Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • → X ←

Wiem ze to raczej temat rzeka, ale jesli macie ochote to piszcie co i gdzie lubicie kupowac. Chetnie poczytam:)
  • Milencik® ✈

TJ Maxx na far rockaway i jakies tam juz w nassau county (autobus q53?)
    tam zawsze sie obkupie
    moj sklep

a tanie sklepy sa na jackson heights (7 do tej stacji), steinway (g,r,v), podobno jeszcze hoyt (g,a)

wsio :D
  • *RasPbeRrY*

najlepszym miejsciem na zakupy jest Roosevelt Field Mall, Long Isand in Garden City.Sa tam wszytskie sklepy w dokladnym tego slowa znaczeniu:)
  • Grono.Net

Hm.. to tak w GAP'ie lubie kupować spodnie no i jakieś tam polo czy bluzy,
    Banana Republick jakies swetry, tak samo i Express.
    Old Navy podkoszulki i dodatki,
    American Eagle podkoszlki, Ralph P.L. polo, Lacoste polo.
    Foot Locker buty,
    Burger King - combo fish
    no i to chyba tyle .
  • → X ←

A ktos z was kupuje w Chinatown?
  • Grono.Net

hm... na dolnym manhattanie kupilem tam sobie tylko klamre do paska z literą B :D hehe
  • Anonim

chinatown??? nigdy nic nie kupilam i pewnie nie kupie...ale ciagle mam przed oczami jak maly chinczyk na canal street o maly wlos nie sadzil drugiemu parasolki w oko...hehe...smieszne, ale tylko mnie to pewnie smieszy,no moze jeszcze mojego brata, ktory to widzial:) zakupki, zakupki...oczywiscie na soho (hmmm niedaleko chinatown:) np american eagle z ich koszulkami i czasem nawet niektore jeansy na mnie dobrze leza, w szeszlym roku zrobili mi ta radosc ze otworzyli bloomingdale's, armani, cc, nawet apple stworzyli, ojej zyc nie umierac...chociaz ceny momentami odstraszaja, ale zakupki milo sie tam robi:)
  • MiKE aka NYCs FINEST!

Jay Street i nie ma mocnych, polecam. Zawsze tam kupuje mnostwo ciuchow, wszystko i dla kazdego. Od kiedy skonczylem 15 lat zagladam do wszystikich sklepow tam, poza Toys R USem :P
    Co jeszcze? oczywiscie NBAStore na 52nd i 5th av, ale to dla zainteresowanych basketem, no i ceny czesto powalaja; )
    aha no i kazdy Modells oczywiscie jest git!

Macy's, TJMax i innych garbage unikam jak ognia :)

• → X ←

W Chinatown nic mnie nie powalilo i kupilam tam tylko jeden pasek:) Ale jak mozna omijac Toys R Us !!! Ja tam lubie popatrzec na piankowe ludziki i ryczace dinozaury:P
  • Anonim

loj to chyba pod tym wzgledem lepiej zajsc do FAO:)
  • Anonim

kings plaza jeśli ktoś z brooklynu...
  • deadkennedy

dajcie adresami...ja lubie maca na soho i yellow rat bastard:)
  • Anonim

ohhh szczurek, faktycznie, zapomnialam...i ta wykrecona obsluga w tym sklepie...miodzio:)
  • Me

a ja tam nie lubie tj max nigdy nic nie moge znalezc chociaz ostatnio udalo mi sie znalezc super fajne buty ralph louren ale to mi sie zdarza raz na sto lat
  • MadziaK

W Chinatown tak smierdzi starymi robalami ze zwrocilam swoje wnetrznosci.. a odkad zjadlam tam chinskie zarcie to juz nie chce go jesc do tej pory ... bleeeeeee.....
    a zakupy.. hm na Soho; )))
    no i super opcja tzn "Złodziejki" wchodzisz do salonu fryzierskiego otwierasz drzwi zaplecza a tam sklep Gap'a, ralph louren, old navy itd za 1/3 ceny bo kradzione z tirow ...... oj mozna sie obkupic.. znalezliscie takie sklepy?? tego tam jest sporo
  • Anonim

Nie Madziak, ale mow gdzie!!!:)
  • → X ←

Madziak ja tez czekam na informacje:) Ja tylko na ulicach wydzialam takie pol godzinne sklepy:) Wyrzucaja w nocy na ziemie torebki od Gucciego babki zlatuje sie, szperaja i kupuja, a pozniej zamykaja "sklep":)
  • Anonim

o której?:P

hehe!
  • deadkennedy

swietna opcja:)
  • → X ←

Ciezko okreslic godziny bo to bywalo w drodze z/do klubu, ale na ulicach zawsze ktos sie znalazl i taki kocyk z torebkami obskakiwala chmara ludzi. Nawet raz trafilam gdzies przy Times sqaure taki "stragan" :)
| |

Zapraszam do dzielenia sie wrazeniami o miescie ktore nigdy nie spi, o stolicy swiata, miejscu kt...

Fotki

Miejsca grona (0)