Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • up yours.

jakoś tak lato, gorąco, apatia i wogleee. nie chce się szukać nowego brzmienia i z tego co widze nie tylko mnie się nie chce.
    więc jak już coś znalazłam to wypada się pochwalić, z resztą może znacie i powiecie mi o zespole coś więcej. ja trafiłam na nich przypadkowo na last.fm i wpadli w ucho. szczególnie początkującym polecę piosenki "you can't steal my love" i "god knows". piękne, delikatne i subtelne. będzie dobre na jesień:]
    o zespole oczywiście nic nie wiem. a postawy to tu standardowo: http://en.wikipedia.org/wiki/Mando_...
    pozdrawiam, polecam.
  • Anonim

fajne fajne:D:D dzięki za te nowe brzmienie!
    tylko czemu na jesień i czemu dla początkujących?=) na letnie rozleniwienie spowodowane temperaturą jak dla mnie w sam raz!
    god knows brzmi bardzo..bardzo
  • up yours.

nie, nie
    dla początkujących polecałam po prostu dwie konkretne piosenki:)

a na jesień? nie wiem, mi tak jakoś pasuja klimatem. a na lato coś żywszego wolę, jakiś punk albo cos w tym guście.
  • Sara

Ja narazie jestem zachwycona "down in the past". Więcej narazie nie miałam okazji usłyszeć, ale już wkrótce będę miała płytkę
  • g7659

Mando Diao - od jakiegoś misiąca my new love ^^

a ja polecam long before rock'n'roll, świerza krefff
  • Anonim

a co z "sheepdog"? to dopiero daje kopa!
  • K.

>Marta napisała:
    >a co z "sheepdog"? to dopiero daje kopa!

a mi daje kopa Good morning Herr Horst:P ten koles w teledysku poporstu ja jak sie nachlam:P
  • a.

ja wygrzebałam ich płytę w empiku.
    ale nie kupiłam. tylko ściagnęłam.; p

paralyzed. down in the past. clean town. sheepdog. god knows.
    you can't steal my love. ^^
  • up yours.

wywróżyłam gwiazdę! ha!
    :P
  • piotrek

>wywróżyłam gwiazdę! ha!

ooj tak dobry opener sie zapowiada w tym roku! ^^
| |

nowa fala rocka, jak: the killers, the strokes, razorlight, white stripes, franz ferdinand, the vine...

Fotki

Miejsca grona (0)