to było jego czerwone EVO i to jak sie uczył jeździć -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
bo kiego chuja pisałeś co jest na końcu? ja chciałem tylko zaostrzyć apetyt :/ -
Anonim
sam. czemu wszyscy myślą, że na tym gronie są sami faceci? =.=' poza tym nie mogę ściągnąć i obejrzeć w domu, bo brat zabrał mi moje głośniki :/ -
Anonim
-
Nowy
Film jest bardzo fajny, ale konczy sie tak jakby mialaby powstac Iv czesc.
Pzdr. -
ღ_MartA_ღ
>go.away napisała:
>ehhh a ja nie mam z kim iść; (
hehe ten sam problem :PP koleżanki mowia ze to dla chlopakow i nie chca iść =( -
Anonim